Ροζ Πάνθηρας - Pink Panther (1964)

candy είπε:
Έβλεπα χθες το επεισόδιο "Little Beaux Pink" και χτυπιόμουν με τις ώρες!!!Μέχρι και στο κινητό πέρασα το βιντεάκι,για να ακούω το προβατάκι να παραπονιέται.Μαζί με τον κούκο,ήταν από τα επεισόδια που είχα χρόνια να δω...
ναι ρε συ Κάντυ.. Τι απόλυτα, άψογα επεισόδια. Και ξέρεις, πολλές παλιές σειρές και κινούμενα, εάν τα ξαναδείς τώρα πια, φαντάζουν κάπως γελοία κι απογοητευτικά, όμως στον Πάνθηρα, δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς άλλη μία!

Βέβαια μιλάμε για τα παλιά επεισόδια διότι κάποια στιγμή πριν καμια δεκαριά, και βάλε, χρόνια είδα κάτι καινούργια επεισόδια όπου ο Πάνθηρας μιλούσε :eek: και δεν είχανε ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα :nono: απογοήτευση.. θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το κάνανε αυτό στον Πάνθηρα!

Δημήτρης :user:
 
Παιδιά, πού βρήκατε τα DVD με τα άπαντα του ροζ πάνθηρα;
 
Τι τιμές είναι αυτές; Δώδεκα ευρώ το είχα αγοράσει από το virgin στο κέντρο όταν είχε βγει στην αγορά.
 
Σε ευχαριστώ πολύ supersonic, είσαι εξυπηρετικότατος!
 
Πως γινεται τωρα απο 12 ευρω που λεει ο Μαριος,να εφτασε στα 35 και 40,αυτο μονο τα καταστηματα μπορουν να μας το εξηγησουν...!!
 
Οι υπέροχοι τίτλοι έναρξης!!!

 
"Poζ πάνθηρας"

Εμεις τον γνωρισαμε και τον αγαπησαμε χωρις φωνη και εργενη,δυστυχως στα καρτουν που παιζονται σημερα ο πανθηρας μας εχει αποκτησει μια ηλιθια φωνη και κανα 2 διαδοχους ονοματι ,"πινκυ" και "πανκυ" .

The Pink Panther and Sons

2004698761051976416_fs.jpg


Μαζι με τον πανθηρα βλεπαμε και τον θρυλικο "Μυρμηγκοφαγο" να παλευει να πιασει το μυρμηγκι (αυτος θελει thread δικο του) και τον "Επιθεωρητη" με τον γκαφατζη βοηθο του.

Επεισοδια οπως ο pink να παλευει να περασει εναν δρομο,μια μαγισσα να του κανει δωρο κατι μαγικα πατινια και το δικο μου αγαπημενο ,το εκνευριστικο ρολοϊ τοιχου με το βρωμοπουλο να βγαινει καθε λιγα λεπτα και ΚΟΥΚΟΥΟΥ. :biggrin:

Aardvark (τεραστια μορφη στον χωρο του)

2005734478516375292_fs.jpg


Επιθεωρητης με τον βοηθο του

2004653817877056795_fs.jpg


Αυτην την intro θυμαμαι εγω με τον ροζ πανθηρα να μπαινει σε ενα αληθινο αμαξι (οχι καρτουν) να του ανοιγουν την πορτα και να φτανει σε ενα σινεμα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fSapOlzAKPI]YouTube - my childhood cartoon intros - Pink Panther
 
και το υπέροχο μουσικό θέμα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VnLhvMStUWU]YouTube - Pink Panther Theme
 
Starbuck ¨

είδα κάτι καινούργια επεισόδια όπου ο Πάνθηρας μιλούσε και δεν είχανε ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα απογοήτευση.. θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το κάνανε αυτό στον Πάνθηρα!
Το ίδιο συνέβει και με τον Mr Bean ... :mad:
 
Αυτοκόλλητα ροζ πάνθηρας τα οποία τα έβαζες σε τετράδια - ντοσιε - ψυγείο κτλ..

picture.php
 
επειδη δεν εχω δει τα επεισοδια ακομα εχουν τον επιθεωρητη μεσα η τον μυρμηγκοφαγο?
 
χεχε...ήταν και μένα το αγαπημένο μου και μέσω του φίλου μου του ...γκουγκλη το αγαπήσανε και τα ανηψάκια μου...θυμάστε που τα έβαζαν στο παρά πέντε πριν ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων της υεννεδ με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην βλέπουμε το τελος;;; Έτσι ξαφνικά τα κόβανε...

