Ροζ Πάνθηρας - Pink Panther (1964)

pepinos είπε:
Arduinna
εαν πας στο site της amazon θα δεις οτι ηδη εχει βγει volume 2+3 μονα δισκακια....ο τερμιτης σιγουρα ειναι σε αυτα....το θεμα ειναι ποτε θα ερθουν με υποτιτλους εδω
Τι να τους κάνεις τους υπότιτλους...Εδώ πεθαίνεις στο γέλιο μόνο με τα μούτρα τους! :D
 
ναι αλλα προσεχε ομως

cartoon σαν to pink panther,αστυνομο σαινη,στρουμφακια,xe-man,she-ra,nils horgenson....κα, εχου γινει κλασικα...ενοοω τα καινουργια...καν δεν βλεπονται

η κατω βολτα ξεκινησε απο τα μεσα τις δεκαετιας του 90 με τα ποκεμον(και ολα τα παρεφερη)

δεν ξαναρχεται η χρυση εποχη
 
Tο αυτοκίνητο του Ροζ Πάνθηρα μπήκε σε δημοπρασία στο ebay. Πολύ ροζ βρε αδερφέ... Όχι ότι έλεγα να το αγοράσω (γιατί κοστίζει ?147.210) αλλά παραείναι ροζ! Το έφτιαξε ο Jay Ohrberg και είναι το μοναδικό αντίγραφο (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) του αυτοκινήτου που εμφανίστηκε ως καρτούν στη μικρή οθόνη στα τέλη της δεκαετίας του 60. Είναι 7 μέτρα μακρύ και 1,82 πλατύ και κινείται με μπόλικο θόρυβο από μια μηχανή 7 λίτρων.

ΥΓ. Τελικά δεν είναι και τόσο ακριβό, σκεφτείτε το ως επένδυση. Το αγοράζετε και το γυρνάτε στις εκθέσεις, τα πανηγύρια, τα καρναβάλια και ωπ.. βγήκε το μεροκάματο…

pinkpanther48sw8.jpg
 
telonio είπε:
Το πιο αστείο επεισόδιο που μπορώ να θυμηθώ ήταν αυτό που προσπαθούσε να διασχίσει με κάθε τρόπο έναν δρόμο. Οταν ήταν στο πεζοδρόμιο δεν υπήρχε ψυχή και οταν πατούσε το πόδι του στον δρόμο γινόταν αμέσως κυκλοφοριακό χάος!
το θυμάμαι :biglaugh:

επίσης εκείνο όπου εκείνος ο τυπάκος έβαφε τα πάντα μπλε και ο δικός μας τα διόρθωνε σε ροζ..

κορυφαίο κινούμενο :worship:
 
Φοβερό κινούμενο, απλά!

Τα έχω όλα τα επισόδεια!
 
Starbuck είπε:
επίσης εκείνο όπου εκείνος ο τυπάκος έβαφε τα πάντα μπλε και ο δικός μας τα διόρθωνε σε ροζ..

κορυφαίο κινούμενο :worship:
Αυτό που περιγράφεις αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να ήταν το πρώτο κινούμενο σχέδιο με τον ρόζ πάνθηρα που παρουσιάστηκε στο κοινό και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα.
 
Χθες ψάχνοντας για κανα μουσικό βιντεάκι στον σκληρό για ν' απασχολήσω λιγάκι τον γιο μου συνάντησα αναπάντεχα μια συλλογή από επεισόδια του Ροζ Πάνθηρα. Τα είχα κατεβάσει πριν κανα χρόνο και βάλε κι έπειτα ξέχασα ότι υπάρχουν (άβυσσος ο σκληρός του ανθρώπου). Είπα λοιπόν να σας θυμίσω :D Πρόκειται για τ' ακόλουθα επεισόδια:

"In the Pink of the Night" όπου ο Πάνθηρας έχει πρόβλημα να ξυπνήσει το πρωί και αγοράζει ένα ρολόι με έναν πεισματάρη κούκο.



"Jet Pink" όπου εγκλωβίζεται σ' ένα ταχύτατο τζετ κι εκτελεί μια τρελή πτήση.



"Little Beaux Pink" όπου βγάζει το προβατάκι του για βοσκή κι εκεί συναντά έναν καουμπόη που του πάει κόντρα.



"Pet Pink Pebbles" Αυτό δεν το είχα ξαναδεί. Ο Ροζ φίλος πάει να αγοράσει ένα κατοικίδιο μα δεν έχει αρκετά χρήματα. Ένας απατεώνας τον ξεγελά και του πουλάει μια πέτρα η οποία όμως πράγματι γίνεται το κατοικίδιό του (την ταΐζει, την βγάζει βόλτα κτλ.)



