elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.830
Ε, όχι και νησάκι κοτζάμου Εύβοια. Τι να πούνε κάτι Αντικύθηρα, μην πω η Σταμφάνη Στροφάδων (1 κάτοικος)?Ήρθε στα νησάκια, ξέφυγε και από την δέλτα και απεφυγε και τον καυσωνα ο ελεφας, το λες και τριπλή επιτυχία. Αλήθεια που ήσουν εσύ το 87' και τι έκανες; εγώ όπως προείπαμε ήμουν στα καπνά και διάβαζα ιστορίες με τον Χιουιι τον λιουι και τον ντιουι.
Κι όσο για την Δέλτα, μην βιάζεσαι. Την περασμένη βδομάδα έκανα τεστ (από αυτό που σου σκαλίζουν τον εγκέφαλο) για να μου επιτρέψουν οι αμερικανοί να μπω στο αεροπλάνο και ήμουνα αρνητικός, αλλά έκτοτε πέρασα από αεροδρόμια, αεροπλάνα και λεωφορεία, κοντά σε χιλιάδες ανθρώπους απ' όλα τα μέρη του κόσμου πολλοί από τους οποίους δεν είχαν μάσκα ή την είχαν να προστατεύει το πηγούνι τους. Οπότε καλού κακού όταν κυκλοφορώ μασκοφορώ μην έχω κολλήσει τίποτε και το σκορπίζω γύρω μου.
Το καλοκαίρι του 1987 δεν ήρθα Ελλάδα, ήμουνα στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Πάντως την Πέμπτη που κυκλοφόρησα Αθήνα δεν με πολυπείραξε η ζέστη. Από νέος δεκαετία '70 διασκέδαζα, τις μέρες που ο ήλιος έλυωνε την άσφαλτο, να βλέπω τους συναθηναίους να σέρνονται κι εγώ να είμαι τραλαλά τραλαλά. Δεν ήταν ανήκουστα τα 40άρια και τότε, αλλά στα 20λίγα μου δεν φοβόμουνα μη μου έρθει ταμπλάς από τη ζέστη.