Σταρ Τρεκ: Ταξίδι στα αστέρια - Star Trek (1966-?)

ChrisTOS είπε:
Είναι 15 τα New στην πραγματικότητα καιι δεν ήταν στον πλανήτη γη γιατί ήταν το έτος 15 δις. Το έτος 5 δις η γη αφέθηκε να καταστραφεί.. Όσον αφορά σε τεχνολογίες, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 που κινούνται μεταξύ sci fi και science για ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός, μια αυτή που αναφέρθηκε και μια με wormholes αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτές είναι τρισδιάστατες ενώ για το 99% του φωτός μάλλον θα είναι κάποια εξέλιξη της ion propulsion engine που χρησιμοποιείται ήδη από την NASA. Πάντως το πρόβλημα δεν είναι τόσο το να φτάσουμε κοντά στην ταχύτητα του φωτός αλλά στο πόσο γρήγορα θα το κάνουμε αν σκεφτούμε ότι δεν μπορουμε να επιταχύνουμε με περισσότερο από 1-2g για μεγάλο χρονικό διάστημα..
Επειδή μιλάμε για "Doctor Who", ας αφήσουμε απ' έξω την "πραγματικότητα". Οι χρόνοι και η ονομασία δεν ήταν ακριβείας επειδή δεν υπήρχε λόγος να είναι. Σημασία έχει πως ο Dino κατάλαβε το ύφος και ευθυμήσαμε. ;)
 
Όχι λυπάμαι, δεν μπορώ να το δεχτώ. Η ακολουθούμε την continuity ή καταλήγουμε στην αναρχία.
 
Ειμαστε λιγο οφ τοπικ,γραψτε για τα καλυτερα επεισοδια,γραψτε για το Assigment earth που παιχτηκε σαν πιλοτος και παραλιγο να εξελιχτει σε δικη του σειρα.

Γραψτε για τα αυτια του Σποοοκ.
 
Blu ray Next Gen

 




[video=youtube;bQHpfk4X-wc]

 
Το άλλαξες το post σου όμως. Ευτυχώς το σκέφτηκες πιο ψύχραιμα. ;) Κι εγώ τα θέλω!! Γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας;
 
Καλό φαίνεται. Αλλά πόσο θα στοιχίζει; Ήδη πλήρωσα 90? σχεδόν για τα Star Wars blu-ray πριν απο κάμποσους μήνες. Στο trailer έδειχνε μόνο ένα επεισόδιο, ελπίζω και τα υπόλοιπα να έχουν αντίστοιχες βελτιώσεις.
 
Mandrake είπε:
Το άλλαξες το post σου όμως. Ευτυχώς το σκέφτηκες πιο ψύχραιμα. ;) Κι εγώ τα θέλω!! Γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας;

To αλλαξα γιατι εγραφα τα ιδια με το προηγουμενο μου ποστ,τα original τα πηρα τιμης ενεκεν που τα εβλεπα στην κρατικη,περα απο μεμονωμενα επεισοδια απο τις αλλες σειρες, δεν βλεπω Τρεκ.
 
Χαιρετω τους τρεκερς συμφορουμητες!

Παιδια το TNG bluray ειναι απο αλλο παραμυθι... Μιλαμε εχουν κανει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια, η ποιοτητα της εικονας ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, τα εφε ειναι στην ουσια τα ιδια αλλα πολυ πιο καθαρα απο τις μουτζουρες που βλεπαμε παλια αφου πολυ απλα γινανε recomposite. Σε γεινικες γραμμες ειναι ισως απο τις καλυτερες μεταφορες σε HD, δυστυχως ομως εχει ανακοινωθει περιπου 2 σεζον ανα χρονο, αρα παμε να ολοκληρωσουμε τη σειρα το 2015 .. καλως εχοντων των πραγματων, οταν μπορει και να μην υπαρχει Bluray τοτε.

Να πως και για το TOS bluray πως ειναι επισης μια πολυ αξιολογη μεταφορα, οπου μαλιστα τα εφε εχουν πληρως αντικατασταθει με CGI. Κατι που επρεπε να γινει αφου τα αρχικα εφε της σειρας ηταν αστεια για τα σημερινα δεδομενα.
 
