freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.545
Πατησε στο link που ειναι στο postIii σκουριάσμενο, που το βρηκες;
Carnation η γεύση μου στα 80s.
Δεν έπινα γάλα και ροφήματα τα τελευταία 35+ χρόνια!Δεν πίνω πια σοκολατούχα ροφήματα, i'm too old for this s...t
Πατησε στο link που ειναι στο post
200 ευρω 200 ευρω
Δεν πίνω πια σοκολατούχα ροφήματα, i'm too old for this s...t.
Γαριδάκια και εγώ, τα έξτρα που έχουν και το στρογγυλό μέσαΔεν με νοιαζουν εμενα τα χρονια που περνουν. Ακομα παιδικες συνηθειες εχω.
Πινω τονους γαλα καθε μερα, και σε εποχες που δεν κανω διαιτα, τρωω μερεντες, μπισκοτα και γαριδακια.
Απο οσα ανεφερες, μονο τα Hemo, Milko, N'Joy και Caotonic ειναι ελληνικα.
Να κερασω ενα Dolca, φρεσκο φρεσκο. Ειναι λιγο ακριβο, αλλα μια ζωη την εχουμε!
Προβολή συνημμένου 271375Προβολή συνημμένου 271376Προβολή συνημμένου 271377Προβολή συνημμένου 271378Προβολή συνημμένου 271379
Βασικά μίλκο με κρουασάν ή τυρόπιτα πότε δεν με πείραξαν. Μύθος ότι θα πας κατευθείαν στην τουαλέτα.σοκολατούχο γάλα Μίλκο μαζί με κρουασάν, ωραίος συνδυασμός έτσι;
Βασικά μίλκο με κρουασάν ή τυρόπιτα πότε δεν με πείραξαν. Μύθος ότι θα πας κατευθείαν στην τουαλέτα.
Και δρακουλινια!Γαριδάκια και εγώ, τα έξτρα που έχουν και το στρογγυλό μέσα
Δεν γίνεται να παρακολουθήσω ταινία χωρίς αυτά.
πάω στο σκακιστικό μάθημα.
Εγένετο νήμα!Τι λες τώρα... Μου κάνεις την χάρη σε παρακαλώ όταν μπορέσεις να ανοίξεις ένα σκακιστικό νήμα στον τομέα "Επιτραπέζια" και να τα λέμε εκεί, και για τα παλιά (Κασπάροφ εναντίον του Deep Blue) και για τα νέα (ότι με ξεφτιλίζει το Stockish level 6); Ευχαριστώ.