Κάτι μου θυμίζει το άρωμα, επίσης στην δεκαετία του 90' η κρωφορντ διαφήμιζε ένα άρωμα της ρεβλον.
Προβολή συνημμένου 265671
To Ciara κυκλοφορεί ακόμη και είναι από τα πολύ αγαπημένα μου αρώματα για το χειμώνα (=ανατολίτικο και λιβανωτό). Επίσης είναι, όπως τα περισσότερα αρώματα της Revlon, ιδιαίτερα οικονομικό και έχει μεγάλη διάρκεια.Το Ciara το εβγαζε η Revlon και πρωτοκυκλοφορησε το 1973. Εδω το βλεπουμε να διαφημιζεται απο την Lauren Hutton, διασημο φωτομοντελο και ηθοποιος της εποχης εκεινης.
To Ciara κυκλοφορεί ακόμη και είναι από τα πολύ αγαπημένα μου αρώματα για το χειμώνα (=ανατολίτικο και λιβανωτό). Επίσης είναι, όπως τα περισσότερα αρώματα της Revlon, ιδιαίτερα οικονομικό και έχει μεγάλη διάρκεια.
Η Cindy απ' όσο θυμάμαι, έχει διαφημίσει 3 αρώματα της Revlon (κι ένα του Halston αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία): To πολύ διάσημο τότε κι επίσης αγαπημένο Charlie (1973), το Fire and Ice (1994) που δεν έχω ιδέα αν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και το Unforgettable (1990) που ανέβασε η @αριαδνη πιο πάνω. Τη διαφήμιση του Unforgettable τη θυμάμαι γιατί εκτός του ότι παίζει το υπέροχο ομότιτλο τραγούδι του Nat King Cole, στο σποτάκι η Cindy δεν είναι μόνη της αλλά παρέα με άλλα σουπερ μοντέλα της εποχής.
Δεν το έχω μυρίσει ποτέ το εν λόγω άρωμα αλλά έριξα μια ματιά στη γνωστή ιστοσελίδα των αρωμάτων για τις νότες και λένε ότι μοιάζει με το Joop και το κλασικό κόκκινο Dolce & Gabbana. Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
Δεν νομίζω ότι με καλύπτει το άρθρο. Πού είναι τα λευκά και τα σκούρα λουλούδια; τα μπαχαρικά; τα λιβάνια; οι πρασινάδες; όλα αυτά είναι βασικά στοιχεία της αρωματοποιίας και δεν τα αναφέρει πουθενά. Από την άλλη, ζήτημα να ξέρει ένας στους πέντε πώς μυρίζει το μελισσόχορτο.Τι λέει το αγαπημένο σου άρωμα για την προσωπικότητά σου
Όπως συμβαίνει με πολλά άλλα μικροπράγματα, υπάρχουν αρκετά δεδομένα που συνδέουν την επιλογή του αρώματος με την προσωπικότητά μας.www.ladylike.gr
OLD SPICE, TABAC, DENIM MUSK, BLUE STRATOS. Μακάρι να μην εξαγόραζε η καταραμένη P&G την SHALTON. Κατάστρεψαν το αριστούργημα OLD SPICE...Αγοράκια πείτε ποιο ήταν το αγαπημένο σας;
Προβολή συνημμένου 267662
Μακάρι να μην εξαγόραζε η καταραμένη P&G την SHALTON. Κατάστρεψαν το αριστούργημα OLD SPICE...
Θα γυρίσω πίσω στα 90s όπου το OLD SPICE κυκλοφορεί ακόμα σε κεραμικό μπουκάλι και μυρίζει ΤΕΛΕΙΑ!@Takero72 Επειδή είμαι κολλημένη με τα vintage (αναπάντεχη είδηση! ) και τα μελετώ, ήθελα να σε ρωτήσω: Πότε περίπου παρατήρησες ότι έγιναν αλλαγές στη σύνθεση; Το άρθρο λέει ότι η P&G συνεργάστηκε με τη Shulton το 1963 και κυκλοφόρησε to Old Spice σε νέα έκδοση, οπότε αυτό που μυρίζαμε εμείς ως παιδιά και έφηβοι ήταν ήδη αλλαγμένο. Ξέρω όμως ότι η εξαγορά έγινε το 1990. Τότε διαπίστωσες τις αλλαγές; προσωπικά έχω να το μυρίσω πάνω από 5 χρόνια και δεν μπορώ να κρίνω.
Θα ήθελα όμως να έχω την άποψή σου (όπως και άλλων μελών που ξέρουν) μια που πιστέυω ότι το γνωρίζεις καλά, το αγαπάς και το έχεις φορέσει.