Σκέψεις περί 8ης Γενιάς

Aardvark είπε:
Μακαρι να επαιζε αλλα δεν θα παιζει το U gamecube discs,οπως επισης αγνωστο αν θα ανεβουν στο Virtual Console.


http://thegamingpixelshow.com/reggie-gamecube-games-wii-vc/
Σωστος λαθος το διαβασα εγω οντως δεν θα υποστηριζει τα δισκακια του game cube.Tην δυλωση του Reggie την διαβασα και γω αλλα καπου αλλου το διαβασα οτι τελικα θα υπαρχουν παιχνιδια του game cube στην VC του Wii U αλλα δεν θυμαμαι που και ειχαν πολλες πληροφοριες.Αν το βρω θα το ποσταρω.
 
Κατ αρχην χαιρομαι που διαφωνουμε με πολιτισμενο και ευχαριστο τροπο.Αυτα τα threads μου αρεσουν.

Εχουμε και λεμε

Πως δεσατε κομπο το 1080p/60? Επειδη το CODBO που τρεχει μηχανη IW3.0 (ενω εχει βγει η IW4.0 απο το 2009) θα τρεχει σε αυτη την αναλυση? (τα καρε δεν τα αναφερω-παντα 60 ηταν). Κατσε να δουμε μηπως η αναλυση αναγκασε σε τεχνικες/αισθητικες υποχωρησεις .

Αυτο περι 4Κ.Οσοι θελουμε 720/1080 gaming εχουμε παιχνιδια για να παιζουμε μια ζωη. Οσοι θελουμε να δουμε μια πραγματικα νεα γενια παιχνιδομηχανων δικαιουμαστε να δουμε κατι καινοτομο οχι απλα μια καλυτερη καρτα και εληξε. Αν ηταν ετσι, θα παιζαμε σε ΠιΤσι.

Τα περι κοστους ειναι υποκειμενικα. Αν βγουν κονσολες 4Κ, να δεις για ποτε θα συρικνωθουν οι τιμες για τις τηλεορασεις. Υποκειμενικα και 380 φευγα γιουρα για DX 10.1 (2008), 1GB και resistive οθονη μπορει καποιος να τα θεωρησει υπερβολικα επισης. Θα εγγυαται future-proof ?(θα τρεχει πχ UT4?)

Το WiiU μπορει να ειναι μια ωραιοτατη κονσολα αλλα ετσι περιμενατε την 8η γενια? Οταν πρωτο-φορτωνα το Kameo - αρτια αφιχθεις απο την παραλαβη της προπαραγγελιας του 360 - θυμαμαι να συζητω με τον αδερφο μου το οτι αν εχουμε τετοια γραφικα σε launch, τι θα δουμε στην 8η γενια! Δεν φαντασιονομουν ποτε, ουτε πιστευω οτι 8η γενια ειναι μισο GB πανω απο το 360 του 2005.

Τεσπα...η ενσταση μου ειναι με αυτα που διαβαζω ειναι οτι δεν βλεπω τιποτα πραγματικα nextgen και χαλιεμαι
 
Wally είπε:
Πως δεσατε κομπο το 1080p/60?
H όλη φάση που υποτίθεται ότι το frame rate πέφτει στο μισό όταν έχεις 2 WiiU pads, λογικά πάντα, σημαίνει ότι οι developers είναι υποχρεωμένοι να έχουν σαν standard τα 60fps με το 1 pad έτσι ώστε με τα 2 να τρέχει στα 30. Αλλιώς με 2 pads θα τρέχουν στα 15 και αυτό δεν είναι επιτρεπτό ούτε καν για casual gamers.

