ChrisTOS
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 70
Μπα, αυτό έγινε μέσα απριλίου.phil_vr είπε:Mεσα σεπτεμβριου θα γινει ΤΗΕ Gathering, wally..
http://www.gathering.org/tg09/
Μπα, αυτό έγινε μέσα απριλίου.phil_vr είπε:Mεσα σεπτεμβριου θα γινει ΤΗΕ Gathering, wally..
Σ'ευχαριστώ παιδί μου. Το γνωρίζω ότι είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε να με γνωρίσει κάποια στιγμή κι από κοντά.D@redevil είπε:και που επιτέλους γνώρισα τον τρις-μέγιστο Rygar, το καλύτερο παιδί!
Rygar είπε:First we take Salonica, next we take Berlin!
Καλομελέτα....
Δεν ήθελα να δώσω το στιγμα σου μετς μου. Αλλα αμα θες να δώσεις και τον κωδικό του συναγερμού του σπιτιού, δε μου πέφτει λόγος.metsgr είπε:Εμ, αμα πας στο Βερολινο, Rygar, μονο συναντηση του GRM δε θα'ναι! Το πολύ πολύ να κάνεις ένα sightseeing (που αξιζει, δε λεω) και να κατεβεις παλι νοτια...
Κοιταξε αριστερα κατω απο το αγαλμα μου... Τι λεει;; Λουβρος λεει! Λες να μην ξερει ο κοσμος που ειναι ο Λουβρος;; Οσο για τον κωδικο... εχουμε και πολλους φρουρους στο μουσειο εκτος απο το συστημα συναγερμου!Rygar είπε:Δεν ήθελα να δώσω το στιγμα σου μετς μου. Αλλα αμα θες να δώσεις και τον κωδικό του συναγερμού του σπιτιού, δε μου πέφτει λόγος.
Λορενα μηπως θελεις να πεις μαγεψε ολους???Λορένα είπε:Ο Rygar καταφερε και μας μαζεψε ολους