αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.479
John Titor - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Τελευταία επεξεργασία:
Πας μετά Χριστόν προφήτης γάιδαρος, έλεγε γνωμικό που ο elephadas έμαθε από τη μητέρα του. Προφανώς η μητέρα αυτού του αγνώστού μου elephantas δεν του το είχε μάθει.O elephantas να προφήτευε περισσότερα θα πετυχαινε
Καλά εσύ , αυτός που ερχοτανε από το 2036 στο 2001 , έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα! Το 2015 έλεγε θα ξεσπασει γ ' πυρηνικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας και άλλα πολλά. Καλέ τι βλέπουν τα μάτια μου έρχεσαι ελεφας από χρονομηχανη και συ τι λέει ο τίτλος σου; Τι σχέση έχεις με τον Τιτορ"Πας
Πας μετά Χριστόν προφήτης γάιδαρος, έλεγε γνωμικό που ο elephadas έμαθε από τη μητέρα του. Προφανώς η μητέρα αυτού του αγνώστού μου elephantas δεν του το είχε μάθει.
Κι όμως λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του '15 μάθανε ποιος είναι τελικά!https://www.google.com/amp/s/www.star.gr/lifestyle/viral/74248/o_anthropos_choris_taftotita/amp
Τι γίνεται όταν έχεις εξαφανιστεί το 2004 αλλά δεν θυμάσαι ποιος εισαι και από πού προέρχεσαι και δέκα χρόνια ερευνών πάνε ακαρπες
Εγώ? Καμία. Απλώς επειδή το ψευδώνυμό μου μοιάζει και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως διευκρίνισα ότι αυτός ο elephantas που τον έχεις για μεζούρα αποτυχημένου προφήτη δεν έχει σχέση με την elephadινη ταπεινότητά μου.Καλέ τι βλέπουν τα μάτια μου έρχεσαι ελεφας από χρονομηχανη και συ τι λέει ο τίτλος σου; Τι σχέση έχεις με τον Τιτορ
Κι όμως λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του '15 μάθανε ποιος είναι τελικά!
To σπήλαιο που βρήκαν τα οστά του Λιαντίνη είναι δεξιά από την θέση πόρτες, ανεβαίνοντας προς την κορυφή του Ταυγέτου. Θυμάμαι τότε που ανέβαινα κορυφή με 2 φίλους, κάποιοι που συναντήσαμε ερχόντουσαν από εκείνη την σπηλιά και μας είπαν που ακριβώς ήταν. Ήταν γύρω στα 40 λεπτά προς την αντίθετη πορεία που ακολουθούσαμε και είχε ήδη αρχίσει να νυχτώνει (είχαμε 2 ώρες πορεία ακόμη αν θυμάμαι καλά). Μια και το σπήλαιο είναι πολύ μικρό και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και επιπλέον δεν θέλαμε να καθυστερήσουμε περισσότερο, συνεχίσαμε την πορεία προς την κορυφή και δεν το επισκεφθήκαμε.