Wally είπε:
Αυτο περι 4Κ.Οσοι θελουμε 720/1080 gaming εχουμε παιχνιδια για να παιζουμε μια ζωη. Οσοι θελουμε να δουμε μια πραγματικα νεα γενια παιχνιδομηχανων δικαιουμαστε να δουμε κατι καινοτομο οχι απλα μια καλυτερη καρτα και εληξε. Αν ηταν ετσι, θα παιζαμε σε ΠιΤσι.
Η μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι κάτι καινοτόμο... Δεν αλλάζει τον τρόπο που παίζουμε ούτε προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά έχεις πιο λεπτομερή εικόνα, (αρκεί να έχεις και την ανάλογη τηλεόραση, έξτρα λεφτά δηλαδή). Νομίζω ότι πολύ νωρίς πάνε να αλλάξουν τα standards. Δεν λέω όχι στην εξέλιξη αλλά μήπως το βιάζονται λίγο? Ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν λύσει ακόμα. Τα 1080p είναι τέλεια από 40 ίντσες και κάτω και όπως είπα δεν εστιάζουν εκεί που υπάρχει πραγματικά πρόβλημα. Τους νοιάζει να ανεβάσουν την ανάλυση γιατί αυτό γνωρίζει ο μέσος καταναλωτής για μία τηλεόραση. Οπως παλιότερα που έπαιρναν υπολογιστή Pentium, χωρίς να τους νοιάζει τι άλλο έχει μέσα το μηχάνημα. Αφού θέλουν να εξελιχθούν γιατί δεν διορθώνουν πρώτα τα αυθονα input lag και το ghosting? Γιατί τα games έχουν πολύ καλύτερη κίνηση και καθόλου θολούρα σε παλιές CRT? Μπορεί να είναι ολα οκ για ταινίες αλλά μιλάμε για gaming τώρα.

Edit: Και κάτι άλλο που θυμήθηκα... γιατί μας νοιάζει τόσο πολύ πια να είναι ένα μηχάνημα "πραγματικό" next-gen? Δείτε σαν παράδειγμα το Dreamcast. Ολοι λέγανε ότι δεν είναι πραγματικό next-gen όπως το επερχόμενο PS2 και ότι το PS2 θα είναι δυνατότερο κλπ. Όντως το Dreamcast δεν έφτανε τα γραφικά των nex-gen, πόσο μάλλον του XBOX! Κι όμως όλοι λατρεύουν το μηχάνημα σαν θεό. Ίσως για τις παιχνιδάρες που έβγαζε. Μήπως αυτό έχει σημασία τελικά?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα θα λιωσει ποτε αυτη η καραμελα με την IW 3.0 στο COD η θα την πιπιλατε για καμια χιλιαδα ποσταρισματα ακομα;Στην αρχη και εδω μεσα και σε δεκαδες αλλα forum αμφισβητουσαν οτι θα τρεχει το Wii U τα παιχνιδια στα 1080p 60fps με της λεξης αδυνατων,εξωπραγματικο,αποκλειεται κτλ.Τωρα που ανακοινωθηκε επισημα βγηκε παλι η καραμελα της IW 3.0.Ε αμφισβητηστε και την Ubisoft αμα ειναι που δηλωσε και αυτη επισημα οτι το assassins creed III στο Wii U θα τρεχει στα 1080p 60fps.Για μια ακομα φορα θα το πω οτι η NINTENDO δεν πουλησε παπα στον κοσμο υποσχεθηκε μια full hd κονσολα και αυτο εκανε και δηλωσε πριν μηνες και πολυ ηρωνευοταν οτι ολα τα παιχνιδια του Wii U μπορουν να τρεχουν σε full hd 60fps αλλα ειναι στο χερι τον Devs να το κανουν η οχι και οτι για τα First party που θα βγουν στο launch του Wii U αποφασισαν να εχουν 720p αλλα στανταρ 60fps.Αργοτερα οταν θα βγουνε οι πυρηνικες βομβες zelda,metroid,καινουργιο μαριο και δεκαδες αλλα θα τρεχουν κανονικα σε 1080p.Και ναι θα πεσουν οι τιμες των τηλεωρασεων αλλα χρονια μετα και οχι μανι μανι και θα μεινουμε με να μην πω τι στο χερι επειδη δεν θα μπορουμε να εκμεταλευτουμε την καινουργια μας κονσολα γιατι δεν θα εχουμε λεφτα να παρουμε την τηλεοραση.Εκτος και αν περνει κανενας κανενα τριχιλιαρο το μην και δεν τον νοιαζη ωσο και να κανει η 4k τηλεοραση.Ουτε ολα τοσο ευκολα ειναι και ουτε τοσο αγγελικα πλασμενα.Η κονσολα ειναι NEXT GEN αυτο ειναι δεδομενο αλλα να δω τι θα πητε ολοι εσεις που πιστευετε το αντιθετο αν οταν κυκλοφορησουν τα επομενα xbox,psx Το μονο που κανουν παραπανω σε σχεση με τωρα ειναι να παιζουν τα παντα σε 1080p και 60fps.να δω τοτε τι θα πητε και σε πια γεννεια θα βαλετε το Wii U.

