Sofologiotatos;100713 ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ...αλλά είπε:Kambia[/B], θα χρειαστούμε αναλυτικο ποστ με το όνομα και το περιεχόμενο των πιάτων )
Ξεκιναω απο τα ευκολα: Μπυρα Amstel .... και συνεχιζω απο αριστερα προς τα δεξια.
Σαλατα "ταμπούλε" απο μαϊντανο, πλιγούρι, ντοματα και κρεμυδακι. Ρεβυθοκεφτέδες "φαλάφελ" (το επανω αριστερα) και μην ακουσω κανεναν πλεον να λεει οτι "Δεν μου αρεσουν τα ρεβύθια"
Απο κατω ειναι η "μπαλίλα". Γιαούρτι με αγγουρακι, μαρουλι, κρεμυδακι και πλιγουρι.
Διπλα στα φαλάφελ εχουμε τα "κέμπε", τα "σαμπούσεκ" και τα μπουρεκάκια. Και τα 3 εχουν γεμιση κιμα με κουκουναρι. Τα κέμπε ειναι απο κρέας αλλεσμενο με πλιγουρι, τα σαμπούσεκ απο ζυμη χειροποιητη και τα μπουρεκακια απο φυλλο μπακλαβα.
Κάτω ειναι η σαλάτα "φαττούς". Λαχανικα (μαρουλι, ντοματα, αγγουρακι, κρεμυδακι) με τηγανητη αραβικη πιτα και ζωμο απο ροδι.
Τελος αυτο το ασπρο που μοιαζει με μακαρόνια ειναι τυρι και λεγετε "μουσάλαλ".
Και τωρα παω να φαω γιατι μου ανοιξε η ορεξη :dribble:
Την Κακιοτάτη να ευχαριστείς, εγώ απλώς τις ανάρτησα και τις σχολίασα.domniki είπε:Sofologiotate, υπεροχες οι φωτογραφιες απο το καφέ και την προβλητα της Περαιας Aχ, ειναι τοσο ομορφα εκει...
Έτσι ακριβώς κάλεσαν και την αδερφή μου από Αθήνα στο Περδικονέρι Αρκαδίας!Sofologiotatos είπε:Παιδιά άκυρο, δεν το πιστεύω...Μόλις μου τηλεφώνησαν από Κέρκυρα, αύριο φεύγω!...καλή αντάμωση τα Χριστούγεννα!!!
χίλιοι δαίμονες!!! καλά... Κάμπια, Δομνίκη κτλ. ας το συζητήσουμε λιγάκι στο φωνοκυτίο* όπου ούτως ή άλλως βρισκόμαστε!Sofologiotatos είπε:(EDIT, 15/9, 14:10)Παιδιά άκυρο, δεν το πιστεύω... Μόλις μου τηλεφώνησαν από Κέρκυρα, αύριο φεύγω! Κανονίστε λοιπόν όποτε θέλετε εσείς, και... καλή αντάμωση τα Χριστούγεννα!!!
Απο μενα κανενα προβλημα. Οι υπολοιποι συμφωνείται?domniki είπε:Aν το κανατε Σαββατο πρωι θα μπορουσα να ειμαι κ'εγω παρουσα
8) Λες??? Ευκαιρια θα ηταν βέβαια γαι μια ολοκληρωμενη μάζωξη GRMWally είπε:Καλα μεχρι να βρεθειτε,θα εχει ανεβει η σταθμη της Μεσογειου και θα εχουμε μετακομισει κι εμεις στα Βορεια... :tease: