Μιλάμε για το απόλυτο thread!
Ο πιο αγαπημένος μου ήρωας cartoon όλων των εποχών!
Το έβλεπα από "κούνια" δεδομένου ότι όταν προβαλλόταν ήμουν 3 ή 4 χρονών! Από τους πρώτους κατόχους των VHS (δεδομένου ότι ήταν πανάκριβα), οι γονείς μου (και κυρίως η μητέρα μου!) είχαν φροντίσει να μου γράφουν όλα τα επεισόδια (του Ροζ Πάνθηρα & της Λάσυ!), ώστε να μπορώ να τα βλέπω και να σταματήσω να ενοχλώ τον κόσμο!
Μάλιστα, ακόμα και τώρα κυκλοφορεί το ανέκδοτο ότι το πρώτο μας βίντεο ήταν "ροζ" και "γάβγιζε"! Τόσες φορές τα είχα δει!
Συνήθως, κάποια threads πιάνω και τα διαβάζω από την αρχή, για ν' αποκτήσω μια εικόνα... Πολλές φορές το κάνω στα γρήγορα, λόγω έλλειψης χρόνου.
Το συγκεκριμένο όμως δεν είναι σαν τα άλλα! Μόλις είχα φτιάξει τον πρωϊνό καφέ, όταν έπεσε το μάτι μου! Άνοιξα την πρώτη σελίδα (η μόνη καρτέλα σε όλο το browser - όχι μαζί με άλλα 5-6 tabs ανοιχτά!), έκατσα αναπαυτικά, έβαλα το τηλέφωνό μου στο busy και ξεκίνησα να διαβάζω!
Απίστευτο πόσα πράγματα μου θυμίσατε! Σκηνές έρχονται και φεύγουν από το μυαλό μου σαν φλας, ενώ χαμογελάω ακόμα με κάποια από τα επεισόδια που προαναφέρθηκαν!
Ο εκνευριστικός κούκος με το μάτι-γαρίδα του ροζ πάνθηρα, η σκηνή με το πλυντήριο (η οποία επίσης κυκλοφορεί ακόμα σαν ανέκδοτο στο σπίτι μας!
), η απεγνωσμένη προσπάθεια να κατέβει από το πεζοδρόμιο και να γίνεται το σύστριγκλο μόλις ακουμπούσε το πόδι του (αυτό, βέβαια, μου συμβαίνει κι εμένα ακόμα και τώρα & ΕΙΔΙΚΑ όταν βιάζομαι!
), ενώ αυτή την 5η του Μπετόβεν την είχα μάθει από το συγκεκριμένο επεισόδιο (ειδικά την εισαγωγή) και μου θυμίζει το ροζ πάνθηρα ακόμα και τώρα, που -πολλές φορές- την ακούω στο αυτοκίνητο!
Τα 2 πρώτα κουκλάκια που είχα, ήταν ένα κίτρινο αρκουδάκι & ο Ροζ Πάνθηρας, ο οποίος παίζει να ήταν και ψηλότερος από μένα!
Και τα 2 διασώζονται μέχρι και σήμερα, οπότε το απόγευμα θα σας ποστάρω φωτογραφία του κατσιασμένου, αλλά ροζ(!), πάνθηρα!
Starbuck είπε:
Βέβαια μιλάμε για τα παλιά επεισόδια διότι κάποια στιγμή πριν καμια δεκαριά, και βάλε, χρόνια είδα κάτι καινούργια επεισόδια όπου ο Πάνθηρας μιλούσε
και δεν είχανε ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα :nono: απογοήτευση.. θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το κάνανε αυτό στον Πάνθηρα!
Όσο για το παραπάνω, καλύφθηκα απόλυτα... Όταν άκουσα ότι το STAR (αν δεν απατώμαι), θα ξεκινούσε να προβάλλει επεισόδια του Ροζ Πάνθηρα, είχα χαρεί σαν παιδί! Αφού λοιπόν έκατσα και περίμενα να δω τον Πάνθηρα, βγήκε ένα ροζ, φλύαρο, μεταγλωττισμένο κιόλας (αν θυμάμαι καλά!), εκνευριστικό πράγμα.... Εννοείται ότι έκλεισα την τηλεόραση και δεν ξανασχολήθηκα με την αυτήν την παρωδία του Πάνθηρα! ....