Το θυμαμαι αρκετα καθαρα μαις και ημουν 8 ετων και μεναμε στην Αθηνα.Ηταν η πρωτη φορα που οι γονεις μου εβλεπαν μπασκετ συστηματικα μιας και ο Γκαλης μας ειχε συνεπαρει και ηταν η πρωτη φορα που ελληνικη ομαδα σε ομαδικο αθλημα εφτανε τοσο ψηλα,εχοντας βλεψεις τουλαχιστο για μεταλλιο.Ειμαι σιγουρος οτι ολοι μας θυμομαστε τι καναμε τοτε,που καθομασταν,τι ειχαμε στα χερια μας για φυλακτο και γουρι,στην συγκεκριμενη γουρικη θεση μας,τι καναμε μετα την ληξη του τελικου,τα γλεντια και τα πανυγηρια.Σιγουρα η πρωτη φορα ειναι πιο γλυκια και αυτη που μενει αν και το Euro 2004 εγινε υπο πιο δυσκολες συνθηκες,διοτι δεν ειχε η ομαδα ποδοσφαιρου εναν ποδοσφαιριστη αναλογου μεγεθους οπως ο Γκαλης,ο Γιαννακης,ο Χριστοδουλου και ο Φασουλας.Δεν λεω οτι το ευρομπασκετ ηταν περιπατος καθως ΕΣΣΔ,Γιουγκοσλαυια,Ισπανια και Ιταλια ηταν μεγαλες δυναμεις τοτε αλλα τουλαχιστον ειχαμε και εμεις δυνατα οπλα συν τον κοσμο μας.Στα μειον μας το 1987 οτι ειμασταν μια μικρη χωρα,χωρις εμπειρια πρωταθλητισμου σε τετοιες οργανωσεις,που τα εβαλε με τα μεγαθηρια της εποχης...και τα ξεπερασε χαριζοντας μας τις πρωτες ανεπαναληπτες στιγμες πανυγηρισμων και τρελας!!Κριμα που οι δικοι μου φοβοντουσαν να βγουν εξω στην Ομονοια να πανυγηριζουν με τον κοσμο εχοντας 2 μικρα παιδια μαζι τους,μπας και γινει τιποτα(ειχαν επηρεαστει απο επεισοδια τοτε στα γηπεδα κτλ),χανοντας ετσι την ευκαιρια να δω απο κοντα τα πρωτα τρελα πανυγηρια κια μαλιστα με ενα πνευμα 80'ς μεσα τους!!Δειτε ολοι τα αμαξια που κυκλοφορουσαν στην Ομονοια(μεχρι να κλεισει η πλατεια!!),τα ρουχα και το στυλ ντυσιματος...αχ..αλλες εποχες..ευτυχως τις προλαβαμε!!!