Μεγαααάλη απόλαυση στ' αλήθεια!!!! :d@redevilzouzou είπε:Διαφήμιση του κλασσικού μπουκαλιού!Προβολή συνημμένου 40333
Έχω αναφερθεί σε αλλο ποστ [δεν θυμάμαι σε ποιο τόπικ] για το γάλα με κακάο Van Houten [Βαν Χάουτεν] !!! Θυμάμαι το διαφημιστικό σποτ : Μια παιδική γυναικεία φωνούλα τραγουδούσε, πάνω σε μια παιδική μελωδία, τους στίχους : Το πρωί όταν ξυπνάω / πίνω γάλα με κακάο !!! Και μετά μια ανδρική φωνή απαντούσε [όχι τραγουδιστά, αλλά "αφηγηματικά"] : Αλλά με γάλα γνήσιο κακάο Βαν Χάουτεν !!! Και όσο ακούγαμε αυτά, βλέπαμε έναν γλυκούλη πιτσιρίκο που η μαμά του τού ετοιμάζει το γάλα του κι αυτός περιμένει πώς και πώς να ετοιμαστεί !!! Η σκηνή που μού έχει μείνει είναι ο πιτσιρίκος που "προτάσσει", λιγάκι, προς τα έξω τα κάτω χείλια του [υποτίθεται, επειδή του ... τρέξαν τα σάλια, βλέποντας τη μαμά του να βάζει στο γάλα το διαφημιζόμενο κακάο] !!! Σκέτη γλύκα ο άτιμος :flower:panp είπε:Μια εποχή είχε έρθει ένα ολλανδικό κακάο, ονόματι Van Houten, και μάλιστα διαφημιζόταν και στην τηλεόραση. Νομίζω ότι η συσκευασία ήταν γυάλινο βαζάκι με πορτοκαλί χρώματα.
Ax, τα θυμάμαι τα πυραμίδα μπουκάλια γάλακτος! Μας τα έπαιρνε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου,όπως επίσης και τα αντίστοιχα σοκολατούχα πυραμιδάκια!panp είπε:Μια εποχή είχε έρθει ένα ολλανδικό κακάο, ονόματι Van Houten, και μάλιστα διαφημιζόταν και στην τηλεόραση. Νομίζω ότι η συσκευασία ήταν γυάλινο βαζάκι με πορτοκαλί χρώματα.
Επίσης σε μορφή με κακάο έβγαινε και το περίφημο "γάλα Αυστρίας", όπου η σχετική πυραμιδοειδής χάρτινη συσκευασία, πρόδρομος του Tetra-pack, ήταν άσπρη-καφέ αντί άσπρη-μπλε.
Πω πωωω ... τι μού θύμισες !!! Στις πολύ - πολύ αρχές των 80ς στο νησάκι της καταγωγής μου, που είναι της αγόνου γραμμής, αυτά τα γάλατα ... υπήρχαν στο μοναδικό παντοπωλείο του νησιούUskoke είπε:Axόπως επίσης και τα αντίστοιχα σοκολατούχα πυραμιδάκια!