Συνάντησεις RetroManiax 2006-2011 (Θεσσαλονίκη)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Αλήθεια παιδιά, έχετε κανονίσει ποτέ μια πανελλαδική συνάντηση;Απ ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνεται έστω μια φορά το χρόνο ή κάνω λάθος; :xm:

misspepper77 είπε:
Αλήθεια παιδιά, έχετε κανονίσει ποτέ μια πανελλαδική συνάντηση;Απ ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνεται έστω μια φορά το χρόνο ή κάνω λάθος; :xm:
Απ' όσα έχω "ζήσει" εδώ μέσα (2 χρόνια),δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Είναι κάτι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί (δουλειές,οικογένειες,αποστάσεις),εδώ που τα λέμε...

Δεν θα ήταν πολύ ωραίο όμως να γίνει; Να το κανονίσουμε βρε αδελφέ εδώ Θεσσαλονίκη! :D Κάτι η διεθνής έκθεση,κάτι το φεστιβάλ κινηματογράφου και τραγουδιού θα έχουμε να συζητάμε για κανά μήνα. Και όχι, δεν το σκέφτηκα επειδή μένω εδώ :sure:,είναι απολύτως συμπτωματικό! :diablotin:

manos426f είπε:
Απ' όσα έχω "ζήσει" εδώ μέσα (2 χρόνια),δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Είναι κάτι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί (δουλειές,οικογένειες,αποστάσεις),εδώ που τα λέμε...
Αν τυχει παντως για καλοκαιρι μια τετοια πανελλαδικη, η συμμετοχη μου θα την κανει και "παγκοσμια"?! Αν ειναι να το δρομολογησω ιδιαιτερα για ενα τετοιο γεγονος! :)

phil_vr είπε:
Αν τυχει παντως για καλοκαιρι μια τετοια πανελλαδικη, η συμμετοχη μου θα την κανει και "παγκοσμια"?!
E,ναι,φυσικά και θα μιλάγαμε για παγκόσμια GRM-ική συνάντηση τότε... :D

Τελικά για πότε η συναντηση; κανονίστηκε τίποτα;

Το Σαβ 18/10, το απογευμα, εχω συναντηση στην Λάρισα! Μην μου το κάνετε αυτό.. βρε παιδιά, δεν μπορω να βρίσκομαι σε δύο μερη ταυτόχρονα. Για πρωί Σαββάτου, κάτι γίνεται! Μάλλον θα ανεβω Θεσ/ το πρωί, η την προηγουμενη, και θα κατεβω Λαρισα, το ίδιο απογευμα, και τέλος Τρίκαλα, το βράδυ! (Καλά.. αν το καλοσκεφτώ, τι θα κανω.. άστο!)

Για Κυριακή επισης.

Αλλά... τωρα που το σκεφτηκα, θελω να κατεβω Αθηνα, την επομένη βδομαδα! Ισα-ίσα που θα προλαβω, να ανεβω, Τρικαλα, για να παρω μετα την ανηφόρα για Θεσ/κη

Υποσχομαι, να το προσπαθησω, αλλά δεν γινεται να μεταφερθει, ενα Σαβ/κο η συναντηση;

Λορένα είπε:
Τελικά για πότε η συναντηση; κανονίστηκε τίποτα;
Το Σαβ 18/10, το απογευμα, εχω συναντηση στην Λάρισα! Μην μου το κάνετε αυτό.. βρε παιδιά, δεν μπορω να βρίσκομαι σε δύο μερη ταυτόχρονα. Για πρωί Σαββάτου, κάτι γίνεται! Μάλλον θα ανεβω Θεσ/ το πρωί, η την προηγουμενη, και θα κατεβω Λαρισα, το ίδιο απογευμα, και τέλος Τρίκαλα, το βράδυ! (Καλά.. αν το καλοσκεφτώ, τι θα κανω.. άστο!)

Για Κυριακή επισης.

Αλλά... τωρα που το σκεφτηκα, θελω να κατεβω Αθηνα, την επομένη βδομαδα! Ισα-ίσα που θα προλαβω, να ανεβω, Τρικαλα, για να παρω μετα την ανηφόρα για Θεσ/κη

Υποσχομαι, να το προσπαθησω, αλλά δεν γινεται να μεταφερθει, ενα Σαβ/κο η συναντηση;

:dribble:..... δε νιώθω καλά !!! Αμαν ρε Λορένα !! :dribble: Ζαλίστηκα..... !!! Πότε θα είσαι που ??????? :D :D

Ούτε η Θώδη δεν έχει τέτοιο μπέρδεμα όταν τρέχει στα πανιγύρια ......... :D :D:D:D:D:D

Αν είναι να συναντηθούμε με την domniki φυσικά και γίνεται Σάββατο πρωί. :)

Παιδιά και εγώ θα μπορέσω καλύτερα Σάββατο πρωί.

Λορένα είπε:
Το Σαβ 18/10, το απογευμα, εχω συναντηση στην Λάρισα! Μην μου το κάνετε αυτό.. βρε παιδιά, δεν μπορω να βρίσκομαι σε δύο μερη ταυτόχρονα. Για πρωί Σαββάτου, κάτι γίνεται! Μάλλον θα ανεβω Θεσ/ το πρωί, η την προηγουμενη, και θα κατεβω Λαρισα, το ίδιο απογευμα, και τέλος Τρίκαλα, το βράδυ! (Καλά.. αν το καλοσκεφτώ, τι θα κανω.. άστο!)Για Κυριακή επισης.

μουαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

χίλιοι δαίμονες!!! Λορένα... πράγματι! τι έχεις γράψει... :cheers:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατσε να κανω μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης.

Λοιπον εχουμε και λεμε: Την εβδομαδα που ειναι η συναντηση θα λειπει στην Αθηνα και επιστρεφει Παρασκευη. Οποτε το Σαββατο το πρωι ισα ισα προλαβαινει να ερθει απο Τρικαλα και στη συνεχεια να φυγει την ιδια μερα για Λαρισα.

Ε το βραδυ πρεπει να παει και σπιτι :D Τρικαλα δηλαδη.

Τα ειπα σωστα Λορενα?

Μια χαρά τα είπες Καμπια μου! :thumb:

Ετσι, για να ακουνε ακουνε και οι υπολοιποι, που λενε πως δεν καταλαβαν τι γραφω!:sure:

Βρε σεις... με κοροιδευετε?? :eviltongue: Εμενα, που για να προλαβω να σας δω, θα γυριζω πανω-κατω την Ελλαδα για μια εβδομαδα!!

Καλά.. εδω που τα λεμε, ειναι οντως μπερδεμα ετσι οπως τα διαβαζεις!

Teflon.. έγραψες!

Οποτε για πρωι Σαββατου 18/10 εχουμε:

Domniki

Candy

Misspepper

Kambia

Kambia είπε:
Οποτε για πρωι Σαββατου 18/10 εχουμε:
Domniki

Candy

Misspepper

Kambia
μάρτυς μου η Ελένη Λουκά, θα προσπαθήσω! προς το παρόν υπολογίστε

starbuck.status = demi

ΧΑ! Στις 18/10 θα είμαι Αθήνα....... :D (για άλλη μία φορα. :precry: )

Μήπως να κάνουμε την συνάντηση βορείου Ελλάδος στην Αθήνα??????? :eek:

:bash:

'Ντάξει,'ντάξει ! Μια πρόταση έκανα................... :P

:biglaugh:

Παιδιά ακόμη μια παράκληση ,να μην συναντηθούμε κατά τις 12,αν γίνεται λιγουλάκι πιο νωρίς (για να σας χαρώ βρε :D ) γιατί ο σύζυγος δουλεύει κατά τις 2 και εγώ θα πρέπει μετά να "πετάξω", (κοινώς τρέξω σαν την τρελή), μέχρι το σπίτι για τον υιό. Ανυπομονώ να τα πούμε απο κοντά! :D :beer:

Τι ωρα δηλαδη?

Κατα τις 10:30 καλα ειναι? (μαλλον οι δυο μας θα πιουμε καφε εκεινη την ωρα)

Ντομ θα κοιμασαι ακομα? :D

Για να δουμε και οι αλλοι τι λενε...

18/10, ε? Κρίμα, που δε θα μπορέσω να είμαι Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα πολύ να έρθω και να σας γνωρίσω. Λόγω σπουδών δε μένω πλέον μόνιμα Θεσσαλονίκη, παρά μόνο πηγαίνω σε γιορτές και αργίες. Ίσως καταφέρω να έρθω σε κάποια μελλοντική συνάντηση ( το πιο πιθανό καμιά χριστουγεννιάτικη αν γίνει :D ).

Καλά να περάσετε!! :cheers:

Αχ, αχ... Θα είστε τόσα άτομα κι αυτός που ξεκίνησε το νημάτιο θ' απουσιάζει... Η πλάκα είναι ότι το τελευταίο τετραήμερο ήμουν στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις ΑΣΕΠ (δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι επιτέλους έγιναν...), αλλά μου ήταν αδύνατο να μείνω περισσότερο, αφού από σήμερα είμαι πάλι στην Κέρκυρα για τη διδασκαλία μου στα σχολεία.

Παρεμπιπτόντως Μάνο, αν δεν σ' ευχαρίστησα για τις ευχές που μου είχες εκφράσει στην πρώτη σελίδα, το κάνω τώρα :) Να 'σαι καλά! Φέτος θα περάσω υπέροχα στο νησί.

Λοιπόν σύντροφοι Βορειοελλαδίτες να περάσετε πολύ πολύ καλά! Χε χε, θα είναι και η πρώτη φορά, μετά από τρεις ή τέσσερις συναντήσεις, που δεν θα γράψω εγώ την ανταπόκριση! :D Θα τα πούμε σίγουρα μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων! Όσο για την ρετρονιόπιτα, προβλέπω καμμιά σπέσιαλ παραγγελία-γίγαντα από τον Τερκενλή...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαλλον θα ειμαι και εγω. Οσο πιο νωρις, τοσο πιο καλα, εχω και αλλου να παω μετα.

Που θα βρεθειτε, τι θα φορατε (να σας γνωρισω)? κτλ

Φιλια..

ΥΓ και ακομη, δεν ρωτησα για τις συγκοινωνιες. Μ' αρεσει που κανονιζω κιολας!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα