ChrisTOS είπε:Μάλιστα, 11:30... έμαθες βλέπω (Άγνωστο το αν θα έρθω...)
kouikaras είπε:Όχι ρε γμτ. Δουλεύω μέχρι τις 2. Αν μετά τη μάσαμπούκα υπάρχει συνέχεια τότε μπορεί να σας πετύχω.
Juanita είπε:Xάθηκε ο κόσμος να το κάνετε μιά βδομάδα μετά;;;; :xm:
Μπορεί να ερχόμουν και εγώ...
Juanita είπε:Xάθηκε ο κόσμος να το κάνετε μιά βδομάδα μετά;;;; :xm:
Μπορεί να ερχόμουν και εγώ...
Τσάλκ μήπως να το κάνουμε μια εβδομάδα μετά? Για να είναι και ο Ford & h Juanita. Και ίσως ο ChrisTOS να είναι πιο σίγουρος αν θα έρθειFORD231 είπε:Ειμαι Αθηνα!!!!! παλι εκτος εγω.............κριμα..καλα να περασετε!!
δύο εβδομάδες μετά όμως πέφτουν εκλογές και πάλι παίζει να λείπουν πολλοί....FORD231 είπε:Η ερχομενη εβδομαδα ειναι οι αργιες και θα λοιπουν πολλοι..να το κανουμε 2 εβδομαδες μετα?Σας παρακαλω....
Εχεις δικιο...kouikaras είπε:δύο εβδομάδες μετά όμως πέφτουν εκλογές και πάλι παίζει να λείπουν πολλοί....
Δεν ξέρω να πω με βεβαιότητα... :xm: Το συζητάμε για το τριήμερο να ανεβούμε πάνω αλλά ακόμη τίποτα σίγουρο...Kambia είπε:Δεν ξεχνιόμαστε Περιμένω να απαντήσει η Χουάνα για να μην κάνουμε 2 σερί συναντήσεις... :flower:
Η ερώτησή σου μας προσβάλει! Δεν ρωτάνε τέτοια ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα!Juanita είπε:(θα έχει μασαμπούκα, ε;;;... μην την βγάλουμε με ξερό καφέ... )
Οκ τότε.Juanita είπε:Δεν ξέρω να πω με βεβαιότητα... :xm: Το συζητάμε για το τριήμερο να ανεβούμε πάνω αλλά ακόμη τίποτα σίγουρο...
Κανονίστε εσείς όποτε σας βολεύει και το πολύ πολύ να με δείτε φάντη μπαστούνι!!!
(θα έχει μασαμπούκα, ε;;;... μην την βγάλουμε με ξερό καφέ... )