angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 480
Mπραβο και στους 2 (vasila και geoana)!!!Eιστε αψογοι!!Γιωργο μηπως πρεπεις να κανεις μια ξεχωριστη παρουσιαση της made in Greece πλακετας??
Kανενας δεν σε παρεξηγει,απλα για εμενα τουλαχιστον,ειναι πολυ πιο ενδιαφερον να δω τις πλακετες,απο το να κανει μια απλη απαριθμηση των παιχνιδιων που εχει,που πλεον με το ΜΑΜΕ τα εχει ο καθενας...viking4a είπε:Απλα, σαν ΑΣΧΕΤΟΣ επαναλαμβανω, γιατι τις βαζεις μια-μια φωτο και δεν αναφερεις απλα ποια παιχνιδια εχεις? Τι διαφορετικο μπορουμε να καταλαβουμε σε καθεμια πλακετα ας πουμε (εμεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ)??
Επαναλαμβανω, με καλη καρδια ρωταω, για να μαθαινω κι ολας, μη το παρετε ουτε 1% στραβα..
Με καθε εκτιμηση και σεβασμο σε ολους σας, ειστε φοβεροι στο ειδος σας ο καθενας και φιλαρακια μου σας νιωθω...
Ε μα γι'αυτό το θέμα περιέχει τη λέξη συζήτηση. Ωραία να τα καμαρώνουμε αλλά να μάθουμε και 5 πράματαviking4a είπε:Πωπω, αναψα την φωτια των ερωτησεων μου φαινεται, χαχαχα!! Αν αρχισω να ρωταω κι εγω.. ΚΑΗΚΑΜΕ!!
Nαι,καπως ετσι ειναι...μπορεις να την κουμπωσεις σε κονεκτορα ειτε να κολλησεις τα καλωδια κατ'ευθειαν..το Pinout ειναι καπως ετσι:johnny19818 είπε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Έχοντας μια πλακέτα, για να παίξει κάποιος την κουμπώνει κάπου π.χ. σε κάποια θήκη ή κάτι παρόμοιο ή αρχίζει να τραβάει καλώδια από εξόδους και εισόδους (για χειριστήριο, καλώδιο TV κτλ) και κάνει πειράματα; Στα πόσα βολτ λειτουργούν; Θεωρώ στα 220V.
Ευχαριστώ Γρηγόρη για την εξήγηση.angel_grig είπε:Nαι,καπως ετσι ειναι...μπορεις να την κουμπωσεις σε κονεκτορα ειτε να κολλησεις τα καλωδια κατ'ευθειαν..το Pinout ειναι καπως ετσι:
Προβολή συνημμένου 124803
Οπως βλεπεις δινεις 5 και 12 βολτ (οχι 220!!) και παιρνεις τις εξοδους για εικονα,ηχο,χειριστηρια κλπ
Yπαρχουν οι κονεκτορες με το καλωδιο στο ebay ή λυσεις οπως αυτη
Προβολή συνημμένου 124804
Χα χα μια από τα ίδια και εγώ!Ajax87 είπε:χαχαχαχα Διαβαζοντας το νομιζα οτι εκανες πλακα... αλλα μετα καταλαβα οτι δεν εκανες