elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.830
Φίλτατε, μόλις παραβίασες τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο.αλλά όση δροσιά "φτιάχνουν", άλλη τόση θερμότητα απορρίπτουν στο εξωτερικό περιβάλλον.\
Φίλτατε, μόλις παραβίασες τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο.αλλά όση δροσιά "φτιάχνουν", άλλη τόση θερμότητα απορρίπτουν στο εξωτερικό περιβάλλον.\
Η Αθηνα και κυριως οι περιοχες του λεκανοπεδιου της με υψομετρα 300 + μετρα εχει πολυ δροσεροτερο κλιμα λογο χαμηλοτερων επιπεδων υγρασιας σε σχεση με πολλες αλλες περιοχες της Ελλαδας που καθε μερα ειναι μερα κολασεως.Οι θερμοκρασιες του καλοκαιριου στην Αθηνα ειναι θερμοκρασιες ερημου... τουλαχιστον στη Σαχαρα το βραδυ δροσιζει! Εδω η θερμοκρασία δεν πεφτει με τιποτα! Δεν ξερω πώς ηταν τα πραγματα πριν 30-40 χρονια.
άλλαξα λίγο την μάλλον λάθος διατύπωση.Φίλτατε, μόλις παραβίασες τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο.
Να το πάρει το ποτάμι;(αν με ρωτουσες για τον ηλεκτροκινητήρα των κλιματιστικών θα ήξερα να σου απαντήσω αλλά θερμοδυναμική εγώ δεν έχω διδαχθεί.οι μηχανολόγοι των ΤΕΙ ναι λόγω μεκ μηχανών εσωτερικής καύσης και ατμομηχανων.γι αυτές ξέρω μόνο τα βασικά)Και με την καινούργια τον παραβιάζεις
Και σαν το υπεροχο κορμι του Ψαλτη.Σαν το ελληνικό καλοκαίρι τιποτα
Σαν το ελληνικό καλοκαίρι τιποτα
Προβολή συνημμένου 246715
Και σαν το υπεροχο κορμι του Ψαλτη.
Tι να φταίνε τα παιδιά, πήγαν να δροσιστούν μες στον καύσωνα και ήρθε ο παπά Γιώργης με την μαγκουρα
Το βεβαιώνω στην επαρχια δεν υπήρχαν τότε κλιματιστικάΑν θυμαστε το 1987 ειπαν σε καποιον να γυρισει γιατι πισω στην Αθηνα πεθαινε κοσμος και ειχαν γεμισει τα ψυγεια των νοσοκομειων αλλα αυτος ηταν με την γκομενα του διακοπες στην Ελουντα και δεν βαριεσαι.
Κλιματιστικο ηταν κατι αγνωστο στην επαρχια και στην καλυτερη ενας ανεμιστηρας υπηρχε, θυμαμαι την αδερφη της γιαγιας μου που ελεγε και ξαναλεγε πως''χαρις στον ανεμιστηρα ζησαμε...ζησαμε!"
Μηπως ηταν καφε σκουρο-μαυρο χρωμα; Για να εχε ανταπτορα μαλλον θα ηταν απο αμερικη,του το ειχε φερει καποιος ναυτικος.και πρέπει να ήταν απευθείας εισαγωγή γιατί είχε άλλη πρίζα, όχι Σούκο και δούλευε με αντάπτορα!