Άλλη μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα. Ελπίζω να περάσατε παιδάκια καλά όπως και εγώ άλλωστε. Το παρόν έδωσαν εκτός της αφεντιάς μου οι εξής
Kampia
D@redevil
ChrisTOS
Centurium
Lorenna
soufle
7 νοματαίοι δηλαδή.
Αν και το ραντεβού μας ήταν στις 12 οι περισσότεροι καθυστέρησαν από λίγο ως και αρκετά να έρθουν (άλλα άντε ας μην γκρινιάξω πάλι).
Στις 12 και κάτι ψιλά λοιπόν συναντηθήκαμε εγώ ο Christos και η soufle, και μετά από αναζήτηση του ιδανικού μέρους για καφέ (όλα τα μαγαζιά γεμάτα ήταν - κρίση μετά σου λέει) καθίσαμε σε κάποιο καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους οι 3 μας και περιμέναμε τους υπολοίπους. Για κακή μας τύχη λίγα μέτρα πιο δίπλα ετοιμάζαν τις ηχητικές εγκαταστάσεις για το απογευματινό συλλαλητήριο (δεν ξέρω εγώ ποιανού ήταν) Αφου μας ζάλισαν (λίγο) με τις μουσικές και τις λοιπές δοκιμές εμφανίστηκαν οι 2 γνωστές άγνωστες kampia και d@redevi (αυτές πάνε πάντα πακέτο).
Στην συνέχεια εμφανίστηκε και η Λορένα (έχει όμως σοβαρή δικαιολογία που άργησε).
Εκεί τα είπαμε λιγάκι, μέχρι που μας έκοψε η λόρδα και μεταφερθήκαμε σε κάποιο ταβερνείο να φάμε και εμείς το κάτι μας. Εκεί εμφανίστηκε και ο centirium (πάνω στην μάσα), και στην συνέχεια είχαμε και κάποιο..........
Γύρω στις 5 το διαλύσαμε γιατί θα έκλειναν οι δρόμοι λόγω των συλλαλητηρίων.
Nα μην ξεχάσω να αναφέρω τα εξαιρετικά βουτήματα που μας έφερε η soufle να συνοδέψουμε τον καφέ μας.
Το soufle μας το χρωστάει την επόμενη φορά.
Βίντεο από την συνάντηση δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως φωτογραφίες που θα δείτε προσεχώς.
Αυτά!!!!!
Τελείωσα εγώ!