status
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 27
joe είπε:Κι αν εχουν μεινει διορθωνεται....black humour....
Μπορεί να είμαι οφφτοπικ αλλά όπως και να το κάνουμε έγραψες
joe είπε:Κι αν εχουν μεινει διορθωνεται....black humour....
Κυβερνητικός εκπρόσωπος mode onkrios είπε:τις επαναλαμβανόμενες αποδράσεις του Ρωχάμη.
καλα ο Σεχιδης ειχε προβλημα,πω πω ακομα το θυμαμαι.και μαλιστα ποσο ηρεμος ηταν κατα τις αναπαραστασεις.Wally είπε:Να θυμηθουμε και τον Ταιλανδο μπατλερ ο οποιος κατακρεουργησε με τσεκουρι ολη την οικογενεια Χρυσαφιδη, διεφυγε στο εξωτερικο και δεν εχει ακομα συλληφθει!
Εχουμε επισης και τη περιπτωση Σεχιδη ο οποιος τεμαχισε με πριονι μητερα, πατερα, θεια, αδελφη, γιαγια. Στο δικαστηριο δεν δηλωσε μεταμελεια και δηλωσε οτι τους εσφαξε "για να γινουν καλα"...
28 με 30 μηνες υπηρετουσαν τοτε οι Δ.Ε.Α. αλλα τοτε ειχαν δικαιωμα να δηλωσουν μονιμοτητα στο στρατευμα και εμπαιναν με το βαθμο του ανθυπολοχαγου.αυτο ισως το εξηγει.statusgr είπε:Περί τα τρία χρόνια αν δεν κάνω λάθος...λογικά ήταν στο τελευταίο έτος αφού ήταν έφεδρος ανθυπολοχαγός κ όχι έφεδρος αξιωματικός, ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος.! (ναι ναι σας δίνω το ελεύθερο:Ρ)
πεστα ρε συντροφε...αμα γουσταρουν να κανουν το ασπρο-μαυρο θα δουμε και ταινιες με το Δουρη..3 ζωες πιο κατω σε αξια απο ενα σκυλο-νταλκα..joe είπε:Δεν τον γουσταρα ποτε τον Κοεμτζη. Τον παρουσιαζαν μεσα απο ενα πρισμα και καλα λεβεντιας που ομως δεν ισχυει. Σχεδον τον αντιμετωπιζαν σαν προσωπικοτητα με βαρος δυσαναλογα προς την θρασυδειλη πραξη του.
αυτοαναιρεισαι μεσα σε λιγες λεξεις..αν ο καθε δαρμενος κουμουνιστης εσφαζε 2-3 ..μπατσους θα ειμασταν Σοβιετια προ πολλου ..αν σου λειπουν οι λογικες καφενειου,ο Κοεμτζης ηταν εγκληματιας.αστο,δεν το χεις αφου μου βαζεις και Παπαχρονη στη μεση..Amigos είπε:άμα πάντως εμένα από μικρο παιδί με βαραγαν οι μπάτσοι επειδή ίσως να ήμουν κομουνιστής κάποια στιγμή θα έσφαζα κάνα δυο... η θανατική ποινή είναι αυτό που κατά κάποιο τρόπο έκανε και ο κοεμτζης και ο παπαχρονις αλλά από την μεριά του κράτους.. οπότε δεν θέλω ευχαριστώ έχω πολιτισμό και μυαλό να λύσω τα προβλήματα μου.. λογικές του καφενείου να μου λείπουν..