Η τωρινη γεννεια ειναι Wii,xbox360,ps3και η επομενη ειναι Wii U,xbox720,ps4 η οπως αλλοως θα λεγονται.Γιατι αν δεν ειναι ετσι τοτε το N64 ηταν next gen σε σχεση με τα psx,saturn και το game cube ηταν next gen σε σχεση με τα ps2,Dreamcast και ολοι ωσοι τα εβαζαν στην ιδια γεννεια ηταν βλακες με περικεφαλεα.
 
Προσωπικα η τηλεορασεις σπιτι μου ειναι HD Ready ολες,ουτε στα Full HD με ψησανε να τους τα σκασω ,ουτε στο 3D,αν και οταν με το καλο ερθει το 4K και κανει την διαφορα με παιρνει ανετα μια αναβαθμιση.


Mακαρι να ειναι και 8Κ ,μακαρι να ειναι και 3D ολογραμματα,αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει
, αλλιώς θα προσπεράσει…
 
Γκουχ γκουχ

p2NpW.png
 
Wally είπε:
Καλα αυτον τον παπα περιμενεις τωρα να τον πιστεψει καποιος;Υπαρχουν ρητρες εμπιστευτικοτητας και χιλια δυο αλλα και υπαρχει και η NINTENDO που ακομα δεν ανακοινωσε τιποτα και ο καθενας με ενα mail μπορει να μαθει τα παντα;Ασε που εχουν βγει πολλοι Devs και εχουν πει οτι ειναι της σειρας 7.Οτι πουν επισημα θα το πιστεψω αυτο τον χοντροπαπα ομως στην φοτωγραφια δεν τον τρωω.
 
metalcandyman είπε:
Καλα αυτον τον παπα περιμενεις τωρα να τον πιστεψει καποιος;Υπαρχουν ρητρες εμπιστευτικοτητας και χιλια δυο αλλα και υπαρχει και η NINTENDO που ακομα δεν ανακοινωσε τιποτα και ο καθενας με ενα mail μπορει να μαθει τα παντα;Ασε που εχουν βγει πολλοι Devs και εχουν πει οτι ειναι της σειρας 7.Οτι πουν επισημα θα το πιστεψω αυτο τον χοντροπαπα ομως στην φοτωγραφια δεν τον τρωω.
ε,συνήθως η nintendo είναι αρκετά κρυπτική με τα χαρακτηριστικά των συστημάτων της και πολλές φορές αποκαλύπτονται τελικά είτε από τους συνεργάτες της ή άπο διάφορους ερευνητές/γνώστες,οπότε δεν είναι τόσο πολύ περίεργο που έγινε leak από κάποιο email.δεν λέω ότι πρέπει να το δεχτούμε αμάσητο αλλά μέχρι να υπάρξει διάψευση δεν μπορεί και να απορριφθεί τελείως.
 
