To πρωτο Oriental legend του 1997 το επαιξα πρωτη φορα γυρω στο 2000 με 2001 στην κομωπολη που βρισκεται διπλα στο χωριο μου και ο λογος που εγινε αυτο ηταν γιατι ο μαγαζατορας που ειχε το μαγαζι ειχε αλαξει ανθρωπο που του εφερνε τα ηλεκτρονικα και ο νεος ειχες μεγαλητερες ακρες αλλα με το παιχνιδι γενικοτερα δεν ασχοληθηκε σχεδον κανεις οταν απο beat em ups στον ιδιο χωρο υπηρχαν the punisher,warriors of fate,Asterix,alien vs predator και αρκετα αλλα.Εγω το επαιζα γιατι μαρεζε αυτη η ''ανωμαλια'' που ειχε σαν παιχνιδι με τους παραξενους χαρακτηρες το γουρουνι με την τζουγκρανα κλπ και το δαιμονικο ταυρο με τα μεγαλα κερατα που ειναι τελικος αρχηγος ασχετα που δεν ειχε και τοσο ομαλη κινηση αλλα ειναι καπως χοντροκομενη.Πολλα χρονια μετα που εψαχνα να το βρω στο mame δεν θυμομουνα τον τιτλο αλλα οταν τελικα το βρηκα το καραγουσταρα ξανα και πραγματικα ειμαι μεγαλος οπαδος του.Γιαυτο λοιπον τριβω τα ματια μου απο το οφθαλμολουτρο που μας προσφερεις φιλε βασιλη γιατι το oriental legend 2 που ποτε δεν το επαιξα ειναι πραγματικα εργο τεχνης φαινεται πολυ καλητερο απο το πρωτο και ολο αυτο το συστημα με της καρτες που της εχεις κιολας ειναι πραγματικα κατι το απιστευτο που δεν μπορουσα να το φανταστο καν.Χιλια ευχαριστω που τα μοιραζεσαι ολα αυτα με μας και ευχομαι να το λιωνεις και να το απολαμβανεις.