Ρετρό δολοφονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

πισωγυρίσματα που περιορίζουν τις ανθρώπινες ελευθερίες ούτε για πλάκα δεν τα συζητώ...

Ακόμα και η υπόνοια ότι κάποιος αθώος θα τιμωρηθεί με αυτό τον τρόπο φτάνει για να καταλύσει οποιοδήποτε επιχείρημα πάνω σε αυτό που αναφέρεις.

Η απάντηση όμως είναι ναι το έχω σκεφτεί και το απέρριψα μόλις η λογική επικράτησε του συναισθήματος και κατ' επέκταση του θυμού.

καλά κάνατε και αφαιρέσατε την φωτογραφία...ανατρίχιασα μόλις την (ξανα)είδα
 
δεκτον αλλα μη αποδεκτον ας το αφησουμε εδω..
 
don dokken είπε:
λαθος κανεις συντροφε..οι"ταμπλοιντ"της εποχης εβαζαν χρονια πριν εγχρωμες..οι ολντ φασιον(βραδυνη απογιοματινη αυριανη)αργησαν λιγο..
Θανκς για την διευκρίνηση! :)
 
Πωπω κι εγώ είχα φρικάρει άσχημα με αυτήν την φωτογραφία και θυμάμαι φοβόμουν να περάσω δίπλα απο τους κάδους των σκουπιδιών!! Και μία άλλη υπόθεση με την οπία είχε γίνει πανικός θυμάμαι ήταν με τον Δουρή καθώς και με τον τύπο που ήταν στην Θεολογική αν δεν κάνω λάθος (απο την Θάσο πρέπει να ήταν) και ξεκλήρισε όλη του την οικογένεια...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ...Πάνω στην Θεσσαλονίκη είχαμε και τον "Δράκο του Σειχ Σου" δεν ξέρω τι απέγινε..Λένε πως κατηγορήθηκε κάποιος που όμως ήταν αθώος, μόνο και μόνο για να κλείσει το θέμα.
 
Το 1994 με τον Δουρή που βίασε τον γιο του και μετά τον σκότωσε.

Και το 1998 με τον Σκιαδόπουλο που αποκεφάλισε την Julie Maliscali, μοντέλο (αν απατάει η μνήμη μου ;)
 
Gryzor είπε:
Τόσα θύματα κι έμεινε μέσα μόνο 22 χρόνια; Γουάο. Φοβερό.
Όντως, αφού έτρωγε πρώτα το γλυκό του κάτι πήγαινε στραβά με τον άνθρωπο...
Αν σκουπιζόταν πριν αφόδευση να δεις τι θα έλεγε η μάνα του...εκδρομή στον καιάδα θα τον πήγαινε:Ρ

DianaTheSuperstar91 είπε:
Το 1994 με τον Δουρή που βίασε τον γιο του και μετά τον σκότωσε.
Ο πατέρας μου από την πρώτη στιγμή που τον είδε στην τηλεόραση το είχε πει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν...

loner είπε:
H ταινια ηταν οντως καταπληκτικη. Ο Μανιατης ειχε δωσει ρεσιταλ ερμηνειας.....
ίσα ίσα που επειδή δεν χρειαζόταν να υποκριθεί κ πολύ να του βγήκε καλή η ερμηνεία + ότι ήταν στα φυσικά του (γκούχου) :Ρ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
statusgr είπε:
Ο πατέρας μου από την πρώτη στιγμή που τον είδε στην τηλεόραση το είχε πει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν...
Κι εγω το ιδιο, οταν τον εβλεπα να κλαιει στην κηδεια του παιδιου.. κατι μου εκανε "κλικ"

παιδικο ενστικτο;
 
Καλα αυτος ο Παπαχρονης στα 19 του εγινε εφεδρος ανθυπολοχαγος και στα 22 ακομα δεν ειχε απολυθει? Ποσο υπηρετουσαν πια εκεινη την εποχη?

Και απο που και ως που του αναθεσανε αυτου, ενος εφεδρου καταδρομεα να ερευνησει την υποθεση ενος δολοφονου? Εκτελουσε και part time detective?
 
Περί τα τρία χρόνια αν δεν κάνω λάθος...λογικά ήταν στο τελευταίο έτος αφού ήταν έφεδρος ανθυπολοχαγός κ όχι έφεδρος αξιωματικός, ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος.! (ναι ναι σας δίνω το ελεύθερο:Ρ)
 
Το 1981-82 η θητεία για τους φαντάρους ήταν διετής αν δεν κάνω σοβαρό λάθος.