Καταρχάς δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ (Βαριέμαι... :cool: ), άρα δεν ξέρω αν έχουν ειπωθεί ξανά αυτά που θα πω... Όμως είδα πολλές αναφορές στο 4Κ... ΟΚ, ούτε θα φωνάξω, και ούτε να γίνω αγενής.. όμως ρε παιδιά ΤΙ να το κάνουμε το 4Κ;

Που θα το δούμε το 4Κ;

Πόσες οθόνες η προτζέκτορες και γενικά υποδομές υπάρχουν για 4Κ; Ναι, ΟΚ.. Σε 1 με 2 χρόνια θα υπάρχουν... Ε, και; Πόσοι θα τα έχουν για να αξίζει να βγουν μαζικά παιχνίδια για αυτά;

Και πολλά ακόμα που δεν αξίζει να ασχοληθώ γιατί οι κονσόλες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ 4Κ θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα..

Και για αν μην παρεξηγηθώ, δεν το αποκλείω να υποστηρίζουν από τεχνικής άποψης 4Κ! Όμως να δούμε μαζικά, "σοβαρά", και μεγάλα παιχνίδια σε 4Κ, θέλουμε πάρα πολύ καιρό ακόμα! Και ως τότε ας δούμε ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 1080p 60fps και άντε και κανένα παιχνιδάκι της πλάκας για το ..., και για να δείξουμε το τι ουάου μηχάνημα έχουμε σε 4Κ (Που το 99,9% όσων το πάρουν θα το δουν σε 1080p και κάτω..), και να ήμαστε ευχαριστημένοι!

Και μην μπερδεύετε την είσοδο στην HD (720 -1080p) του 2005 με το 360, με το 4Κ... Τότε υπήρχαν και πάρα πολλές οθόνες και τηλεοράσεις με 720p και πάνω στα σπίτια καταναλωτών (Ειδικά στο εξωτερικό, γιατί στο Ελλάντα άστα να πάνε..), όμως και γενικά και συνολικά είχε έρθει η ώρα για την αλλαγή και την είσοδο στην HD εποχή.. Πράγμα που το 4Κ θα πρέπει να περιμένει 4 με 5 χρόνια ακόμα για να έρθει σε αυτό το επίπεδο... Άρα πραγματική είσοδο του 4Κ, PS5 και βλέπουμε..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΟΚ, ούτε θα φωνάξω, και ούτε να γίνω αγενής..
M'αρεσει που παιρνετε σαν δεδομενο οταν διαφωνειτε οτι πρεπει να φωναξετε και να γινετε αγενης,ισως κανετε και χαρη στο φορουμ που μιλατε πολιτισμενα.
 
Aardvark είπε:
M'αρεσει που παιρνετε σαν δεδομενο οταν διαφωνειτε οτι πρεπει να φωναξετε και να γινετε αγενης,ισως κανετε και χαρη στο φορουμ που μιλατε πολιτισμενα.
Κοίτα, άλλο το "διαφωνώ", και άλλο το "έχω βαρεθεί να βλέπω πράγματα που λογικά έχουν λίγη επαφή με την πραγματικότητα να τα παίρνουν σαν δεδομένα".. Πχ το "Dreamcast 2" που έχω βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούω ότι η SEGA το έχει συνέχεια στα σκαριά, και όπου να'ναι το παρουσιάζει. Και όλα αυτά πότε και από ποιον; Όταν για πρώτη φορά στην ιστορία 3 εταιρίες εν μέση κρίσης παλεύουν στα ίσια για το ποιος θα κυριαρχήσει, και από μία εταιρία που στο hardware μόνο μία φορά έβγαλε μία 100% επιτυχημένη κονσόλα..

Έτσι και εδώ.. Έχω βαρεθεί να ακούω από διάφορους να λένε για το 4Κ που φυσικά 100% θα έχουν τα επόμενα PS και XBOX, ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια φυσικά και θα τρέχουν σε full 4Κ ανάλυση, και φυσικά το πόσο ΟΥΑΟΥ θα είναι!