Δεν έχω αγοράσει το Star Trek TOS blu-ray. Το είχα πάρει σε DVD, και σκεφτόμουν ότι το κόστος είναι μεγάλο για το ίδιο πράγμα.

Κάνει πράγματι τόση διαφορά;;;
 
Εντάξει, είναι γνωστό πιστεύω πως μπροστά στο Blu-Ray το DVD φαίνεται σαν χιλιοπαιγμένη VHS (αν και κομματάκι υπερβολικό)! Ωστόσο άκουσα πως έχασαν 13 δευτερόλεπτα απ' το αρχικό format... Αν τα έχεις αγοράσει φίλε qspock, μπορείς να το επιβεβαιώσεις; Νομίζω πως τα πέρασαν τελικά αλλά έγιναν upscale.
 
Ταταταρα ταταταρα Ταταρα ταταρα ρα ρα..Ουπς αυτο ειναι το theme του Ιντυ..


Anyway Blu Ray Next Gen.


http://www.aintitcool.com/node/57132
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καμία 60? το season. 420? για όλες τις σεζόν. Δεν είναι και λίγο. Θα περιμένω να δω, κάνα review μόλις κυκλοφορήσει.
 
Καλησπέρα Φίλοι trekkies!

Σαν παλιός fan του Star Trek (τρέμουν τα χέρια μου από τη συγκίνηση :cool: !!), από το 1985, εντυπωσιάστηκα από την αγάπη σας για αυτό! Συνήθως μιλάω σε ξένα forum με (κυρίως) Αμερικάνους fan!!, αλλά, μπράβο, βλέπω ότι και εδώ στην Ελλάδα, δεν έχουμε εξαλειφθεί! Έχω τα πάντα σε DVD και *Blu-Ray, και όλα τα soundtrack, και τις complete εκδόσεις. Φυσικά όλα αγορασμένα. Ααααα, έχω και replicas!!!

DSC01337.jpg

DSC01187.jpg

DSC01326.jpg

Μερικές ωραίες foto από τη συλλογή μου, καποια Star Wars πραγματάκια, (για να υπάρχει και μια ισορροπία). Θα ήθελα να ακούσω και άλλα για τις trek εμπειρίες σας!

*(Blu-Ray), Δεν έχω ακούσει τίποτα για κυκλοφορία του TNG Blu-Ray με ελληνικούς Subs, εσεις? Αρχίσανε πάλι τα ίδια εδώ! Δεν πειράζει το αγόρασα από το Amazon της Αμερικής, και άσε τους εδώ να χτυπιούνται με τα τούρκικα!! Χα Χα :p

DSC01340.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ όμορφη η συλλογή σου. Γράψε μας τη γνώμη σου για το TNG blu-ray!!
 
Ευχαριστώ! Δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Μπαίνω στην τρίτη εβδομάδα αναμονής. Ελπίζω να έχουνε βάλει και τα replacement discs, (ξέρετε, το πρόβλημα με τα πλαινά κανάλια ήχου, στα δισκάκια 1,3,4,7), Προσοχή!! Όσοι θέλουνε τα το αγοράσουνε, ας περιμένουνε λίγο.. Μόλις έρθουνε θα κάνω review Divined!!
 
Για όποιον ενδιαφέρεται...και θέλει να αγοράσει star trek merchandise, μερικές συμβουλές!

1ον Καλή αγορά αποτελούν τα τρία box set του classic star trek, 1966 με 1969 σε blu ray. Ξεχάστε τα σε remastered DVD, ΔΕΝ αξίζει τον κόπο. Τέλεια επιλογή, για να δικαιολογήσετε την αγορά μηχανήματος αναπαραγωγής Blu-Ray. Δεν θα πρότεινα και την κασσετίνα του TOS blu Ray στο AMAZON.co.uk, ίδια πράγματα σε χειρότερη συσκεύασια, και σε μάλλον ακριβότερη τιμή!

Πάνω εικόνα: TOS DVD's remastered, κάτω TOS Blu Ray, (προτεινώμενο!!).

DSC01393.jpg

DSC01394.jpg

2ον To TNG σε Blu Ray καρα-αξίζει, αποτελεί έργο αγάπης σαν το TOS, δεν ξέρω πόσοι από εσάς αγόρασαν το test BD με τo encounter at farpoint και τα υπόλοιπα..Εικόνα, ήχος, τέλεια εάν λάβει κανείς υπόψη πως είναι μεταφορά από VHS. Θα πω περισσότερα μόλις το παραλάβω!!

