Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αυτό που λες δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αν και νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο βάζοντας στο "χάος" τον Φασούλα (πού είναι σήμερα τα σέντερ που ξεπερνάνε τα 10 κοψίματα ανά αγώνα; ), τον Ιωάννου (πολύ εγκεφαλικός playmaker) και τον Ανδρίτσο (εξαιρετικός σουτέρ). Όμως μήπως αυτό δεν τονίζει ακόμα περισσότερο το πόσο απίστευτο επίτευγμα ήταν το έπος του 87;don dokken είπε:..παλι θα γκρινιαξω σαν τους γερους του μαπετ-σωου και προβλεπω και κραξιμο ισως..Αν ριξουμε μια ματια στο ροστερ εκεινης της (μεγαλης αληθεια)εθνικης ομαδας βρισκουμε ..3 παικτες,Γκαλη,Γιαννακη ,Χριστοδουλου.Απο κει και περα ..το χαος..Ολοι οι αλλοι επαιζαν με την καρδια την ψυχη και το φιλοτιμο.Εξαιρουμενων των 3 συγκρινετε την με τη σημερινη εθνικη ομαδα....(....ε.......?)
K'εγω που ετοιμαζομουν να γραψω οτι καθε Σαββατο ('85-'87) ημουν στο Παλέ (ο θειος μου ειχε διαρκειας στον Αρη και επαιρνε ολα τα μικρα μαζι του)Paspartoo είπε:Ας επιστρεψουμε τωρα στα καθεκαστα του 1987.
...+Φασούλα.don dokken είπε:..παλι θα γκρινιαξω σαν τους γερους του μαπετ-σωου και προβλεπω και κραξιμο ισως..Αν ριξουμε μια ματια στο ροστερ εκεινης της (μεγαλης αληθεια)εθνικης ομαδας βρισκουμε ..3 παικτες,Γκαλη,Γιαννακη ,Χριστοδουλου.Απο κει και περα ..το χαος...
φιλτατε,για μενα φασουλας δεν υπαρχει για πολλους λογους..ενας ειναι οτι την κοπανησε απο το μουντομπασκετ το 86..η αγια τριαδα (Γκαλης Γιαννακης Χριστοδουλου)ακομα και σημερα θα ηταν ΤΟΠ κλαση..Οι σημερινοι σεντερ πρεπει να εχουν πολυ πανω απο ΜΙΑ κινηση,αλλιως τους τρωει..η μαρμαγκα(οχι η ..αραχνη)Gryzor είπε:...+Φασούλα.
Τί, λίγο δηλαδή το έχεις να έχεις 4 παιχταράδες στην πρώτη γραμμή;
Εντελώς οφ τόπικ, αλλά "μαρμάγκα" είναι είδος αράχνης.don dokken είπε:Οι σημερινοι σεντερ πρεπει να εχουν πολυ πανω απο ΜΙΑ κινηση,αλλιως τους τρωει..η μαρμαγκα(οχι η ..αραχνη)
ναι ρε συντροφε,γι αυτο το εγραψα,ως λογοπαιγνιο..εξ ου κ τα αποσιωπητικα.Maddog είπε:Εντελώς οφ τόπικ, αλλά "μαρμάγκα" είναι είδος αράχνης.![]()