Bajar
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 7.246
Αν και δεν το βρίσκω μελαγχολικό αλλά μάλλον σκοτεινό, μόνο και μόνο γιατί θυμήθηκες τους Χωρίς Περιδέραιο έχεις χίλια like και καρδούλες από μένα.
Δεν γνώριζα για το συγκεκριμένο θέμα που άνοιξε ο Rygar, το οποίο βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον.Προσέξτε!! INSTRUMENTAL!!! Και ρετρό!!! Ελληνικά/ξενα μεταλ/ποπ/ροκ οτιδήποτε! Αρκεί να αφήνει λυπητερό ή μελαγχολικό συναίσθημα.
Παράδειγμα:
Επίσης:
[video=youtube;D3-TgDjcBL0]
Καπως έτσι
Επαναλαμβάνω.....ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!! INSTRUMENTAL!!!! Και το τονίζω γιατί σε παρόμοια θρεντς που κατα καιρούς έχω ανοίξει, ποστάρετε αλλ'αντ'αλλα της Παρασκευής το γάλα .
ΥΓ. Αν εχει ξαναμπει τετοιο θρεντ, ας μου το υποδείξει κάποιος γιατί δε βρήκα κατι.
Ε ναι! Ένα εκατομμύριο like για τους χώρις περιδέραιο.Αν και δεν το βρίσκω μελαγχολικό αλλά μάλλον σκοτεινό, μόνο και μόνο γιατί θυμήθηκες τους Χωρίς Περιδέραιο έχεις χίλια like και καρδούλες από μένα.
Υπέροχο, δεν χορταίνω να το ακούω. Σ' ευχαριστώ.Κώστας Καπνίσης - Η μεγάλη απόφαση (1977)
Δεν βρίσκω λόγια να σου πω πόσο μου αρέσει. Επέτρεψε μου να προτείνω ένα ωραίο mix, το mdb - beautiful voices 013 (vangelis special edition), ένα βραδάκι που θα έχεις χρόνο άκουσέ το.Blade Runner Blues - Vangelis (1982)
Δεν βρίσκω λόγια να σου πω πόσο μου αρέσει. Επέτρεψε μου να προτείνω ένα ωραίο mix, το mdb - beautiful voices 013 (vangelis special edition), ένα βραδάκι που θα έχεις χρόνο άκουσέ το.
Από το Blade Runner το track που έχω ακούσει αμέτρητες φορές είναι το Rachel's Song. Με αυτό κοίμιζα τα παιδιά μου όταν ήταν μωρά στην αγκαλιά μου.
Vangelis - Rachel's Song (1982)