Πάντως το κείμενο της Ελευθεροτυπίας έχει σοβαρή ανακολουθία έτσι και αλλιώς:

Μόλις 22 χρόνων ήταν ο Παπαχρόνης, ο οποίος συνελήφθη ενόσω υπηρετούσε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός των Καταδρομών και καταδικάστηκε για τις δολοφονίες της...
...Στα 19 του, όντας έφεδρος αξιωματικός (ανθυπολοχαγός) και υπηρετώντας στην 5η Μοίρα των ΛΟΚ στην Δράμα, αρχίζει την δράση του, κινούμενος μεταξύ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης. Βιασμοί και δολοφονίες γυναικών, καθώς και βομβιστικές επιθέσεις θα του αποδώσουν το προσωνύμιο «Ο δράκος της Δράμας». Το σκοτάδι γίνεται ο καλύτερος σύμμαχός του. Η δράση του τελείωσε όταν συνελήφθη στις 13 Δεκεμβρίου 1982 από την Ασφάλεια Δράμας και μετά από κινητοποίηση όλων των Αρχών της Ανατολικής Μακεδονίας.Αρχικά αρνήθηκε τα πάντα. Μετά από μαραθώνια ανάκριση, τελικά ο Παπαχρόνης ομολογεί:

Τον βιασμό και την δολοφονία με στιλέτο στις 5-9-1981, της ιερόδουλης Γρ. Θεοχαρίδου, στην Δράμα.

...
Δεδομένου ότι στις ημερομηνίες που δίνονται στο κείμενο, το πρώτο έγκλημα είναι αυτό στις 5 Σεπτεμβρίου του 1981 (υποτίθεται 19 ετών κατά την εφημερίδα) και η σύλληψη στις 13 Δεκεμβρίου του 1982 (υποτίθεται 22 ετών). Ε, δεν βγαίνουν με τίποτα τα νούμερα ρε παιδιά... :xm:

Εκτός πιά και αν εννοεί ότι 22 ετών ήταν όταν τελείωσε και το δικαστήριο και καταδικάστηκε.
 
πληροφοριακά ο σεχίδης θα βγεί σε λίγα χρόνια..νομίζω το 2012..στην φυλακή μέσα δεν μιλάει σε κανέναν, έχει ενα απλανές βλέμα και έχει παχύνει υπερβολικά...

ε ρε γλέντια που έρχονται :cool:
 
decadence είπε:
πληροφοριακά ο σεχίδης θα βγεί σε λίγα χρόνια..νομίζω το 2012..στην φυλακή μέσα δεν μιλάει σε κανέναν, έχει ενα απλανές βλέμα και έχει παχύνει υπερβολικά...ε ρε γλέντια που έρχονται :cool:
Αν δεν είμαι αδιάκριτος, πώς τα ξέρεις αυτά ;
 
Σκεφτεσαι να του παρεις καμια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ? :)
 
Συνέντευξη ; Στον Σειχίδη ; Κολώνω ! :eek:
 
:flower: να διορθώσω το λάθος! αποφυλακίζεται το 2017 και όχι το 2012..θεόφιλε εαν διαβάζεις σου ζητώ συγνώμη..σε παρακαλώ δεν ήθελα να πω ψέματα για σένα :flower: :flower:
 
decadence είπε:
:flower: να διορθώσω το λάθος! αποφυλακίζεται το 2017 και όχι το 2012..θεόφιλε εαν διαβάζεις σου ζητώ συγνώμη..σε παρακαλώ δεν ήθελα να πω ψέματα για σένα :flower: :flower:
Σταματα να σερνεσαι, no mercy :tease:
 
Νομίζω ότι τον περιμένει μια, διόλου ευκαταφρόνητη, κληρονομιά όταν βγει. Και δεν έχουν μείνει πλέον συγγενείς για να τη διεκδικήσουν...
 
demis είπε:
Νομίζω ότι τον περιμένει μια, διόλου ευκαταφρόνητη, κληρονομιά όταν βγει. Και δεν έχουν μείνει πλέον συγγενείς για να τη διεκδικήσουν...
Κι αν εχουν μεινει διορθωνεται....

black humour....
 
Πίσω
Μπλουζα