Συνάντησεις RetroManiax 2006-2011 (Θεσσαλονίκη)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
@ manos426f

Ευχαριστώ δια την φιλοφρόνηση !!!...μα τι δράκουλας θα ήμουν αν δεν είχα ανακαλύψει το μυστικό !!! :-)

Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς γνωστούς (με κάποια από τα παιδιά γνωριζόμασταν πριν κάνω εγγραφή!), που γνώρισα καινούριους retro-φίλους και που επιτέλους γνώρισα τον τρις-μέγιστο Rygar, το καλύτερο παιδί! :D

Το μπλουζάκι είναι τιμής ένεκεν στον Paspartoo, που επίσης θα ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά, αλλά δεν μας έκατσε σ' αυτή την συνάντηση! :)

Ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ στον Tsalk, για την άμεση ανάρτηση φωτογραφικού υλικού! :)

Άντε και στην επόμενη συνάντηση!

D@redevil είπε:
και που επιτέλους γνώρισα τον τρις-μέγιστο Rygar, το καλύτερο παιδί! :D
Σ'ευχαριστώ παιδί μου. Το γνωρίζω ότι είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε να με γνωρίσει κάποια στιγμή κι από κοντά.

ΟΚ, λοιπόν,
υποσχομαι ότι μεσα στο επόμενο τριμηνο θα ξαναέρθω!

Μια που σε βλέπω να παίρνεις φόρα Rygar, να υποθέσω ότι θα ανέβεις και πιο βόρεια;;;; :D

.

First we take Salonica, next we take Berlin!

Καλομελέτα....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φοβερο!

Αν και το σωστό θα ήταν:

First i bite Salonica, next i bite Berlin :P

Εμ, αμα πας στο Βερολινο, Rygar, μονο συναντηση του GRM δε θα'ναι! Το πολύ πολύ να κάνεις ένα sightseeing (που αξιζει, δε λεω) και να κατεβεις παλι νοτια... :P

.

Μετά το τελευταίο 2ημερο, βαρέθηκα. :P

metsgr είπε:
Εμ, αμα πας στο Βερολινο, Rygar, μονο συναντηση του GRM δε θα'ναι! Το πολύ πολύ να κάνεις ένα sightseeing (που αξιζει, δε λεω) και να κατεβεις παλι νοτια... :P
Δεν ήθελα να δώσω το στιγμα σου μετς μου. Αλλα αμα θες να δώσεις και τον κωδικό του συναγερμού του σπιτιού, δε μου πέφτει λόγος. :P

Rygar είπε:
Δεν ήθελα να δώσω το στιγμα σου μετς μου. Αλλα αμα θες να δώσεις και τον κωδικό του συναγερμού του σπιτιού, δε μου πέφτει λόγος. :P
Κοιταξε αριστερα κατω απο το αγαλμα μου... Τι λεει;; Λουβρος λεει! Λες να μην ξερει ο κοσμος που ειναι ο Λουβρος;; Οσο για τον κωδικο... εχουμε και πολλους φρουρους στο μουσειο εκτος απο το συστημα συναγερμου! :D

Αργησα να γράψω την αναφορά μου...

Περασαμε πολυ ωραια :)

Εκπληξη αποτελεσε η D@reDevil, που ενω την ηξερα δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν αυτη (που ηξερα).

Τι και αν ημουν αρρωστη.. δεν θα εχανα με τιποτα την συναντηση της Θεσ/κης. Ο Rygar καταφερε και μας μαζεψε ολους :)

Το μόνο που μένει τώρα είναι να οργανώσουμε.....την επόμενη συνάντηση.

Με το καλό, να είμαστε γεροί και να υποδεχτούμε και άλλους ρετρο-μανείς στη Σαλόνικα!

Έκπληξη για μένα η Λορένα, που ενώ με ήξερε, δε με ήξερε! :P

Το highlight, η πόρωση της Λορένας με τους Linkin' Park! Πες με πού το θες το cd και στο 'στειλα! :D

Πέρασα πολύ καλά, γνώρισα καινούριο κόσμο, μιλήσαμε για demos και για διάφορα άλλα. Ελπίζω να τα ξαναπούμε συντόμως.

Λορένα είπε:
Ο Rygar καταφερε και μας μαζεψε ολους :)
Λορενα μηπως θελεις να πεις μαγεψε ολους???

Οχι με την ομορφια του φανταζομαι :P

Να στε καλα παιδια και παντα να περνατε ομορφα!!!

Ομορφα και Rygar εννοιες αντιθετες βεβαια :P

Κατάφερε πάντως να μαζέψει 11 άτομα. Ρεκόρ συμετοχών για τις συναντήσεις της Θεσσαλονίκης αν δεν κάνω λάθος.

Ειμαι μαγνήτης!!! :cool:

Και ψωνάρα βεβαίως βεβαίως!

Και μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα