- Joined
- 16 Νοέ 2011
- Μηνύματα
- 7.716
- Αντιδράσεις
- 1.833
+1D@redevil είπε:Νιόβη, respect!
Νιοβη,πραγματικα το ρετροαρχειο σου ειναι εντυπωσιακο!!!
Σε ευχαριστουμε πολυ που το μοιραζεσαι μαζι μας!!! :flower:
+1D@redevil είπε:Νιόβη, respect!
For what it's worthNIOBH είπε:Δισκέτα για τις εκλογές του 1989, δώρο από το RAM (τεύχος 19/Οκτώβριος 1989):
Προβολή συνημμένου 138960
Xμμ..μπορει και να ειναι...παντως εαν κρινουμε απο το site τοτε μαλλον παρηγαγε καλυτερο software στα 80s:xm:Nemo είπε:For what it's worth εταιρία λογισμικού TRICOM υφίσταταται ακόμη και μάλιστα η συγκεκριμμέμη από το μακρινό 1983 .
Λέτε να είναι η ίδια ?
την ίδια γνώμη έχω κι εγώ για ένα φαινόμενο της σύγχρονης εποχής, το σπαμ. αν θέλω να αγοράσω ένα προϊόν απ αυτούς θα τους βρω. δεν χρειάζεται να μου πλημμυρίζουν το inbox με μηνύματα. δεν είμαι χαζός για να χρειάζεται να μου το πουν 100 φορές.αυτό μου θυμίζει άλλο από ρετρό εκλογές, τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια! (στέλνουν άραγε ακόμαelephadas είπε:Καλά, έχει πέσει φοβερό ρετουσάρισμα σε μερικές φωτό. Ο Σοφοκλής Βενιζέλος είναι αγνώριστος, αλλά και ο Τσαλδάρης έχει υποστεί μπόλικη επεξεργασία. Μόνο ο Δημήτριος Ε. Χέλμης πρέπει να εικονίζεται όπως ήταν διότι είναι χάλια.
Ενοχλητική όσο δεν παίρνει η αφισορρύπανση πάντως. Και άχρηστη. Πόσες φορές χρειαζόταν να δει κανεις την ανακοίνωση της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου για να πάει? Αν ήθελε να πάει, του έφτανε μία. Αν δεν ήθελε να πάει, και εκατό να διάβαζε δεν θα του άλλαζαν γνώμη. Κι αν ήταν αναποφάσιστος "να πάω ή να μην πάω" μάλλον θα τον απωθούσε αυτή η εικόνα. Αναρωτιέμαι, οι πολιτικοί δεν το έβλεπαν? Δεν καταλάβαιναν ότι αυτή η εικόνα λειτουργούσε αρνητικά?
Ακριβώς γιατί φανατιστήκαμε τότε και μετά καταλάβαμε "τι Πλαστήρας τι Παπάγος". Τρελό ξενέρωμααυτες ηταν εκλογες..
καλτιλα στο φουλ..εκλογες με τον φανατισμο τους,με τα ολα τους..
σημερα πολυ light σε ολα..
Και πού να δείτε τι είχαμε στήσει μια παρέα φοιτητές και καθηγητές στη μικρή πόλη που έμενα τότε (για μεταπτυχιακά). Είχαμε πάρει τηλέφωνο έναν γνωστό κάποιου από μας στο Σικάγο ο οποίος είχε βάλει το ακουστικό δίπλα σε ραδιόφωνο συντονισμένο σε έναν ελληνικό σταθμό της πόλης και μετά με κάποιο σύστημα που δεν θυμάμαι ακριβώς ακούγαμε την τηλεφωνική αναμετάδοση με το στερεοφωνικό σύστημα (ένα φορητό ραδιοκασετόφωνο, δηλαδή). Καταλαβαίνετε πιστότητα μετάδοσης, αλλά και λογαριασμό τηλεφώνου Δεν υπήρχαν και exit polls τότε, οπότε για να αποκτήσουμε κάποια κάπως αντιπροσωπευτική εικόνα έπρεπε να περιμένουμε ώρες μετά το τέλος της ψηφοφορίας. Γιατί μας ενδιέφερε να μάθουμε το πώς ψήφισε το δεύτερο εκλογικό τμήμα Λεστινίτσας? Πιο απλό δεν θα ήταν να πηγαίναμε κρεββατάκια μας και να μάθουμε τα αποτελέσματα την άλλη μέρα? Λες και θα άλλαζε τίποτε.Απόσπασμα από τις Εθνικές Εκλογές του 1981 σε Εθνικό Δίκτυο.
Μεταδόθηκε 18 Οκτωβρίου 1981.