Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
:frypan:video80 είπε:Παιδιά μην το κουράζουμε άλλο ,σ οποιον άρεσε άρεσε ,σ οποιον δεν άρεσε δεν άρεσε...Οσο περισσότερο θαβεται η ταινία τοσο περισσότερο κολλάω!
Πληροφοριακά....."θάψιμο" δεν είναι να μιλάς με επιχειρήματα σε κάτι που λες!Εγώ σου αιτιολόγησα γιατί και πώς ΔΕΝ ήταν καλή και δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με τις παλιότερες επιτυχίες,πέρα από τα υποκειμενικά κριτήρια!ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ήταν καλή...!Υποκειμενικά....σε κάποιους μπορεί να άρεσε αλλά από ότι φαίνεται στην μεγάλη πλειοψηφία ΔΕΝ....!video80 είπε:Παιδιά μην το κουράζουμε άλλο ,σ οποιον άρεσε άρεσε ,σ οποιον δεν άρεσε δεν άρεσε...Οσο περισσότερο θαβεται η ταινία τοσο περισσότερο κολλάω!
Kαλημέρα φίλε. Στο μόνο που θα συμφονήσω απο αυτά που έγραψες ,ειναι στο οτι ενω πραγματι ειναι μια σχολική κομωδία και έπρεπε να δοθεί έμφαση στους μαθητές ,δεν δώθηκε ειναι η αλήθεια και εκει μπορεί να χάλασε και η συνταγή(για ολους οσους δεν τους αρεσε φισικα).runner3 είπε:Τα μπινελίκια.....πλάκα μου κάνεις τώρα!Τα μπινελίκια που ακούγονταν σε ταινίες του 80 ήταν ελάχιστα και πολύ πιο light και τουλάχιστον είχαν μια ουσία αν μπορούμε να το πούμε έτσι! η Ματούλα απλά.....το παράχεσε με κάποια μπινελίκια ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!Τα μπινελίκια ωραίο είναι να λέγονται μετρημένα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ όχι να τα χρησιμοποιούμε σαν το πιο εύκολο μέσο για να εκβιάσουμε το γέλιο!
2.Οι ρετρο-ηθοποιοί(όχι όλοι) ήταν καλοί αλλά μέχρι εκεί!Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος...!
4.Δεν το παρατήρησες;;;;Και την είδες τόσες φορές;;;;Αφού σε ΟΛΗ την ταινία φαινόταν ότι έλειπαν κομμάτια!Συνεχώς πήγαινε από την μια σκηνή στην άλλη ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ!
6.Ε όχι και να μου δικαιολογείς αυτόν τον τρόπο που αποφασίσανε να "προωθήσουν" τους χορηγούς!Σε τόσες κινηματογραφικές ταινίες και του τότε και του σήμερα έχουν προβληθεί χορηγοί με πολύ πιο ωραίο τρόπο,όχι απλά να πετάξουμε μια ΑΣΧΕΤΗ σκηνή για να διαφημίσουμε τον χορηγό....!
7.Κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος!Οι πρωταγωνιστές σε ΟΛΕΣ τις ταινίες της σειράς ήταν οι ΜΑΘΗΤΕΣ σε συνδυασμό με τους καθηγητές!Διάβασε ξανά τον τίτλο της ταινίας που σου άρεσε και πες μου που απευθύνεται(δηλαδή που απευθύνεται η λέξη ρόδα,που η τσάντα και που η...κοπάνα!)....!!!!Λογικό είναι να δοθεί μεγάλη σημασία στους παλιούς αστέρες αλλά.....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!Μέχρι ενός σημείου!
8.Επίσης οι φάρσες που έκαναν οι μαθητές.....ΚΑΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...!Να κολλήσουν την άλλη στο στρώμα,να "ζεστάνουν" τον Μποχάκη κ.α.!!!!
Υ.Γ.:Απλά να σου θυμίσω ωραίες ατάκες από το πουθενά ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ για να καταλάβεις τι ποιότητας ήταν οι προηγούμενες ταινίες σε αυτό(μία από τις πολλές και οι διάλογοι στο περίπου):
Μπίλιας σκυμμένος κάτι καλύπτει στο τσιμέντο......τον κοιτάει ο Ρίζος και του λέει
-Παιδί μου Μπίλια τι κάνεις εκεί;
-Ε να κύριε καθηγητά......φροντίζω για εσάς!
-Για εμένα;Τι εννοείς;
-Ε να.....καλύπτω τις μυρμηγκοφωλιές μην πέσετε μέσα και σας χάσουμε!
Eίναι και αυτό που γουστάρουν οι fun του είδους.Εχω τρελό κολλημα με την νοοτροπια τους ,απο παιδί ακομα ,οπου θυμήθηκα τώρα τις πολλές διαφονίες που είχα με αλλους φιλους και γνωστους μου στο σχολείο για αυτές τις ταινίες.Shock είπε:Αντί για μια κινηματογραφική ταινία αυτοί γύρισαν βιντεοταινία, χωρίς σενάριο, χωρίς τίποτα.
Καλά κανεις δεν τις έχει δει όλες!metal kristi είπε:υπαρχουν κασσετεσ που φανταζομε ουτε τις εχει δει κανεις
το κοινό που κάθησε εν έτη 2011 και είδε το ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ σίγουρα είναι το κοινό που του άρεσαν οι βιντεοταινίες...δε θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις και να το χωνέψεις!!!video80 είπε:Καλά κανεις δεν τις έχει δει όλες! τώρα το αν κανω λάθος ή οχι επετρεψε μου να πιστεύω οτι (και δεν μιλάω πρωσοπικά για σένα) σ αυτούς που δεν άρεσε ,δεν ειναι το κοινο που τους αρεσουν οι ελληνικές βιντεοταινίες.