Η Sirtis μιλάει πολύ καλά κι ελληνικά μιας κι έχει ελληνική καταγωγή. Είχα δει συνέντευξή της πριν μερικά χρόνια.domniki είπε:Επισης η Marina Sirtis εχει γεννηθει κ'αυτη στο UK και εχει κ'αυτη ιδιαιτερη προφορα.
Με σχετικη εκπληξη ακουσα σε μια συναντηση τον simonkey να μου λεει οτι ο ηρωας του TNG με τις περισσοτερες θαυμαστριες ηταν ο Data και λαμβανε τα περισσοτερα γραμματα λατρειας απο το γυναικειο φυλο. Πρεπει να ομολογησω οτι ειμαι κ'εγω αναμεσα στις θαυμαστριες του Data :wub: αλλα και του Picard. Για πολλες γυναικες (ειμαι μια απο αυτες) δεν ειναι η εξωτερικη εμφανιση αυτο που τις γοητευει, αλλα το πνευμα και η ευστροφια Ετσι λοιπον, ο "ωραιος" της σειρας (Riker) δεν μου ελεγε τιποτα, μπορω να πω οτι τον βαριομουν, ενω ο "καραφλας" (Picard) και το "ρομποτ" (Data) με καθηλωναν #) Δυστυχως στον 4ο κυκλο ο Data δεν εχει μεγαλο ρολοseleukos36 είπε:Αγαπητή Δομνίκη, με βρίσκεις σύμφωνο στο θέμα πνεύματος και ύλης, από την στιγμή όμως που είμαστε όντα που συνδυάζουν πνεύμα και ύλη, χρειάζονται και τα δύο σε μετρημένες/λογικές δόσεις και αναλόγως την περίσταση, όταν έχουμε την άνεση να συμπεριφερθούμε πιιο ήρεμα και πολιτισμένα πρέπει να το κάνουμε, οι κρίσιμες και ακραίες καταστάσεις όμως, απαιτούν πολλές φορές και ανάλογες αντιδράσεις μέχρι να ξεπεραστεί κάποια κρίσιμη κατάσταση...Ο κυβερνήτης Κερκ κατά την άποψή μου ειναι πολύ δημοκρατικός, εκεί όμως που χρειάζεται παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Στο δε θέμα των γυναικών, προτιμώ την φυσιολογική αντίδραση του Κερκ από την αποστασιοποιημένη και σχεδόν ψυχρή συμπεριφορά του Πικάρντ απέναντί τους...Ωστόσο ομολογώ οτι μου είναι ο δεύτερος πιο συμπαθής κυβερνήτης, αυτοί των μετέπειτα σειρών δεν εμπνέουν καθόλου.
fully functional, programmed in... multiple techniques :gdance:ChrisTOS είπε:Domniki, εξακολουθεί όμως να είναι fully functional
Aυτη η αταραχη συμπεριφορα του ειναι ο,τι πιο sexy υπαρχει εκφραζω την προσωπικη μου αποψη φυσικα Οταν ο captain ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και για τις αποφασεις του, κανενας απο το πληρωμα δεν εχει να φοβηθει τιποτα...και η καθε γυναικα αισθανεται σιγουρια διπλα του :flower: Χωρις πολλες φασαριες και φανφαρες πετυχαινει παντα τον σκοπο του...αλλωστε τα πολλα λογια ειναι φτωχειαnkarytia είπε:@domniki+1, O Jean-Luc Picard ήταν ο καλύτερος start trek commander ever! Σοβαρό λουκ και συμπεριφορά!
STAR TREK: "Starship Mine"
PICARD
(to Troi, very
concerned)
Any luck?
TROI
I'm sorry, Captain. I don't know
what could've happened to it.
Riker ENTERS.
RIKER
(shakes his head)
I've had three security teams
search deck seven and they
couldn't find anything.
Picard's face falls.
domniki είπε:Aυτη η αταραχη συμπεριφορα του ειναι ο,τι πιο sexy υπαρχει εκφραζω την προσωπικη μου αποψη φυσικα Οταν ο captain ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και για τις αποφασεις του, κανενας απο το πληρωμα δεν εχει να φοβηθει τιποτα...και η καθε γυναικα αισθανεται σιγουρια διπλα του :flower:
" We've made too many compromises already, too many retreats. They invade our space and we fall back. They assimilate entire worlds and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no farther! And I will make them pay for what they've done!"ChrisTOS είπε:The line must be drawn here. This far and no further!
domniki είπε:Αφηστε που εχει και την τελεια φωνη!
Ναιsimonkey είπε:Αμαν ρε μαρια..θα σου παρω σε φιγουρα τον picard και τον data λυσσαξες