Ροζ Πάνθηρας - Pink Panther (1964)

Sofologiotatos είπε:
Το θυμάμαι πολύ καλά, Athsak! :) Είμαι κι εγώ κάτοχος του τετραπλού DVD εδώ και χρόνια, και τα έχω λιώσει τα δισκάκια! Το επεισόδιο για το οποίο μιλάς, είναι το "Pink, Plank, Plunk" (1966). Είναι λογοπαίγνιο βασισμένο σ' ένα μουσικό κομμάτι του Λήροϋ Άντερσον (Leroy Anderson) που έχει τίτλο "Plink, Plank, Plunk".
Και μία επισήμανση: όταν μιλάμε για μουσική που δεν έχει λόγια, και που δεν είναι ορχηστρική διασκευή τραγουδιού, τότε μιλάμε για κομμάτι κι όχι για τραγούδι :) . Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ακούγεται η πασίγνωστη αρχή της Συμφωνίας αρ. 5 του Μπετόβεν. Και ο Ροζ Πάνθηρας δεν παίζει φλάουτο, αλλά βιολί.
Ευχαριστώ πολύ!!!Να είσαι καλά!!!
 
Φίλε stavros1967 καλώς ήρθες στο GRM....

Οι κανόνες απαγορεύουν τα greeklish,συνεπώς θα σε παρακαλέσω να διορθώσεις το post σου (που δε ξέρω αν κατάλαβε κάποιος τι σημαίνει ακριβώς πάντως)...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
'Οχι και δεν καταλάβαμε τι σημαίνει το παραπάνω ποστ, ρε Μάνο !

Δηλαδή αν δε γράψει κάποιος, έστω ένα "efxaristo" ,

πως θα ενεργοποιηθούν τα κρυμμένα rapidshare links, για να ολοκληρωθεί το κατέβασμα ;
 
exetlaios είπε:
'Οχι και δεν καταλάβαμε τι σημαίνει το παραπάνω ποστ, ρε Μάνο !
Δηλαδή αν δε γράψει κάποιος, έστω ένα "efxaristo" ,

πως θα ενεργοποιηθούν τα κρυμμένα rapidshare links, για να ολοκληρωθεί το κατέβασμα ;
Και επιπλέον...

Δεν είμαστε αχάριστοι!!! :sure:

Tόση δουλειά... δεν αξίζει ένα ευχαριστώ :D
 
efxaristo kai ego loipon... :diablotin:
 
efxaristo..... :bow:

Τώρα τι πρέπει ακριβώς να περιμένω;;;;; :D :tease: :tease: :heartcloud:
 
Το αγαπημένο μου επεισόδιο, ήταν με το Ροζ Πάνθηρα εγκλωβισμένο σε μια καμπίνα ενός κρουαζιερόπλοιου(?), όπου κάποια στιγμή παίρνει τη θέση του πορτατίφ, της αρκούδας- χαλιού στο πάτωμα (όπου και τον τσαλαπατάνε τον καημενούλη) και τελικά καταφέρνει να διαφύγει "φορεμένος" ως γούνα γύρω από το λαιμό μιας κυρίας... Το θυμάται κανείς άλλος; :cool:

efxaristo ek twn proterwn!
 
Καταπληκτικό παιδικό!Όλη του την μαγεία την οφείλει στην γρήγορη δράση και στο ότι ο πάνθηρας δεν χρειάζεται να μιλήσει ..μιλάνε οι σκηνές απο μόνες τους.Κάτι καινούργια επεισόδια που έφτιαξαν με τον ροζ πάνθηρα να μιλάει και η πλοκή να είναι τουλάχιστον απαράδεκτη,με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί τον έπιασαν στα χεράκια τους αν ήταν να τον καταντήσουν έτσι...Τίποτε δεν τους δίδαξαν τα παλιά επεισόδια ώστε να κρατήσουν μια κοινή εστώ γραμμη....Τελος πάντων σημεια των καιρών ,γιατί πολλά απο τα παλιά τα έχουν κάνει να μην βλέπονται.
 
Αγαπημένα επεισόδια, αυτό με τον ψύλλο που δεν τον άφηνε σε ησυχιά και με τον δράκουλα(μπιι μπιι μπλλλλρρρρ, η κάπως έτσι τέλος πάντων) :D ...
 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ ωραιο,απο τις καλυτερες εισαγωγες και τις πιο ψυχαγωγικες.

Η αλλη με το αμαξι λιμουζινα ,που ηταν και Live action εχει μπει;
 
Πολύ διασκεδαστική και ευρυματικότατη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Εχω σε DVD "The Pink Panther Collection" και είναι must για όποιον ήταν λάτρης του Ροζ Πάνθηρα. Που και που βάζω μερικά επεισόδια και θυμάμαι τα παλιά.
 
Ο ροζ πάνθηρας ήταν ένα από αγαπημένα μου κινούμενα σχέδια...Είχα πάρει σε βιντεοκασέτα δύο επεισόδια Η ροζ μύγα και Η ροζ απόλαυση (νομίζω έτσι λέγονταν...). Μου άρεσαν οι τίτλοι έναρξης με τη μουσική του Henri Manchini και οι τίτλοι τέλους (βλ. παραπάνω μήνυμα Aardvark)...
 
Πίσω
Μπλουζα