Θα σου στρωσω και κοκκινο χαλι αν ερθειςChrisTOS είπε:11:30 ε? Μάλιστα, μάλιστα.. Ίσως έρθω κι εγώ...
Απιστευτο! Θα παρεβρεθει ο Χρηστος σε συναντηση? Μαλλον μπλοφαρειChrisTOS είπε:11:30 ε? Μάλιστα, μάλιστα.. Ίσως έρθω κι εγώ...
Με τέτοια ζέστη;Kambia είπε:Θα σου στρωσω και κοκκινο χαλι αν ερθεις
Απαραίτητη προϋπόθεση να ξυπνήσω... Δεν μπορούσατε να το κάνετε μια πιο ανθρώπινη ώρα;domniki είπε:Απιστευτο! Θα παρεβρεθει ο Χρηστος σε συναντηση? Μαλλον μπλοφαρει
Καλα θα φερω πισινα τοτε.ChrisTOS είπε:Με τέτοια ζέστη;
Απαραίτητη προϋπόθεση να ξυπνήσω... Δεν μπορούσατε να το κάνετε μια πιο ανθρώπινη ώρα;
ChrisTOS είπε:11:30 ε? Μάλιστα, μάλιστα.. Ίσως έρθω κι εγώ...
Kambia είπε:Θα σου στρωσω και κοκκινο χαλι αν ερθεις
ChrisTOS είπε:Με τέτοια ζέστη;
Heh, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αν πέσω μέσα δεν θα φύγει το νερό έξωKambia είπε:Καλα θα φερω πισινα τοτε.
Κοιτα εμεις θα παμε για καφε στην αρχη. Ελα μετα στη μασαμπουκα αν θες.
Ναι βρε, εγώ την Kambia σκέφτηκα.. ξέρεις τι είναi να στρώνεις χαλιά στο κέντρο της Θεσ/νίκης με 37C?Rygar είπε:Χρήστο, η κάμπια είπε "θα σΟΥ στρώσω" και όχι "θα σΕ στρώσω"
Κοιτα την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε χιονιζε και την δευτερη εβρεχε.tsalk είπε:Μάλλον συνεφιά θα έχει το Σάββατο (έτσι λέει η πρόγνωση)
Οπότε τώρα να προσέχετε, αφού έρχεται ο Rygar μπορεί να ξεσπάσει κανένας κυκλώνας.Kambia είπε:Κοιτα την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε χιονιζε και την δευτερη εβρεχε.
tsalk είπε:Πρόσεξε καμπιούλα μην φυσάει πολύ και δουλέψει ο έλικας.....και απογειωθείς
tsalk είπε:Μάλλον συνεφιά θα έχει το Σάββατο (έτσι λέει η πρόγνωση)
... Είχε παλιόκαιρο τη μέεεερα που σας γνωωωωωωρισαααααα... :acoustic:Kambia είπε:Κοιτα την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε χιονιζε και την δευτερη εβρεχε.