Συμμαθητές που αργότερα έγιναν διάσημοι

Φιλε δεν την θυμαμαι...Αλτσχαιμερ μαλλον...
 
kajwbtfe είπε:
Στο δικο μου γυμνασιο και λυκειο(πρωτο Λυκειο και Γυμνασιο Ηλιουπολης)ειχαμε παντα πολυ καλη ομαδα στο Βολει.Ενας απο αυτους που συνεχισε και εγινε παιχτης του Ολυμπιακου(ΟΛΕΕΕΕΕΕ)και της εθνικης ειναι και ο Β.Κουρνετας.
Πήγαμε στα ίδια σχολεία, την ίδια εποχή.

Να σου θυμίσω ότι στην Φιλία και στο σχολείο έπαιζε επίσης ο Μιχαλόπουλος, επίσης μετέπειτα παίκτης του Ολυμπιακού.
 
Παίζει στο Θέατρο Τέχνης τώρα "Τα μάτια τέσσερα" λέγεται το έργο.
 
Εγώ ήμουν για ένα χρόνο συμμαθητής στο φροντιστήριο γαλλικών με την Κατερίνα Καραβάτου. Πολύ ωραία κοπέλα και καθόλου σνομπ. Out of our league βέβαια για όλους εμάς τους συμμαθητές της..δυστυχώς.
 
Δεν ηταν συμμαθητης μου, αλλα καθηγητης μου.

Ηταν ο Χρηστος Ντουβλης, ο μαθηματικος - αστρολογος που παρουσιαζε την ενοτητα της αστρολογιας σε πρωινη εκπομπη και εγραφε για το ιδιο θεμα και στο Τηλεραμα. Αν και δεν ασχολουμαι με ζωδια, για εναν περιεργο λογο ο κυριος Ντουβλης ηταν παντα εξαιρετικα ακριβης οσον αφορα το ζωδιο που με ενδιεφερε, αφου εκει ανηκω, τον Σκορπιο.

Ηταν ο Μαθηματικος μου στις δυο πρωτες ταξεις του Λυκειου και πολυ αυστηρος. Εγω με τα μαθηματικα δεν ειχα ποτε μου καλες σχεσεις κι ετσι τα βρηκα αρκετα σκουρα μαζι του.

Θυμαμαι μαλιστα, μια φορα στην πρωτη Λυκειου μιλαγα μεσα στην ταξη και μου ζητησε αυστηρα να βγω εξω προτου με εκσφενδονισει!

Περιττο να σας πω βεβαια, για την εκπληξη μου οταν τον πρωτοειδα πριν μερικα χρονια στην τηλεοραση να παρουσιαζει τα ζωδια! Ως μαθητρια του δεν ειχα ιδεα τοτε για αυτη του την ιδιοτητα!

Σημερα ανακαλυψα αυτο το θεμα στο φορουμ, και βλεπω οτι οι περισσοτεροι λιγο - πολυ, ολο και καποιον διασημο γνωριζουμε. Δεν το περιμενα οτι θα ειμαστε τοσο πολλοι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οταν ειχε εμφανιστει στην τηλεορασ μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση, γιατι το στυλ του ηταν πολυ σοβαρο σε συγκριση με τους αστρολογους και φαινοταν γενικα επαγγελματιας και επιστημονας. Σε καποια εκπομπη ειχε αναφερει οτι ειναι μαθηματικος και οτι αναγνωριζει την αστρολογια ως στατιστικη, χωρις μυστικισμους και συμβολισμους
 
Ναι, μεχρι σημερα εχει διατηρησει αυτο το αυστηρο στυλ, ακομη και στην τηλεοραση!

Ηταν λιγομιλητος, αλλα πολυ εξυπνος και με ενα δικο του λεπτο και ενιοτε κυνικο χιουμορ που μου αρεσε πολυ.
 
