misspepper77
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 7
Αλήθεια παιδιά, έχετε κανονίσει ποτέ μια πανελλαδική συνάντηση;Απ ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνεται έστω μια φορά το χρόνο ή κάνω λάθος; :xm:
Απ' όσα έχω "ζήσει" εδώ μέσα (2 χρόνια),δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Είναι κάτι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί (δουλειές,οικογένειες,αποστάσεις),εδώ που τα λέμε...misspepper77 είπε:Αλήθεια παιδιά, έχετε κανονίσει ποτέ μια πανελλαδική συνάντηση;Απ ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνεται έστω μια φορά το χρόνο ή κάνω λάθος; :xm:
Αν τυχει παντως για καλοκαιρι μια τετοια πανελλαδικη, η συμμετοχη μου θα την κανει και "παγκοσμια"?! Αν ειναι να το δρομολογησω ιδιαιτερα για ενα τετοιο γεγονος!manos426f είπε:Απ' όσα έχω "ζήσει" εδώ μέσα (2 χρόνια),δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.Είναι κάτι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί (δουλειές,οικογένειες,αποστάσεις),εδώ που τα λέμε...
E,ναι,φυσικά και θα μιλάγαμε για παγκόσμια GRM-ική συνάντηση τότε...phil_vr είπε:Αν τυχει παντως για καλοκαιρι μια τετοια πανελλαδικη, η συμμετοχη μου θα την κανει και "παγκοσμια"?!
Λορένα είπε:Τελικά για πότε η συναντηση; κανονίστηκε τίποτα;
Το Σαβ 18/10, το απογευμα, εχω συναντηση στην Λάρισα! Μην μου το κάνετε αυτό.. βρε παιδιά, δεν μπορω να βρίσκομαι σε δύο μερη ταυτόχρονα. Για πρωί Σαββάτου, κάτι γίνεται! Μάλλον θα ανεβω Θεσ/ το πρωί, η την προηγουμενη, και θα κατεβω Λαρισα, το ίδιο απογευμα, και τέλος Τρίκαλα, το βράδυ! (Καλά.. αν το καλοσκεφτώ, τι θα κανω.. άστο!)
Για Κυριακή επισης.
Αλλά... τωρα που το σκεφτηκα, θελω να κατεβω Αθηνα, την επομένη βδομαδα! Ισα-ίσα που θα προλαβω, να ανεβω, Τρικαλα, για να παρω μετα την ανηφόρα για Θεσ/κη
Υποσχομαι, να το προσπαθησω, αλλά δεν γινεται να μεταφερθει, ενα Σαβ/κο η συναντηση;
μουαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Λορένα είπε:Το Σαβ 18/10, το απογευμα, εχω συναντηση στην Λάρισα! Μην μου το κάνετε αυτό.. βρε παιδιά, δεν μπορω να βρίσκομαι σε δύο μερη ταυτόχρονα. Για πρωί Σαββάτου, κάτι γίνεται! Μάλλον θα ανεβω Θεσ/ το πρωί, η την προηγουμενη, και θα κατεβω Λαρισα, το ίδιο απογευμα, και τέλος Τρίκαλα, το βράδυ! (Καλά.. αν το καλοσκεφτώ, τι θα κανω.. άστο!)Για Κυριακή επισης.
Αλλά... τωρα που το σκεφτηκα, θελω να κατεβω Αθηνα, την επομένη βδομαδα! Ισα-ίσα που θα προλαβω, να ανεβω, Τρικαλα, για να παρω μετα την ανηφόρα για Θεσ/κη
μάρτυς μου η Ελένη Λουκά, θα προσπαθήσω! προς το παρόν υπολογίστεKambia είπε:Οποτε για πρωι Σαββατου 18/10 εχουμε:
Domniki
Candy
Misspepper
Kambia