Rheinmetall
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλά το λένε ότι ο άνθρωπος γίνεται 2 φορές παιδίRheinmetall είπε:[edit] Αφαιρεση φωτο [edit]για δείτε λίγο αυτό σας παρακαλώ. μου άνοιξε η όρεξη από την χθεσινή συζήτηση και έκανα μια σκανταλιάτο πήρα χθες από το ebay, αγόρασα αυτοκινητάκι ύστερα πάνω από 15 χρόνια... Η κλίμακα είναι σαν τα matchbox; Δεν το ήθελα πολύ μεγάλο.
Καλοριζικο!Rheinmetall είπε:[edit] Αφαιρεση φωτο [edit] για δείτε λίγο αυτό σας παρακαλώ. μου άνοιξε η όρεξη από την χθεσινή συζήτηση και έκανα μια σκανταλιάτο πήρα χθες από το ebay, αγόρασα αυτοκινητάκι ύστερα πάνω από 15 χρόνια... Η κλίμακα είναι σαν τα matchbox; Δεν το ήθελα πολύ μεγάλο.
Ναι είναι της Cararama! Έχω μερικά της εταιρείας αυτής η οποία σε αντίθεση με τις άλλες τα κάνει ένα τακ μικρότερα σε μέγεθος. Η κλίμακα 1/72 που γράφει το κουτί για το volkswagen (μιας και είναι μεγαλύτερο από ένα απλό επιβατικό), σημαίνει πως είναι σαν τα matchbox σε μέγεθος!Rheinmetall είπε:[edit] Αφαιρεση φωτο [edit] για δείτε λίγο αυτό σας παρακαλώ. μου άνοιξε η όρεξη από την χθεσινή συζήτηση και έκανα μια σκανταλιάτο πήρα χθες από το ebay, αγόρασα αυτοκινητάκι ύστερα πάνω από 15 χρόνια... Η κλίμακα είναι σαν τα matchbox; Δεν το ήθελα πολύ μεγάλο.
kingtiger077 είπε:Τα πήρα και παίρνω ακόμη διάφορα μοντέλα της matchbox ή Hot Wheels από το Super Market είτε στα γνωστά καταστήματα παιχνιδιών!!!Δυστυχώς όσο κι αν ευελπιστώ και εύχομαι, δεν έχει βγει ακόμη κάτι σε FIAT 127 που έχω σαν άβαταρ, αλλά ούτε και Autobianchi ή οτιδήποτε άλλο ρετρό όχημα. Αυτό που έκανα για να αποκτήσω το FIAT 127 σε μινιατούρα ήταν να κονταροχτυπηθώ στο ebay πολλές φορές μέχρι να καταφέρω να πάρω ένα της Polistil που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 70! Το πήρα σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις και κλίμακες όπως στις φωτό. Πάντως, θέλω να ελπίζω ότι αφού βγήκαν κάποια ρετρό μοντέλα θα βγάλουν κι άλλα!!!
[edit] Αφαιρεση φωτο [edit]
PT8 είπε:Σταύρο με γύρισες πολύ πίσω στο 1981 συγκεκριμένα όπου είχα δύο σαν και αυτό που πόσταρες - σε πράσινο χρώμα. Η οροφή άνοιγε ολόκληρη και είχες πρόσβαση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
kingtiger077 είπε:Όχι ρε φίλε!!!! Έχω κι εγώ το αυτοκινητάκι αλλά δεν θυμόμουν καθόλου ότι ήταν σε κουτί με ίδιο στυλ με τα matchbox!!!! Σταύρο μας έστειλες τώρα! Θα με κάνεις να το ψάχνω! Αυτό θα πει ρετρομανιακός!!!![]()
![]()
Χαχαχαχ! Τα "πολυδουλεμενα" τα εχει περιποιηθει ο γυιος, η κορη, και τα ανηψια μου , και εχουν κανει ειδικες διαδρομες μεχρι σε πιστες απο πλαστελινη.stayros είπε:Τσιλικα ολα ειναι!!!![]()
Διακρινω καποια "πολυδουλεμενα" αναμεσα τους,
οπως και καποια μη ρετρο οπως ο Κεραυνος McQueen & o Chick Hicks απο τα Cars.![]()
Το ματι μου ομως επεσε στην μηχανη απο το 3488...![]()
Φοβερό, εντελώς spooky στην κατάσταση που είναι τώρα. Φαντάσου το μόνο με ένα ανάλογο spooky background και χαμηλό φωτισμό (σοβαρολογώ).Hardrockas είπε:Απο τα περιπου 350 αυτοκινητακια που ειχα απο τις δεκαετιες `70 και `80`δεν σωθηκε σχεδον κανενα - εξαφανιστηκαν σε μια κουτα μετακομισης μαζι με ενα πληρες σετ 4 ομαδων και τσοχας γηπεδου subbuteo 300 μινιατουρες στρατιωτακια αγγλων γερμανων ρωσσων με τανκς οχυρα και ενα σετ γνησιων αντιγραφων με θηκες cow-boy πιστολιων colt nickel και δεκαδες αλλα παιχνιδια εξ Ιαπωνιας οταν υπηρετουσα στρατιωτης.Οσα εμειναν τα εδωσα στο γυιο μου προ 10ετιας, και μερικα απο αυτα ποσταρω εδω.
Προβολή συνημμένου 147902
Ισχυει , κι εγω το παρατηρησα οταν το φωτογραφησα..telonio είπε:Φοβερό, εντελώς spooky στην κατάσταση που είναι τώρα. Φαντάσου το μόνο με ένα ανάλογο spooky background και χαμηλό φωτισμό (σοβαρολογώ).
Του 1973 δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι για τον απλουστατο λογο οτι τα playmobil ξεκινησαν το 1974!!!Hardrockas είπε:Η μηχανη των playmobill ειναι του 1973 ,(δεν ξερω τι ειναι το 3488).
Του 1973 δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι για τον απλουστατο λογο οτι τα playmobil ξεκινησαν το 1974!!!
To 3488 ειναι ο κωδικος του σετ,το οποιο κυκλοφορησε το 1980!!!
Και μαλιστα,το πρωτο σετ που εμφανιστηκε αστυνομικη μηχανη,
η οποια ομως ειχε μπλε ρεζερβουαρ,ηταν το 1976 και ηταν το 3232...