status
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 27
Αν συμμετάσχει και ο Wally θα μας δώσουν 9 ευρώ:Ρjoe είπε:9 ευρω εχει το εισητηριο του σινεμα ε?
Αν συμμετάσχει και ο Wally θα μας δώσουν 9 ευρώ:Ρjoe είπε:9 ευρω εχει το εισητηριο του σινεμα ε?
Θέλω να εκφράσω και γώ τις αποψεις μου. Λεω ΝΑΙ στη θρασυβουλίδου ,επισεις ΝΑΙ στον κατ-μαν , η Πάνια θα παιξει πιστευω για το λογο οτι ειναι φίλη του ,εμενα μου ειναι αδιαφορη (ουτε θετικη αποψη έχω ουτε αρνητική).ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε:[2] Εχει μαζεψει την σαρα και την μαρα και δεν ενοω την θρασιβουληδου που καληστα θα μπορουσε να πεξει και αυτη και οχι κατμαν εξω απτα δοντια πανια κα για τον μονο που θελω παρα πολλυ ειναι ο ψινακης και θα ειναι και το γερο χαρτι του.
[3]τωρα για τον γαρδελη, εγω δεν τον παω καθολου αλλα τοτε που ηταν στα επανωτου και ολλο το80 ειχαι δουλια και εγεινε και φιρμα και τωρα το πεζει και δισκολος
Δεν υπαρχει κινηματογραφικο 4, αυτο με τον Προυσαλη ηταν γυρισμενο κατευθειαν σε βιντεοκασετα (η μοδα, ή μαλλον, η μαστιγα της εποχης) και ηταν επιεικως αθλιο! Δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν καν του Ευστρατιαδη. Οπως και ναχει, στο "πανι" προβληθηκαν 3 ταινιες, και τουτη ειναι η τεταρτη. Καλως να 'ρθει.ΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε:Εχω μερικες αποριες αν καποιος μπορη να μου της πει...[1]Εγω εχω δει το 1,2,3 και το 4 και ο ευστρατηαδις λεει οτι θα ειναι αυτο το 4? εκτος και το 4 που δεν απο αυτον το θεωρη οτι θα ειναι το 4ταρτο και αυτο με τον προυσαλη ποιο θα ειναι??????
chg είπε:'Οπως είδα σε κάποιο ρεπορτάζ ο Κώστας Βουτσάς υποδύεται έναν ελληνοαμερικανό κλέφτη ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα και αγοράζει το λύκειο. Λέτε μετά τον Παπασούζα να έχουμε και τον Τζακ τον Καβαλάρη;
τη φωτιά την άναψα εγώ (!) κάτω απ΄το τραπέζι που είχαμε για τον αγιασμό... σκηνή που δε περιγράφεται... Συμμετείχα ως βοηθητικός ρόλος/κομπάρσος στη ταινία...video80 είπε:Παιδια μολις εμαθα κατι δυσάρεστο απο την ΤV συγκεκριμένα απο το alter.Κυνδυνεψε λεει να καει ζωντανος ο Νικος Παπαναστασίου στα γυρισματα της τενίας, απο οτι ειδα στα γυρίσματα που προβαλλε το alter ο Παπαναστασίου (κακώς για μένα) το πέζει ακομα παπα-σούζας 25 χρονια μετα!
Αν και δεν πιστευω οτι κανει αυτος τις επικύνδινες σκηνές (βάζουν κασκαντέρ) δεν θα μου άρεσε και τοσο να τον δώ σε ενα ρολο που υποδυθυκε 25 χρονια πριν. Στα 60φευγα που ειναι σημερα νομίζω οτι ειναι ''κάπος''. 1000 φορες να πεζε ρολο καθηγητη στην ταινια (δεν ξερω αν συμφονειτε)