Παράπονο το είχα πιτσιρικάς...ούτε μια φορά δεν έκοβαν τις ειδήσεις
 
Θεος ο spyros_s με το παραπανω ποστ.

Απο τις αναμνησεις που ειναι τελειως "σβησμενες" και κανουν "μπαμ" οταν τις θυμασαι. :clap:
 
spyros_s είπε:
χεχε...ήταν και μένα το αγαπημένο μου και μέσω του φίλου μου του ...γκουγκλη το αγαπήσανε και τα ανηψάκια μου...θυμάστε που τα έβαζαν στο παρά πέντε πριν ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων της υεννεδ με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην βλέπουμε το τελος;;; Έτσι ξαφνικά τα κόβανε...Παράπονο το είχα πιτσιρικάς...ούτε μια φορά δεν έκοβαν τις ειδήσεις
Αυτο μου θυμιζει απορια της αδερφης μου: "μα ποσα επεισοδια ειναι οι ειδησεις??? Ολα τα παιδικα τελειωνουν, οι ειδησεις ποτε!" :D
 
Starbuck είπε:
ναι ρε συ Κάντυ.. Τι απόλυτα, άψογα επεισόδια. Και ξέρεις, πολλές παλιές σειρές και κινούμενα, εάν τα ξαναδείς τώρα πια, φαντάζουν κάπως γελοία κι απογοητευτικά, όμως στον Πάνθηρα, δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς άλλη μία!
Βέβαια μιλάμε για τα παλιά επεισόδια διότι κάποια στιγμή πριν καμια δεκαριά, και βάλε, χρόνια είδα κάτι καινούργια επεισόδια όπου ο Πάνθηρας μιλούσε :eek: και δεν είχανε ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα :nono: απογοήτευση.. θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το κάνανε αυτό στον Πάνθηρα!

Δημήτρης :user:
Πολύ σωστή επισήμανση Starbuck, πόσο δίκιο έχεις!Μα τον Πάνθηρα να μιλάει? :nono:
 
Παιδιά θυμάστε μήπως ποιο είναι το επεισόδιο με μια ορχήστρα που διήυθυνε ο άσπρος άνθρωπος και ακουγόταν ένα τραγούδι του Μπετόβεν και ο ροζ πάνθηρας έπαιζε φλάουτο αν θυμάμαι καλά και κάτι γινόταν και διακόπτονταν η μουσική και στο τέλος ο ροζ πάνθηρας έβαλε πύραυλο στη μπαγκέτα του άσπρου ανθρώπου και εκσφενδονίστηκε ψηλά...Το θυμάται κανείς αυτο???Επίσης εκείνο με την κολοκύθα που έγινε αμάξι κάτι αντίστοιχο με τη σταχτοπούτα...εκείνο με τη μάγισσα και την ιπτάμενη σκούπα και ένα που έμενε σε ένα σπίτι με τζάκι και είχε για χαλί μια αρκούδα με κεφάλι....όποιος θυμάται τπτ...κανένα τίτλο???
 
athsak είπε:
Παιδιά θυμάστε μήπως ποιο είναι το επεισόδιο με μια ορχήστρα που διήυθυνε ο άσπρος άνθρωπος και ακουγόταν ένα τραγούδι του Μπετόβεν και ο ροζ πάνθηρας έπαιζε φλάουτο αν θυμάμαι καλά και κάτι γινόταν και διακόπτονταν η μουσική και στο τέλος ο ροζ πάνθηρας έβαλε πύραυλο στη μπαγκέτα του άσπρου ανθρώπου και εκσφενδονίστηκε ψηλά...Το θυμάται κανείς αυτο???
Το θυμάμαι πολύ καλά, Athsak! :) Είμαι κι εγώ κάτοχος του τετραπλού DVD εδώ και χρόνια, και τα έχω λιώσει τα δισκάκια! Το επεισόδιο για το οποίο μιλάς, είναι το "Pink, Plank, Plunk" (1966). Είναι λογοπαίγνιο βασισμένο σ' ένα μουσικό κομμάτι του Λήροϋ Άντερσον (Leroy Anderson) που έχει τίτλο "Plink, Plank, Plunk".

Και μία επισήμανση: όταν μιλάμε για μουσική που δεν έχει λόγια, και που δεν είναι ορχηστρική διασκευή τραγουδιού, τότε μιλάμε για κομμάτι κι όχι για τραγούδι :) . Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ακούγεται η πασίγνωστη αρχή της Συμφωνίας αρ. 5 του Μπετόβεν. Και ο Ροζ Πάνθηρας δεν παίζει φλάουτο, αλλά βιολί.
 
Πίσω
Μπλουζα