Για τους μουσικόφιλους, το Star Trek έχει να προσφέρει πλήθος εξαίσιων ορχηστρικών κομματιών που ζωντανεύουν τις αισθήσεις!!
Οι 6 πρώτες ταινίες, κλασικές πλέον, άρχισαν να κυκλοφορούν από το 2008 νομίζω, σε complete recordings μορφή!! Το τέλειο δώρο για όσους αγαπάνε τα soundtrack και την sci fi μουσική!!
Κάτω: Οι 6 πρώτες ταινίες σε complete μορφή..
Απο τα soundtrack των ταινιών με το Picard, σε extended μορφή, έχω το First Contact. Generations, Insurrection, Nemesis δεν έχουνε βγεί ακόμα. Παραθέτω foto με το FC και την deluxe έκδοση του Star Trek 2009 του Abrams!
Έχετε υπόψη ότι το Star trek : TMP και First Contact είναι διαθέσιμα μέσω la la land records και Amazon αντίστοιχα. Star Trek 2,3, 09 deluxe είναι εξαντλημένα. Star Trek 5 επανακυκλοφορεί μέσω intranda records, Star trek 4 και 6 νομίζω είναι διαθέσιμα μέσω la la land και screen archives entertainment..
Τέλος 2ου μέρους
D@redevil είπε:
^^ Ώπα! Αυτό ήταν για μένα!
Χρήσιμα tips - ευχαριστώ πολύ!
Για εμάς, τα ταπεινά, που δεν έχουμε blu-ray & δεν προβλέπεται να πάρουμε, τι να επιλέξουμε από dvds?
Κανονικά το Tos remastered χάνει σε DVD και δεν θα στο πρότεινα. Άλλα αφού δεν θα πάρεις συσκευή BD, γιατί όχι και σε DVD! Παρακαλώ δες την φώτο
TOS-R on DVD.
Για τις ταινίες, θα σου πρώτεινα πάλι την άσπρη TOS και μαύρη TNG, αφού κυκλοφορούν (με το ίδιο παρουσιαστικό) και σε DVD. Ευτυχώς δεν χάνεις και πολλά που δεν τα παίρνεις σε Blu Ray. Υπάρχει πολύ grain και σε αυτό το format!
Είπα να ρίξω και ένα νέο για το καινούργιο Trek που βγαίνει το Μάιο του 13.
-Budget 185,000,000 dollars!!!
Τρίτο μέρος,
Ρέτρο πόστερς.
Έχουνε βγεί ορισμένα, με έξυπνους συνδιασμούς καταστάσεων, που συσχετίζονται με τα επεισόδια που αντιπροσωπεύουν..
Τέτοια μπορείτε να βρείτε στο site της byebyerobot.com / QMXonline.com Στο δεύτερο μπορείτε να βρείτε replicas των enterprise του Abrams και της παλιάς εξαλογιάς, που κοστίζουν κανα τάληρο!! Εεεε δηλ 5000$, ψιλοπράματα
.