Omenforever
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 1.534
Το HEMO υπάρχει ακόμα; 

φυσικά , αποτελεί το απόλυτο πρωινό μαζί με μερέντα!Omenforever είπε:Το HEMO υπάρχει ακόμα;![]()
μ'ηπως εννοείς OVOMALTINE;phil_vr είπε:Μαζί με το HEMO επίσης είχα καταναλώσει αποθήκες ολόκληρες απο:
OVALTINE
Ποιός δεν είχε φορέσει εκείνες τις πορτοκαλί κονκάρδες που είχαν τα μεγάλα τενεκεδένια κουτιά στο επάνω καπάκι τους?!?!?!
Θυμάμαι ότι είχαν κατι μαυρα συμβολα (ανθρωπακια) για όλα τα σπορ!
Οι κονκάρδες ήταν ο λόγος που απο το HEMO έκανα σιγα σιγα μεταστροφή στην Ovaltine!
Επισης:
Η μητέρα μου έχει ολόκληρο σερβιτσιο απο μπυροπότηρα καθώς με αυτή την συσκευασία πουλούσαν τότε την Nutella ή την Merenda!!!
Οποιος γνωρίζει ακριβώς να κάνει διευκρίνιση!!!
θυμαμαι το σεικερ το κουικαραnkarytia είπε:Θυμόσαστε το Nesquik; Κρίμα που εφυγε ο Κουικάρας κι πήρε τη θέση του αυτός ο βλάκας λαγός...
Με μεγαλη διαφορα ερχοταν και ερχεται δευτερο το Οvamaltine απο το ενα και μοναδικο HEMOgtsamour είπε:Αρχικά και για αρκετό καιρό στην Ελλάδα λεγόταν Ovomaltine.Mετά για κάποιο λόγο άλλαξε όνομα και λεγόταν Ovaltine.
Tη θυμάμαι και ήταν σχετικά καλή, αλλά όχι σαν το Hemo που ήταν κορυφή (και είναι ακόμα δηλαδή)...
Yeap....Omenforever είπε:Το HEMO υπάρχει ακόμα;![]()
ΦΥΣΙΚΑ! Ειμαι 20 χρονια "χρηστης"Αρχική Δημοσίευση από Omenforever Το HEMO υπάρχει ακόμα;
DoctorGalifrean είπε:Το Carnation και το Dolca υπαρχουν ακομη??? Ουτε που εχω ψαξει. Επειδη ηταν σε μεταλλικο κουτι οπως τα εβαπορε, δεν τα ειχαν στα ψυγεια.
Υπάρχουν και τα 2 σε μεγάλα super markets.thebest20 είπε:Το Enjoy υπήρχε σίγουρα μέχρι πριν 4 χρόνια!Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει!Το Yoco-Choco πρέπει να έχει καταργηθεί!