Κάτω εικόνα: TNG Test BD

DSC01401.jpg

3ον Οι ταινίες, ξανά σε Blu Ray! Μαύρη και λευκή συσκευασία - δαγκωτό, TOS και TNG αντίστοιχα! Οποιοι θέλουν να τα έχουν όλα μαζί το Amazon.co.uk τα έχει στην μπλε τετράγωνη συσκευασία με το Enterprise A.

Πάνω: ταινίες TOS και TNG, κάτω Amazon.co.uk όλες οι ταινίες σε ένα!

DSC01404.jpg

DSC01405.jpg

Τέλους 1ου μέρους!

Το σεντόνι με τις ρίγες δεν είναι star trek! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
^^ Ώπα! Αυτό ήταν για μένα! :D

Χρήσιμα tips - ευχαριστώ πολύ!

Για εμάς, τα ταπεινά, που δεν έχουμε blu-ray & δεν προβλέπεται να πάρουμε, τι να επιλέξουμε από dvds?
 
Για τους μουσικόφιλους, το Star Trek έχει να προσφέρει πλήθος εξαίσιων ορχηστρικών κομματιών που ζωντανεύουν τις αισθήσεις!!

Οι 6 πρώτες ταινίες, κλασικές πλέον, άρχισαν να κυκλοφορούν από το 2008 νομίζω, σε complete recordings μορφή!! Το τέλειο δώρο για όσους αγαπάνε τα soundtrack και την sci fi μουσική!!

Κάτω: Οι 6 πρώτες ταινίες σε complete μορφή..

DSC01408.jpg

Απο τα soundtrack των ταινιών με το Picard, σε extended μορφή, έχω το First Contact. Generations, Insurrection, Nemesis δεν έχουνε βγεί ακόμα. Παραθέτω foto με το FC και την deluxe έκδοση του Star Trek 2009 του Abrams!

DSC01409.jpg

Έχετε υπόψη ότι το Star trek : TMP και First Contact είναι διαθέσιμα μέσω la la land records και Amazon αντίστοιχα. Star Trek 2,3, 09 deluxe είναι εξαντλημένα. Star Trek 5 επανακυκλοφορεί μέσω intranda records, Star trek 4 και 6 νομίζω είναι διαθέσιμα μέσω la la land και screen archives entertainment..

Τέλος 2ου μέρους :cool:

D@redevil είπε:
^^ Ώπα! Αυτό ήταν για μένα! :D
Χρήσιμα tips - ευχαριστώ πολύ!

Για εμάς, τα ταπεινά, που δεν έχουμε blu-ray & δεν προβλέπεται να πάρουμε, τι να επιλέξουμε από dvds?
Κανονικά το Tos remastered χάνει σε DVD και δεν θα στο πρότεινα. Άλλα αφού δεν θα πάρεις συσκευή BD, γιατί όχι και σε DVD! Παρακαλώ δες την φώτο :cool: TOS-R on DVD.

Για τις ταινίες, θα σου πρώτεινα πάλι την άσπρη TOS και μαύρη TNG, αφού κυκλοφορούν (με το ίδιο παρουσιαστικό) και σε DVD. Ευτυχώς δεν χάνεις και πολλά που δεν τα παίρνεις σε Blu Ray. Υπάρχει πολύ grain και σε αυτό το format!

Είπα να ρίξω και ένα νέο για το καινούργιο Trek που βγαίνει το Μάιο του 13.

-Budget 185,000,000 dollars!!!

Τρίτο μέρος,

Ρέτρο πόστερς.

Έχουνε βγεί ορισμένα, με έξυπνους συνδιασμούς καταστάσεων, που συσχετίζονται με τα επεισόδια που αντιπροσωπεύουν..

Τέτοια μπορείτε να βρείτε στο site της byebyerobot.com / QMXonline.com Στο δεύτερο μπορείτε να βρείτε replicas των enterprise του Abrams και της παλιάς εξαλογιάς, που κοστίζουν κανα τάληρο!! Εεεε δηλ 5000$, ψιλοπράματα :D .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα