RIO
Retro Horrormaniac
- Αντιδράσεις
- 78.884
RIO είπε:Ναι, αποδείχτηκε πως οι Γερμανοί της φωτογραφίας, είχαν αυτομολήσει το συμμαχικό στρατόπεδο. Επίσης αποδείχτηκε πως αυτή την φωτογραφία, την έδωσαν σκόπιμα δυο πράκτορες της ανατολικογερμανικής υπηρεσίας ΣΤΑΖΙ ( ζήτησαν συγνώμη σε συνέντευξη μετά από χρόνια), σε γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στην συνέχεια την έστειλε στην εφημερίδα. Σκοπός της όλης επιχείρησης ο επηρεασμός του εκλογικού αποτελέσματος.
Τα χρόνια εκείνα ( τέλη 80ς-αρχές 90ς), τα έζησα πολύ έντονα καθώς ο πατέρας και η μητέρα μου διώχτηκαν με μεταθέσεις από το ΠΑΣΟΚ , απλά και μόνο επειδή άνηκαν στην Νέα δημοκρατία. Αποτέλεσμα στις εκλογές να είναι ιδιαίτερα φανατισμένοι και να ζω και εγώ το κλίμα των τοπικών γραφείων, των συγκεντρώσεων, σημαιών κλπ. Δεν τους κατηγορώ γατί πάλευαν για την αδικία που έζησαν και προσπαθούσαν για αυτό που εκείνοι θεωρούσαν ως το καλύτερο. Δεν κέρδισαν τίποτα από άποψη βολέματος, θέσεων κλπ για να τους κατηγορήσω. Θα έλεγα ότι ήταν απλά, θύματα εκείνης της φανατισμένης εποχής, όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες. Από την άλλη, δεν νομίζω πως βελτιώθηκαν και πολύ τα πράγματα, καθώς σήμερα η βια και ο φανατισμός είναι προνόμιο συγκεκριμένων ( επαναστατικών) ομάδων που καταφέρνουν και κυριαρχούν στην ήρεμη πλειοψηφία.