"The Pink Blueprint" με τον άσπρο μπαρμπαδάκο να προσπαθεί να χτίσει ένα σπίτι κι ο Πάνθηρας να προσπαθεί να αλλάξει τα σχέδια και να τον κάνει έτσι να χτίσει μια υπερλούξ Ροζ Βίλλα.



"The Pink Phink" Αυτό είναι το επεισόδιο που έλεγα, με τον ίδιο αντίπαλο να προσπαθεί να βάψει μπλε ένα σπίτι και τον Πάνθηρα να επιμένει στο Ροζ.



"Think Before you Pink" Το επεισόδιο που ανέφερε το Τελώνιο όπου ο Πάνθηρας έχει δυσκολία να διασχίσει τον δρόμο και να περάσει απέναντι.



Προσέξτε πώς ποτέ δεν λείπει από τους τίτλους η λέξη Pink ακόμη κι όταν δεν κολλάει.. (think before you pink αντί για το προφανές think before you cross)

Δημήτρης :user:
 
Μιας και ξεθάψατε το topic, να αναφέρω και εγώ κάποια πραγματάκια.

Για εμένα το καλύτερο επεισόδιο είναι εκείνο που είχε μια φάρμα με καλαμπόκια και κάποια πεισματάρικα κοράκια κάναν τα πάντα να του φάνε όλο το χωράφι. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το επεισόδιο, που κάθε φορά που βλέπω φάρμα με καλαμπόκια θυμάμαι τα παθήματα του ροζ πάνθηρα με τα κοράκια !!! :D :D

Κανείς σας όμως δεν έχει πει για μια σειρά επεισοδίων που παιζόταν στο Pink Panther Show .(Το αμάξι που παρουσίασε ο aardvak, ήταν στο opening theme της σειράς)όπου έπαιζε ο Κλουζώ και ένας γκαφατζής συνάδελφος του (δεν θυμάμαι πως τον λέγαν).
 
φευγω για το βιντεο κλαμπ χεχεχεχε! :diablotin:
 
Απιθανος ο Inspector! Καθως και ο ηλιθιος βοηθος του :)

Η αγαπημενη μου σκηνη απο Ροζ Πανθηρα: μπαινει στο πλυντηριο για να καθαριστει και βγαινει σαν ροζ χνουδωτη μπαλα! Πολυ γελιο!

Θυμαμαι οτι η ΥΕΝΕΔ εβαζε που και που επεισοδιακια και γεμιζε τα κενα του προγραμματος της.
 
Την επόμενη φορά που θα κάνουμε συνάντηση μπορώ να σου φέρω 2 ντεβεντέ...

....για να σε υποχρεώσω και να έρθεις δηλαδή :diablotin:
 
Μόνο δύο dvd;
 
124 ΟΛΟΚΛΗΡΑ επεισόδια σε σχεδόν 2 ντεβεντέ.

Εάν υπάρχουν περισσότερα, δε μπορώ να το γνωρίζω.
 
Eιμαι κρεβατωμενη, με την τελευταια ιωση που κυκλοφορει και βλεπω Thundercats, Οδυσσεια του Διαστηματος και φυσικα Καντυ. Ελπιζω να μην κανονισετε την συναντηση στις επομενες 2 εβδομαδες και χασω τα DVD, γιατι δεν προβλεπω να "αναστηθω" συντομοτερα :( Ασχετο με το συγκεκριμενο thread, αλλα οι Thundercats ειναι εκπληκτικοι! Ειχα χρονια να δω και τους ειχα ξεχασει. Φοβερη μουσικη, χρωματα, εικονες! Καθε σκηνη απο τους τιτλους της αρχης ειναι για αφισα!
 
Domniki είπε:
Eιμαι κρεβατωμενη, με την τελευταια ιωση που κυκλοφορει και βλεπω Thundercats, Οδυσσεια του Διαστηματος και φυσικα Καντυ. Ελπιζω να μην κανονισετε την συναντηση στις επομενες 2 εβδομαδες και χασω τα DVD, γιατι δεν προβλεπω να "αναστηθω" συντομοτερα
Μα....2 εβδομαδες αρρωστη θα εισαι;;!;!;;!

Noμιζω εισαι λιγο υπερβολικη,αν και εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου βεβαια..!!! :)
 
Περαστικά σου Domniki!!!:comfort:

Έβλεπα χθες το επεισόδιο "Little Beaux Pink" και χτυπιόμουν με τις ώρες!!!Μέχρι και στο κινητό πέρασα το βιντεάκι,για να ακούω το προβατάκι να παραπονιέται.Μαζί με τον κούκο,ήταν από τα επεισόδια που είχα χρόνια να δω...Σ'ευχαριστώ Starbuck που μας τα θύμησες,άψογα!!! :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα