vasilas432
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 55
Και δε γράφεις?metalcandyman είπε:Συμφωνω απολυτα με την επιλογη σου και καλα εκανες και τα ανταλαξες.Και τα 3 ειναι μετριοτατα ομως δεν γραφω αλλα γιατι αν κατσω να γραψω και για τα 3 την αποψη μου θα καταληξω να γραψω review στην τελικη
Το arcade το ξεκίνησα απο το Neo Geo. Τα Metal Slug φοβερά run n gun παιχνίδια, ένα διασκεδαστικό Top Hunter, μερικά fighting παιχνίδια και μερικά αεροπλανάκια. Μετά λες "ωραίο το arcade σε σχέση με megadrive και SNES οπότε ας πάρω και τα beat em up που μου αρέσει πολύ σαν είδος". Ανακαλύπτεις οτι το Neo Geo έχει τα Robo Army, Mutation Nation, Sengoku 1&2&3 και κανα δυο άλλες πολύ πατάτες όπως Ninja Combat και Burning Fight. Νιώθεις εγκλωβισμένος να έχεις μόνο αυτά τα beat em up! Αν συγκρίνεις τα γραφικά τους και την απόκριση του χειρισμού με τις κονσόλες λες οκ, καλύτερο το Neo Geo. Αν μετά όμως συγκρίνεις τα beat em up του Neo Geo με ότι άλλο arcade υπάρχει η διαφορά είναι χαόδης!!! Δεν πρόκειται να αφιέρωνα τον πολύτιμο και λιγοστό μου χρόνο σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Απο Capcom μου λείπει το King of Dragons, το Shadow over Mystara και το Final Fight. Όλα τα άλλα τα έχω. Το Final Fight δε μου φαίνεται τόσο καλό οσο τα υπόλοιπα γιατί ήταν το αρχικό και όλα τα υπόλοιπα είναι πιο βελτιωμένα.
Τι λές εσύ για το Final Fight και πιο είναι το πιο αγαπημένο σου?