για 9 γιουρα + 5 για παρελκομενα + 3 για παρκινγκ δεν ειναι σιγουρα..θανοε είπε:
Wally είπε:Ο οποιος Ιλιας Κωνσταντινου συμφωνα με αυτα που μας ειπε ο Ευστρατιαδης ειναι ο φυσικος κατοχος του ΨΙΤ και ισως γνωριζει σε ποιο οικοπεδο τον παρατησαν...
Εμ, νομίζω σας έχουν προλάβει άλλοι, εδώ και πολύ καιρό.:ΡWally είπε:O Ευστρατιαδης μας ειχε πει οτι το ειχαν παρατησει σε καποιο οικοπεδο. Μετα περασε η ωρα και ξεχασαμε να τον ρωτησουμε...
εχω ακουσει οτι για χρονια ηταν παρατημενο σε οικοπεδο στην Νεα Σμυρνη , κοντα και στον πραγματικο κιτ που υπηρχε στην συγγρου τον οποιο καψανε.pro_crossaro είπε:To oποίο και με ενδιαφέρει προσωπικά. Αν γίνεται κάποιος να μάθει τι απέγινε η CHevy που χρησιμοποιήθηκε στον Ιππότη της Λακούβας, θα το εκτιμούσα.
και να ερχοσουν δεν θα μπορουσες να μπεις ηταν πρεμιερα για τους ηθοποιους της ταινιας και εμπαινες μονο με προσκληση σημερα βγαινει κανονικα ενταξει εχει πλακα αλλα οσοι επιχειρησουν να κανουν συγκριση με τα παλια θα βρουν αρκετες διαφορες επισης εχουν κοπει πολλα πραγματα γιατι η ταινια εβγαινε μεγαλη και το σινεμα τους ειπε οτι δεν θα πρεπει να ξεπερναει την μιαμιση ωρα ομως αυτα που λειπουν θα μπουν αργοτερα σε dvd σαν directors cut(ετσι μου ειπανε)ελπιζω παντως να σας αρεσειvideo80 είπε:Παιδιά έκανε χθες πρεμιέρα στις αίθουσες και χαμπάρι δεν πηραμε! Τυχεα το είδα σε καποιο προινάδικο για την πρεμιέρα.Τι 6 Ιανουαρίου? Χθές κυκλοφορησε στις αίθουσες (28/12) και είταν οι περισοτεροι εκει (Σταγόπουλος-Ντούζος-Φιλίνη -Ματούλα και πολλοί αλλοι).Εαν το ξερα θα πηγενα.
Θα το δώ απο βδομάδα ,πρώτα ο Θεός.