Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα - Next Generation!

Λετε το καστ να πλαισιωνεται και απο καμια τρομερη ομαδα ταλεντων οπως Κατελης, Βας Παρασκευας κλπ;;

:eeek: :banghead: :armed: :frypan:
 
Tίποτα δεν αποκλειετε.Ο σκηνοθέτης επιλέγει.

Κατ εμέ οι συγκεκριμένοι (και πολλοί άλλοι) δεν έχουν ταλέντο ηθοποιοιας.
 
Πάντως μόνο και μόνο η διαφορά στην φωτογραφία και στην ποιότητα του φιλμ θα ξενίσει.

Δεν θα έχει αυτή την 80s χροιά στο χρώμα...
 
video80 είπε:
Tίποτα δεν αποκλειετε.Ο σκηνοθέτης επιλέγει.Κατ εμέ οι συγκεκριμένοι (και πολλοί άλλοι) δεν έχουν ταλέντο ηθοποιοιας.
Ελπιζω να μην πηρες στα σοβαρα την λεξη "ταλεντα" σε αυτο που εγραψα...
 
Και η Σοφία Καρβέλα στο «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»


Δημοσιεύθηκε: 04.05.10 09:15


 


Αν και έχει εγκαταλείψει οριστικά το κεφάλαιο υποκριτική, αφού πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το styling, η Σοφία Καρβέλα δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση που της έκανε ο Ομηρος Ευστρατιάδης να παίξει χαρακτηριστικό ρόλο στη νέα βερσιόν της παλιάς, επιτυχημένης ταινίας του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». «Η Σοφία έχει από τη φύση της πολύ χιούμορ και είμαι σίγουρος πως της πάει πολύ η κωμωδία. Οταν έχω στα χέρια μου το σενάριο -το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό- θα βρούμε μαζί ποια ηρωίδα θα υποδυθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει μια ανήσυχη μαθήτρια του Λυκείου» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης. Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν το καλοκαίρι και εκτός από τη Σοφία Καρβέλα που ήδη επέστρεψε στην Αμερική, ο σκηνοθέτης έχει έρθει σε επαφή και με πολλούς άλλους επώνυμους της εγχώριας showbiz για να αναλάβουν γκεστ ρόλους. «Κρατάω ένα ακόμα “σπουδαίο χαρτί” από τον χώρο της τηλεόρασης που θέλω να κλείσω για τη “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ανεβάζει τα μηχανάκια της AGB στα ύψη και ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία για να βρούμε τον ρόλο του. Το πιο πιθανό είναι να παίξει τον εαυτό του. Αλλά το όνομά του θα σας το αποκαλύψω σε λίγες μέρες» λέει ο ίδιος.


 


Πηγή: Espresso


http://www.gossip-tv.gr/story/37248/kai-e-sophia-karbela-sto-roda-tsanta-kai-kopana
 
H Καρβέλα, μετά το αλήστου μνήμης "31 δρόμοι" συνεχίζει τις ποιοτικές δουλειές ;) ...
 
Παιδια μολις εμαθα κατι δυσάρεστο απο την ΤV συγκεκριμένα απο το alter.

Κυνδυνεψε λεει να καει ζωντανος ο Νικος Παπαναστασίου στα γυρισματα της τενίας, απο οτι ειδα στα γυρίσματα που προβαλλε το alter ο Παπαναστασίου (κακώς για μένα) το πέζει ακομα παπα-σούζας 25 χρονια μετα!

Αν και δεν πιστευω οτι κανει αυτος τις επικύνδινες σκηνές (βάζουν κασκαντέρ) δεν θα μου άρεσε και τοσο να τον δώ σε ενα ρολο που υποδυθυκε 25 χρονια πριν. Στα 60φευγα που ειναι σημερα νομίζω οτι ειναι ''κάπος''. 1000 φορες να πεζε ρολο καθηγητη στην ταινια (δεν ξερω αν συμφονειτε)
 
Ισα ισα, ενθουσιαστηκαμε οταν μας ειπε ο Ευστρατιαδης οτι θα σκασει ο Παπασουζας για τον αγιασμο!!!
 
