Τι feedback έχεις; Aν έχεις μικρό, τότε λογικό είναι.johnny19818 είπε:Τον τελευταίο καιρό που στέλνω email σε πωλητές από UK λαμβάνω πολλές αρνητικές απαντήσεις. Και παλιά λάμβανα αλλά όχι τόσο συχνά. Λέτε να φοβούνται με αυτά που γίνονται στη χώρα μας;
Με αυτο και μονο,μπορω να πω οτι με καλυψες.telonio είπε:Γιατί προφανώς Σταύρο δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος που το θέλει κολασμένα.
Εγώ νομίζω πως είναι και λιγάκι "τζόγος" η όλη υπόθεση με τη δημοπρασία. Πρώτον, παρασύρεσαι και λες "άντε να βάλω άλλα 2 ευρώ, άντε να ξαναβάλω άλλα 2". Ξεχνιέσαι και στο τέλος έχεις βάλει 42...stayros είπε:Ολα καλα και ολα ωραια οσα λετε,αλλα θα μου λυσετε μια απορια....
Γιατι,ενω βρισκεις κατι,ειναι σε καλη τιμη,εχει καλα μεταφορικα για Ελλαδα,να το θελεις κολασμενα....
και εκει να ...... - ασε να μην πω τι κανει το Συμπαν,καταλαβατε..... - να καταληγει να φτασει η τιμη στον Θεο????!!!!!!
Δεν την εχω καταλαβει αυτη την .... :sealed: :sealed: :sealed: :sealed: :sealed: :sealed:..... που πιανει τους ξενους
με το να μπιταρουν απανωτα για να μην χασουν καποιο αντικειμενο!!!!
Δεν θα τους συμφερε να το παρουν σε οσο πιο χαμηλη τιμη γινεται?:what:
είχα βρει μια ευκαιρία από ένα μαγαζί στην Αυστρία που έλεγε πως εξυπηρετούσε τη χώρα μας και έστειλα mail να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες για το αντικείμενο. Πήρα μια ξερή απάντηση "Sorry, the item you requested has been sold".Τον τελευταίο καιρό που στέλνω email σε πωλητές από UK λαμβάνω πολλές αρνητικές απαντήσεις. Και παλιά λάμβανα αλλά όχι τόσο συχνά. Λέτε να φοβούνται με αυτά που γίνονται στη χώρα μας;
Ε ξέρεις, σύμπαν και Θεός είναι συνυφασμένες έννοιες...stayros είπε:και εκει να ...... - ασε να μην πω τι κανει το Συμπαν,καταλαβατε..... - να καταληγει να φτασει η τιμη στον Θεο????!!!!!!
Εγώ σκέφτομαι κάποιες φορές να γίνω και λίγο θρασύς. Να μπιντάρω σε κάποιον που δε διευκρινίζει αν στέλνει στην Ελλάδα ή όχι. Τι θα γίνει αν κερδίσω; Θα ακυρώσει τη δημοπρασία; Δεν μπορεί να μου πει ότι δε στέλνει στη χώρα μας αφού δεν το αναφέρει κάπου.stratos84 είπε:είχα βρει μια ευκαιρία από ένα μαγαζί στην Αυστρία που έλεγε πως εξυπηρετούσε τη χώρα μας και έστειλα mail να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες για το αντικείμενο. Πήρα μια ξερή απάντηση "Sorry, the item you requested has been sold".
Φυσικά η δημοπρασία υπήρχε και μάλιστα πέρασε ο χρόνος και έληξε χωρίς να πουληθεί, και ο τύπος που είχε το μαγαζί την ξανανέβασε... Στο τσακ ήμουν να ψάξω να βρω τι κάνεις σε περιπτώσεις που ο πωλητής αρνείται εξυπηρέτηση αλλά δεν ασχολήθηκα... Αυτός έχασε, αν δεν θέλει μια αυτός, δεν θέλω 10 εγώ...
Δεν θα στο σύστηνα να το κάνεις αυτό, γιατί πολύ απλά όχι δεν θα ακυρώσει την δημοπρασία, αλλά απλά μετά θα σου πετάξει ένα shipping quote στον θεό και αν δεν πληρώσεις μετά θα φας και Negative Feedback. Άστα τα έχω περάσει αυτά. Έκανα Bid σε ένα Mega Drive παιχνίδι που ήθελα που απλά ξέχασα να κοιτάξω αν στέλνει Ελλάδα, τελειώνει, κερδίζω, χρόνια που ψώνιζα παιχνίδια απο Αγγλία τα έξοδα αποστολή δεν υπέρβεναν τις 5-6 λίρες, ε, ο τύπος μου στέλνει Shipping Quote 20 λίρες και όταν το έκανα θέμα με το Ebay ότι προσπαθεί να βγάλει έξτρα λευτά γιατί αποκλείετε να είναι τόσα τα έξοδα το Ebay με έγραψε [edited]...[/edited] και έφαγα και Negative Feedback που δεν πλήρωσα και εμένα δεν μου επιτρεπόταν να αφήσω Negative Feedback για κάποιο λόγο.johnny19818 είπε:Εγώ σκέφτομαι κάποιες φορές να γίνω και λίγο θρασύς. Να μπιντάρω σε κάποιον που δε διευκρινίζει αν στέλνει στην Ελλάδα ή όχι. Τι θα γίνει αν κερδίσω; Θα ακυρώσει τη δημοπρασία; Δεν μπορεί να μου πει ότι δε στέλνει στη χώρα μας αφού δεν το αναφέρει κάπου.
Το νοημα παντως το επιασες το τι ηθελα να πω....johnny19818 είπε:Ε ξέρεις, σύμπαν και Θεός είναι συνυφασμένες έννοιες...
Eτσι ειναι τα πραγματα..κακως ομως εκανες και δεν πληρωσες τελικα,γιατι κατα την γνωμη μου δεν αξιζει για 15 λιρες να χαλασεις ενα καλο feedback...Diogr είπε:Δεν θα στο σύστηνα να το κάνεις αυτό, γιατί πολύ απλά όχι δεν θα ακυρώσει την δημοπρασία, αλλά απλά μετά θα σου πετάξει ένα shipping quote στον θεό και αν δεν πληρώσεις μετά θα φας και Negative Feedback. Άστα τα έχω περάσει αυτά. Έκανα Bid σε ένα Mega Drive παιχνίδι που ήθελα που απλά ξέχασα να κοιτάξω αν στέλνει Ελλάδα, τελειώνει, κερδίζω, χρόνια που ψώνιζα παιχνίδια απο Αγγλία τα έξοδα αποστολή δεν υπέρβεναν τις 5-6 λίρες, ε, ο τύπος μου στέλνει Shipping Quote 20 λίρες και όταν το έκανα θέμα με το Ebay ότι προσπαθεί να βγάλει έξτρα λευτά γιατί αποκλείετε να είναι τόσα τα έξοδα το Ebay με έγραψε [edited]...[/edited] και έφαγα και Negative Feedback που δεν πλήρωσα και εμένα δεν μου επιτρεπόταν να αφήσω Negative Feedback για κάποιο λόγο.
Μηπως ητανε εποχης που μπορουσανε οι πωλητες να αφησουν αρνητικη στους αγοραστες,γιατι τωρα δεν νομιζω να μπορουνε να το κανουνε,το αντιθετο βεβαιως συμβαινει.angel_grig είπε:Eτσι ειναι τα πραγματα..κακως ομως εκανες και δεν πληρωσες τελικα,γιατι κατα την γνωμη μου δεν αξιζει για 15 λιρες να χαλασεις ενα καλο feedback...