Και όλα αυτά πότε; Όταν λογικά οι κονσόλες θα είναι στην αγορά σε 1 με 1,5 χρόνο, όταν οι 4Κ οθόνες έχουν από 4-5.000? και πάνω, όταν ούτε το 1 στα 10.000 σπίτια δεν έχουν και δεν θα έχουν για αρκετό καιρό ακόμα τέτοια οθόνη, όταν σε αυτή την γενιά ακόμα καλά καλά δεν είδαμε 1080p (Για να μην πω ούτε καν 720p.) στα περισσότερα παιχνίδια, και όταν λογικά δεν θα δούμε ξανά τα "τέρατα" για την εποχή σαν τα PS360 που είδαμε το 2005 και 06 και είχαν 600+? (Μην ξεχνάμε και την κρίση!)..

Ε συγνώμη όμως αυτά περί του ουάου 4Κ το βλέπω τόσο σοβαρό όσο και το ότι αύριο (Γιατί σήμερα είναι Κυριακή.. :p ) θα ανοίξει ταξιδιωτικό γραφείο για εκδρομές στον Άρη και τηλεμεταφορά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου στην Νέα Υόρκη.. Και ξανά συγνώμη, αλλά να κάποιος πει στα σοβαρά κάτι τέτοιο μάλλον του ρίχνεις κράξιμο!

Και ξαναλέω.. Άλλο το τεχνικά να υποστηρίζει 4Κ, και άλλο να το δούμε και στην πράξη σε αρκετά και "καλά" παιχνίδια!

Και μην ξεχνάμε η ας θυμηθούμε ότι και όταν παρουσιάστηκε το PS3 (Ναι.. Τότε που η SONY έλεγε ότι το PS3 με τα 2 HDMI θα είναι μία γενιά πάνω από το 360...) είχε παρουσιάσει demo που έτρεχε σε 4 full hd οθόνες, άρε ουσιαστικά 4Κ..
 
cloud είπε:
Καταρχάς δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ (Βαριέμαι... :cool: ), άρα δεν ξέρω αν έχουν ειπωθεί ξανά αυτά που θα πω... Όμως είδα πολλές αναφορές στο 4Κ... ΟΚ, ούτε θα φωνάξω, και ούτε να γίνω αγενής.. όμως ρε παιδιά ΤΙ να το κάνουμε το 4Κ;

Που θα το δούμε το 4Κ;

Πόσες οθόνες η προτζέκτορες και γενικά υποδομές υπάρχουν για 4Κ; Ναι, ΟΚ.. Σε 1 με 2 χρόνια θα υπάρχουν... Ε, και; Πόσοι θα τα έχουν για να αξίζει να βγουν μαζικά παιχνίδια για αυτά;

Και πολλά ακόμα που δεν αξίζει να ασχοληθώ γιατί οι κονσόλες με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ 4Κ θα αργήσουν να γίνουν πραγματικότητα..

Και για αν μην παρεξηγηθώ, δεν το αποκλείω να υποστηρίζουν από τεχνικής άποψης 4Κ! Όμως να δούμε μαζικά, "σοβαρά", και μεγάλα παιχνίδια σε 4Κ, θέλουμε πάρα πολύ καιρό ακόμα! Και ως τότε ας δούμε ΟΛΑ τα παιχνίδια σε 1080p 60fps και άντε και κανένα παιχνιδάκι της πλάκας για το ..., και για να δείξουμε το τι ουάου μηχάνημα έχουμε σε 4Κ (Που το 99,9% όσων το πάρουν θα το δουν σε 1080p και κάτω..), και να ήμαστε ευχαριστημένοι!

Και μην μπερδεύετε την είσοδο στην HD (720 -1080p) του 2005 με το 360, με το 4Κ... Τότε υπήρχαν και πάρα πολλές οθόνες και τηλεοράσεις με 720p και πάνω στα σπίτια καταναλωτών (Ειδικά στο εξωτερικό, γιατί στο Ελλάντα άστα να πάνε..), όμως και γενικά και συνολικά είχε έρθει η ώρα για την αλλαγή και την είσοδο στην HD εποχή.. Πράγμα που το 4Κ θα πρέπει να περιμένει 4 με 5 χρόνια ακόμα για να έρθει σε αυτό το επίπεδο... Άρα πραγματική είσοδο του 4Κ, PS5 και βλέπουμε..
:clap: :clap:
 
Τα ιδια την προηγουμενη γενια καραlol ,τι να το κανετε το HD του 360 και τι το θελετε το bluray του Ps3,ολος ο κοσμακης εχει CRT και το Wii εχει 200 ευρω.