βασικα και ολοι οι παλιοι ηθοποιοι που κανανε τουσ μαθητες να τουσ ξανακανε κ τωρα δεν θα με χαλαγε καθολου!!!!
 
Κάποιοι παραμένουν αιώνια έφηβοι........
 
flak32a είπε:
βασικα και ολοι οι παλιοι ηθοποιοι που κανανε τουσ μαθητες να τουσ ξανακανε κ τωρα δεν θα με χαλαγε καθολου!!!!
γιατι οχι, θα εδινε ενα σουρεαλ τονο χεχε
 
statusgr είπε:
"Δια βίου εκπαίδευση." Αυτό λέω μονον:Ρ
χεχε ετσι θα ειναι και στο κλιμα της εποχης. Παντως για να πω την αληθεια με αυτα που ακουω περι καστ, δεν περιμενω και πολλα.
 
λοιπον επειδη τυχαινει να συμμετεχω στην ταινια αυτα που ακουγονται για την σοφια καρβελλα ειναι ραδιο αρβυλα εντελως δεν πατησε ουτε καν σε γυρισμα ταξης ποτε απο τους παλιουσ παιζουν ο ντουζος ο θεοδοσης και ο σταγοπουλος τους καθηγητες επισης παιζει η φιλινη υπαρχει συμμετοχη εκπληξη του κατμαν σαν σχολικου τροχονομου και ναι τα ακροβατικα του παπασουζα τα εκανε κασκαντερ(εννοειται)και μην ακουτε οτι γραφει η εσπρεσο ουτε καν επαθε ο παπαναστασιου εγκαυματα οπως γραψανε τα διαβαζαμε και γελαγαμε παντως εχω να σας πω πως θα κριθουν ολα στο αποτελεσμα εμεις προσπαθουμε για το καλυτερο
 
Τα στοιχεία που θα παραθέσω είναι από συνέντευξη του Όμηρου Ευστρατιαδη στην εκμπομπή SUPER STAR

α) Στην ταινία ο Λυκιάρχης θα είναι ο Κώστας Βουτσας.

β)Η κόρη του Κώστα Βουτσά , Θεοδλωρα Βούτσά θα είναι μια από τις μαθήτριες. Επίσης μαθητής θα είναι και ο Στάυρος Νικολαίδης (Μιχαλάκης από τα εγκλήματα)

γ) Ο Κώστας Τσάκωνας θα υποδειθεί τον υπέυθυνο του κυλυκείου

δ) Η μαλάμω (αυτη από την πάνια, που έλεγε το έξω από τα δόντια) θα κάνει την καθαρίστρια

ε) Η σοφία Καρβέλλα θα παίξει στην ταινία
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρα εχουμε 2 ρετρομανιακους συμμετεχοντες στο καστ!

Αναμενουμε περαιτερω λεπτομερειες.

Παντως το καστ εχει υποστει αλλαγες απο το ανεπισημο που μας ειχε πει off-the-record ο Ομηρος Ευστρατιαδης στη συνεντευξη (γι αυτο το λογο ηταν και ανεπισημο αφου ηταν ακομα ασαφες)

Θυμαμαι παντως πως οταν φευγαμε ετυχε να πετυχουμε στη πορτα τον Φράνκο Αλφόνσο...
 
λοιπον εχουμε και λεμε ο μιχαλακης απ τα εγκληματα παιζει το παιδι για τους καφεδες επισης τον υπευθυνο κυλικειου τον παιζει ο τζωνι βαβουρας ο βουτσας οντως ειναι λυκειαρχης την καθαριστρια την παιζει η ματουλα την κορη του βουτσα δεω την ειδα σε κανενα γυρισμα σε ταξη οπως ουτε και την σοφια καρβελλα η στελλα γιαμπουρα υπαρχει στην ταξη οπως και η κορη του πανταζη και ο γιος του μιχαλη μοσιου
 
Σε συνεντευξη ο Ομηρος ειπε οτι η Σοφια Καρβελλα ειναι ΗΠΑ και δε θα συμμετασχει :| /emoticons/mellow@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
9 ευρω εχει το εισητηριο του σινεμα ε?
 
Πίσω
Μπλουζα