Eagle 1
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 4.745
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Η πρώτη φωτογραφία μου θυμίζει λεωφορεία που χρησιμοποιούσα καθημερινά τη δεκαετία του 80 στην επαρχία για να πάω σχολείο. Πέρα από αυτό θυμάμαι την εποχή που δεν είχαμε ακόμα αυτοκίνητο και ξεκινούσαμε να πάμε στο χωριό του πατέρα μου στην Ευρυτανία. Ξεκινούσαμε το πρωί και φτάναμε μία μέρα μετά με την απαραίτητη διανυκτέρευση να γίνεται ή στο Καρπενήσι ή στη Λαμία. Ηρωικές εποχές!Eagle 1 είπε:Στο πλαίσιο της έκθεσης πλαστικομοντελλιστών (IPMS) στις 22 Οκτωβρίου 2011 σε χώρους του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, εκτέθηκαν και μερικά ιστορικά οχήματα, πολιτικά και στρατιωτικά. παραθέτω σχετικές φωτογραφίες που τράβηξα.
Είμαι σίγουρος ότι κάπου στο internet είχα δεί μια φωτογραφία της πριγκίπισσας με ένα τέτοιο παράξενο 500αράκι ... δεν νομίζω να είναι το ίδιο γιατί στη φωτογραφία είναι κόκκινο, αλλά μπορεί να δείχνει έτσι το χρώμα του και λόγω του φίλμ, και να είναι όντως το ίδιο - η απλά να του άλλαξαν χρώμα ... ποίος ξέρει.