 


 
Το οτι καποιοι θελουμε οι γενιες να απεχουν τεχνολογικα μεταξυ τους και οχι να αλλαζει μια καρτα γραφικων, ειναι κατι παραπανω απο δικαιωμα.

Αυτα για τα 4Κ και τα πεντοχιλιαρα που λες, μου θυμιζουν τις διαδικτυακες συζητησεις του 2005 του στυλ "Τι το πηρες?", "Ποιος εφοπλιστης θα σου σπονσοραρει τηλεοραση", "Τρελα της MS να παει για HD οταν το 95% του κοσμου εχουν CRT" και τετοια λοιπα. Mετα λουφαξαν...

Ναι, οταν πηρα το 360 δεν ειχα TFT διοτι κοστιζαν ενα νεφρο. Σε μια Sony Trinitron επαιζα αλλα γνωριζα (οταν το καλοπληρωνα) οτι το κονσολι εχει αντερα κατω απο το σασι. Ηταν future proof - καλυψε εμενα και την αναδυομενη τεχνολογια (1080,3D κτλ) για 7 συναπτα ετη!

Πολυ συντομα, οι τιμες κατρακυλησαν και εξοπλιστηκα αναλογα σε εξαιρετικα συμφερουσα τιμη. Δεν πηγε κατι χαμενο.

Προσωπικα παρακολουθω την εξελιξη των κονσολων απο τη δευτερη γενια ανελλιπως και δεν ανεχομαι μετα απο 7 χρονια να παμε σε μια απο τα ιδια! Σαν core gamers απαιτουμε την αιχμη. Αν εχουμε να την αποκτησουμε καλως. Αλλα και να μην εχουμε, η τεχνολογια πρεπει να μας παει παρακατω.

Δεν γουσταρω η βιομηχανια του gaming να αραξει τα ρισκα της και να μου προσφερει ξαναζεσταμενα φαγητα ή PC σε μικρο κουτι ως Nextgen.

Τεχνικα, το αλμα στην επομενη γενια θεωρω οτι θα πρεπει να ειναι η υπερβολικη ισχυς και η υποστηρικη στα 4K. Αν οι "αγια τριαδα" μας πασαρει κονσολια με ενα PowerPC και μια καινουργια GeForce ως nextgen (την οποια θα πρεπει να τα παντρευτουμε για τα επομενα 7 τουλαχιστον χρονια)...θα εχουν την τυχη του PC gaming...

Και οι developers να βαλουν λιγο το πισινο τους κατω. Βαρεθηκα τα UT ports και τις καφετιες παλλετες. Να ξυπνησουν και λιγο οι Ιαπωνες. Η περισσεια ισχυος νομιζω θα βοηθησει σε καινοτομο gameplay...
 
Aardvark είπε:
Τα ιδια την προηγουμενη γενια καραlol ,τι να το κανετε το HD του 360 και τι το θελετε το bluray του Ps3,ολος ο κοσμακης εχει CRT και το Wii εχει 200 ευρω. 


Δεν ειναι ακριβως ετσι ρε.. το 2006 πολυς κοσμος ειχε Plasma και Lcd Τηλεορασεις.. το 4k ειναι κατι πολυ μακρια ακομα , για τον μεσο ορο.

Wally είπε:
Ναι, οταν πηρα το 360 δεν ειχα TFT διοτι κοστιζαν ενα νεφρο. Σε μια Sony Trinitron επαιζα αλλα γνωριζα (οταν το καλοπληρωνα) οτι το κονσολι εχει αντερα κατω απο το σασι. Ηταν future proof - καλυψε εμενα και την αναδυομενη τεχνολογια (1080,3D κτλ) για 7 συναπτα ετη!
Ναι καλη ποιοτητα κατασκευης πανω απο ολα ουτε RROD ουτε τιποτα :D αν εχεις xbox360 απο τοτε και σου παιζει ακομα απλα εισαι πολυ τυχερος .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aardvark είπε:
Τα ιδια την προηγουμενη γενια καραlol ,τι να το κανετε το HD του 360 και τι το θελετε το bluray του Ps3,ολος ο κοσμακης εχει CRT και το Wii εχει 200 ευρω. 


