αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 25.500
Ε ναι !Εδώ στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Αναγνωστόπουλο, σύζυγο και καθ΄ ομολογία δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν, παρουσία του ανήλικου βρέφους. Έχουμε παραφρονήσει εντελώς.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ε ναι !Εδώ στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Αναγνωστόπουλο, σύζυγο και καθ΄ ομολογία δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν, παρουσία του ανήλικου βρέφους. Έχουμε παραφρονήσει εντελώς.
Έρχεται σειρα με το θέμα αυτο και λένε πώς ο Πάνος βλάχος που υποδύεται τον δολοφόνο τα σπάει.![]()
Το φρικτό φονικό στα Κύθηρα το οποίο αποτελεί την ιστορία πίσω από τις 17 Κλωστές
Η ιστορία ενός δολοφόνου που αποφάσισε να εκδικηθεί τους συγχωριανούς του επειδή θεωρούσε πως του κατέστρεψαν τη ζωή, σε αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο φονικό στην ιστορία της Ελλάδας και αποτελεί την ιστορία πίσω από τις 17 Κλωστές.www.oneman.gr

η συνεργατης του ταναγρα δεν ηταν; φυσικα και βεβαια ναιΤι λέτε για την περίπτωση αυτή όντως βρήκε δολοφονο και εξυγνιασε εγκληματα με ενοραση.
Ναι συνεργάτης ήταν. Τώρα είναι αποδεδειγμένα τα πράγματα διότι είχαν κυκλοφορήσει όσα είπε σε εφημερίδα προ συλληψεως του δράστη και ήταν όλα αλήθεια μέχρι λεπτομέρειαςη συνεργατης του ταναγρα δεν ηταν; φυσικα και βεβαια ναι
Γουστάρω! Το πιο άρρωστο και μακάβριο θέμα του forum!![]()
Ο Κυριάκος Παπαχρόνης, ο "Δράκος της Δράμας". Από την Ελευθεροτυπία:
![]()
Και αναλυτικότερα η δράση του από ΕΔΩ
O Σεχίδης θεωρείται retro;
Τρελλή φρίκη! Είχα διαβάσει κ γω κρυφά την εφημερίδα και θυμάμαι να με βρίσκει άναυδη η γιαγιά μου και να συζητάμε κατόπιν μαζί τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.Ο χρηστος και η παναγια τωρα τι μου το θυμισες και μου σηκωθηκαν οι τριχες..
Ημουν 9 χρονων παιδακι οταν ειδα την φωτογραφια της διαμελισμενης γυναικας στο Εθνος και ακομα την θυμαμαι (δεν θα την ξεχασω ποτε) μιλαμε δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ.
μαλιστα την ειχαν και πρωτοσελιδο αν θυμαμαι καλα με συναρμολογημενα ολα τα κομματια της σε ενα τραπεζι ανασκελα..
Μολις με ειδε ο πατερας μου πως εβλεπα την εφημεριδα θυμαμαι μου την πηρε απο τα χερια και την πεταξε στα σκουπιδια γιατι ειχα χλομιασει απο την τρομαρα μου.. πω πωω!!
Παιδιά το έχω ακούσει δεν το έχω δει ποτέ και ούτε θέλω βέβαια, υπήρξε τέτοιο πρωτοσελιδο; Η ήταν σαλόνι, μεσα;Τρελλή φρίκη! Είχα διαβάσει κ γω κρυφά την εφημερίδα και θυμάμαι να με βρίσκει άναυδη η γιαγιά μου και να συζητάμε κατόπιν μαζί τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.
Νομίζω πως είναι όπως τα λες. Αμυδρά θυμάμαι πως λέγαν ότι ήταν μονιμάς. Στα 22 καταδικάστηκε κι επειδή ήταν σχετικά εμφανίσιμος για τα δεδομένα των 80ς οι μουρλές του στέλναν ερωτικά ραβασάκια και δώρα στη φυλακή..Το 1981-82 η θητεία για τους φαντάρους ήταν διετής αν δεν κάνω σοβαρό λάθος.
Πάντως το κείμενο της Ελευθεροτυπίας έχει σοβαρή ανακολουθία έτσι και αλλιώς:
Δεδομένου ότι στις ημερομηνίες που δίνονται στο κείμενο, το πρώτο έγκλημα είναι αυτό στις 5 Σεπτεμβρίου του 1981 (υποτίθεται 19 ετών κατά την εφημερίδα) και η σύλληψη στις 13 Δεκεμβρίου του 1982 (υποτίθεται 22 ετών). Ε, δεν βγαίνουν με τίποτα τα νούμερα ρε παιδιά... :xm:
Εκτός πιά και αν εννοεί ότι 22 ετών ήταν όταν τελείωσε και το δικαστήριο και καταδικάστηκε.
Τωρα που είναι ρετρό πες ταΔημητροκάλης και Κατσούλας... Εγω να σας πω ιστορίες για τους δυο κυρίους αυτούς από ιδία εμπειρία! Θέλετε;