nwntas
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 677
Έγινεmanos311 είπε:Νομίζω ήταν διασκευές, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας τώρα και δεν μπορώ να ακούσω τα CD και να το επιβεβαιώσω.

Έγινεmanos311 είπε:Νομίζω ήταν διασκευές, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας τώρα και δεν μπορώ να ακούσω τα CD και να το επιβεβαιώσω.
perlastar είπε:Προβολή συνημμένου 87280
Το Caotonic της Γιώτης ήταν πολύ ωραίο! Μάλιστα κάποτε, μέσα 90's πρέπει να ήταν, είχαν βγει και σοκολάτες γάλακτος με το σχήμα του Caotonic, σε ξυλάκια και είχαν μέσα από μία καρτέλα με κόμικς, τις περιπέτειες του Caotonic.
Ελευθερια είπε:Ακομα υπαρχουν αυτες οι σοκολατες (χωρις την καρτελα πλεον)!
Υπεροχη γευση,οντως! Παντα απορουσα γιατι ηταν τοσο μικρη σε μεγθος, ποτε δεν ηταν αρκετη μια!mk193 είπε:Τι θυμηθήκατε, παιδιά; Δημοτικό πήγαινα, τρίτη-τετάρτη τάξη νομίζω. Έκανα συλλογή με τις κάρτες! Ήταν και το προϊόν αξιόλογο! Ακόμα έχω τη γεύση της σοκολάτας αυτής στο στόμα!!! Δυστυχώς, δεν έχω κρατήσει ούτε μία κάρτα![]()
Ώστε υπάρχει ακόμα στην αγορά; Δεν το έχω πετύχει πουθενά... Τώρα που το είπες, Ελευθερία, θα κοιτάξω πιο στοχευμένα. Έτσι, για να θυμηθώ κάποιες retro-στιγμές!!!![]()
Την περίοδο 94-97 τις τσάκιζα τρεις-τρεις στο δημοτικό! Είχαν μια γεύση που θύμιζε Maltesers κάπως, σίγουρα είχε μέσα βύνη.Ελευθερια είπε:Υπεροχη γευση,οντως! Παντα απορουσα γιατι ηταν τοσο μικρη σε μεγθος, ποτε δεν ηταν αρκετη μια!
Δεν το θυμόμουνα καθόλου το HEMO αλλά μου κίνησε την περιέργεια κι έψαξα λιγάκι. Η Borden βέβαια έχει εξαφανιστεί ως εταιρεία, αν και το όνομα χρησιμοποιείται από διαδόχους. Απ' ό,τι βλέπω πουλάει προϊόν Hemo ο Γιώτης, αλλά κατά πόσον είναι το ίδιο είναι άλλη ιστορία. Αν ναι, ποτέ δεν είχε κακάο (παρά το τι γράφει η πιο πάνω διαφήμιση), αφού ο Γιώτης στην περιγραφή γράφει σαφώς "chocolate flavor" άρα έχει τεχνητό άρωμα. Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς το επηρέασαν οι τρελλές αγελάδες, αφού το γάλα ήταν κάτι που πρόσθετε ο καταναλωτής, το HEMO δεν είχε δει αγελάδα, τρελλή ή λογική, ούτε απ' έξω.johnny19818 είπε:Το Hemo μάλλον ήταν το καλύτερο αν και ήταν στη μαύρη λίστα με το σάλο με τις τρελες αγελάδες αν θυμάμαι καλά.