Αυτά τα έλεγαν κάποιοι στο Ελλάντα γιατί δεν είχαμε (Και δεν έχουμε ακόμα..) και πολύ επαφή με την τεχνολογία και το HD..

Στο εξωτερικό όμως οι HD τηλεοράσεις πουλούσαν ήδη σαν τρελές, και ήδη υπήρχε μία πολύ μεγάλη βάση! Και φυσικά η τεχνολογία είχε ωριμάσει συνολικά για την μετάβαση από το SD στο HD..

Πάμε τώρα στο Blu-Ray και την τιμή.. Νομίζω ότι αποδείχτηκε ότι και για το Blu-Ray ήταν νωρίς, και τα 600? του PS3 ήταν λάθος, και τα 250? του Wii ήταν πολύ σωστά!

Και να σταθώ λίγο στα του PS3.. Το PS3 πότε άρχισε να πουλάει πραγματικά καλά; Μήπως το 2009 που βγήκε το Slim;

Μήπως το PS3 με το Blu-Ray θα έπρεπε να βγουν το 2008 με 09 και όχι το 2006;

Και μήπως το Blu-Ray αν δεν ήταν στο PS3 ακόμα δεν θα είχε την βάση που έχει η θα έπρεπε - πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να έχει;

Αυτή την στιγμή για το 4Κ τι έχουμε;

Έχουμε κάποια ελάχιστα μέσα που μπορούν να το προβάλουν, και θεωρητικά την τεχνολογία που μπορεί να αναπαράγει 4Κ εικόνα.. Όμως τι εικόνα; Εικόνα από ταινιούλες και κάποια απλά demo, ή το Watch Dogs (Τουλάχιστον όπως το είδαμε στην Ε3, και όχι σφαγμένο!) η Samaritan στα 30+fps;

Υ.Γ.: Μην ακούσω "Αν ενώσεις 4 με 6 GTX680 και βάλεις και 16GB RAM θα τα το τρέξεις!" γιατί εκεί θα βρίσω! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν με νοιαζουν τι πωλησεις θα κανουν!! Δεν με νοιαζει ποια τιμη ηταν σωστη!! Δεν ειμαι στη τσεπη καμμιας εταιρια!!

Απαιτω να υπαρχει τεχνολογικη διακριση μεταξυ των κονσολικων γενεων. Εξοφθαλμη διακριση οχι πιο φρεσκια καρτουλα!

Με νοιαζει οτι σημερα, 7 χρονια μετα, θελω ενα μηχανημα που θα με καλυψει τεχνολογικα για την επομενη εξαετια+ (ετσι παει το πραγμα, η περιοδος κυκλοφοριων παρατεινεται συνεχως).

Πρεπει να γινει μετονομασια και μεταφορα του thread. Ο Aardy ειχε δικιο.Η συζητηση εχει ξεφυγει απο το WiiU
 
Δεν ειναι ακριβως ετσι ρε.. το 2006 πολυς κοσμος ειχε Plasma και Lcd Τηλεορασεις.. το 4k ειναι κατι πολυ μακρια ακομα , για τον μεσο ορο.
Δεν ειχε,το '07 που ειχα παρει HD Ready 26αρα ειχα δωσει 1000 ευρω ,μιλαμε οχι Full HD και 26" και ναι το να μιλαμε τωρα για το 4Κ δεν ειναι το ιδιο με το να μιλαμε για ΗD το 2006,ειναι σαν να μιλαμε για HD το 2003.


Το 4Κ δεν ειπε κανεις οτι θα το'χουμε στο σαλονι μας του χρονου ουτε τον επομενο.
 
Πίσω
Μπλουζα