Πολύ καλό το θέμα παιδιά!! Στο δημοτικό που πήγαινα αλλά όχι στην ίδια τάξη (πρέπει να του ρίχνω 1-2 χρονάκια) πήγαινε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Πρόκειται για το 49-50 δημοτικό σχολείο Άνω πόλεως Θεσσαλονίκης. Ακόμη τον πετυχαίνω καμιά φορά Πάσχα κ Χριστούγεννα στους Αγ. Αναργύρους. Υπήρξε ένας απίθανος σβίγγος που δεν τον προλάβαινε το μάτι σου!! Χαίρομαι πολύ γι' αυτόν! Και εις ανώτερα!!! :D
 
[EDIT-Δεν φιλοδοξουμε να κανουμε συλλογη αγωγων - θα προτιμησουμε τις κονσολες. Stay on topic plz]

Soufle, τι σημαίνει σβίγγος; :confused:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρέπει να δεις το "Η Λίμνη των Σβίγγων" για να καταλάβεις τι σημαίνει : ))))
 
alkis21 είπε:
[EDIT-Δεν φιλοδοξουμε να κανουμε συλλογη αγωγων - θα προτιμησουμε τις κονσολες. Stay on topic plz]
Soufle, τι σημαίνει σβίγγος; :confused:
Εεεεεεεεεε, δεν πρόλαβα να το διαβάσω!!! :cry: Έτσι καλούμαι να απαντήσω μόνο στην ερώτηση για τους σβίγγους!!! Αν και δεν έχω δει τη λίμνη με τους σβίγγους η απάντηση στην ερώτηση είναι στην...κουζίνα! Πρόκειται για παραδοσιακό νησιώτικο γλυκό (το όνομα ψιλοαλλάζει από περιοχή σε περιοχή) που μοιάζει πολύ με τους χρυσόξανθους (κανελομουσταρδοπορτοκαλοκοραλοχρυσαφένιους :cool: ) λουκουμάδες. Είναι πολύ μικρά μπαλάκια ζύμης ή στριφτάρια που τηγανίζονται φουσκώνουν και σιροπιάζονται. Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μικροκαμωμένα αλλά πολύ συμπαθητικά και τσαχπίνικα άτομα ιδού και ο λόγος που το χρησιμοποίησα για τον Τσαλταμπάση!! Εδώ τελειώνει το of topic για μένα!! Μη με κόψετε, μη με κόψετε, μη με κόψετε pleeeeeeseeeee!! :cry: :please: Επιτελώ κοινωνικό έργο!!! :rofl: :rofl: :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
soufle είπε:
Εεεεεεεεεε, δεν πρόλαβα να το διαβάσω!!!
Μην ανησυχείς, το edited κομμάτι δεν αφορούσε εσένα, απλά ήταν μια γενική γκρίνια για τους αστρολόγους που αναφέρονται πιο πάνω.

Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μικροκαμωμένα αλλά πολύ συμπαθητικά και τσαχπίνικα άτομα
Ευχαριστώ για την επεξήγηση. Λέω να το χρησιμοποιώ για τον εαυτό μου λοιπόν.
 
Πολύ ωραίο θέμα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάποιον διάσημο εκτός και αν δεν γνωρίζω γιατί έχω χαθεί με τους περισσότερους. Θυμάμαι μόνο στο φροντηστήριο που ο καθηγητής μας έλεγε πως την προηγούμενη χρονία είχαν την μαρίνα τσιντικίδου.
 
Διασημότητες λοιπόν...

Συμμαθητής μου, σε σχολείο της επαρχίας αλλά σε διαφορετικό τμήμα και για μια μόνο τάξη (μετά έφυγα) ήτανε.... το καλύτερο παιδί. ;)

(Ναι, μπορώ να πω ότι πάντα ήτανε πάρα πολύ καλό παιδί).
 
Snoopy μη μου πεις οτι εννοεις τον Γιαννη! Ζηλευωωωω!!!
 
στο σχολειο μου πηγαινε η λυδια παπαιωαννου(ασχολιαστο)και η αντωνια φιλιππακου που ειχε κανει φωτογραφιση στο μαξιμ και επισης υπευθυνη βιβλιοθηκης ειχαμε την μιρελα που αργοτερα εβαλε ξανθια περουκα και εκανε καριερα σε ταινιες του σειρηνακη(ελληνιδες φοιτιτριες σε κριση,ο ταξιτζης)με το ονομα κατια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ξέρω γω, εμάς ήταν όλοι φλωράκια κ φυτά :p δεν έγινε κανείς γνωστός...
 
Εγώ στην σχολή ήμουν μαζί με τον... γνωστό Πετρίδη... ναι ναι... τον Αλέξανδρο με τα γυαλιστερά δόντια! Δεν ήταν κακό παιδί... απλά λιγάκι ψώνιο από τότε! :D
 
Πίσω
Μπλουζα