Δημοτική Rygar μου, δημοτική...Rygar είπε:Επιτρεπούσης Dimitrissss μου, επιτρεπούσης...
Όχι βρε δεν σε βγάζω. εκεί πρώτος πρώτος στην λίστα!!Rygar είπε:Φιλλλλαρακι δε θα το καταφερω, ειναι πολύ δύσκολο τελικά, σορι, βγαλε με...
Περαστικά σου. Πάντως εμείς δεχόμαστε ΚΑΙ προσωρινά κουτσούςΛορένα είπε:Λοιπον.. εχω καταγμα στο ποδι (σε ενα δαχτυλο συγκεκριμενα) και λιγο δυσκολο το βλεπω να ερθω.
Η αίσθηση σταθερότητας για το σύμπαν μου ξαφνικά κλονίστηκε. Περαστικά σουΛορένα είπε:Λοιπον.. εχω καταγμα στο ποδι (σε ενα δαχτυλο συγκεκριμενα) και λιγο δυσκολο το βλεπω να ερθω.
Τώρα το έμαθα.... Περαστικά και από εμένα. Δυστυχώς και σε αυτήν την συνάντηση δεν θα μπορέσω να παραστώ. Επιφυλάσσομαι όμως για τις γιορτές ή κάπου μέσα στις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Καλά να περάσετε και προσοχή σε 10 γραμματάκια: Μ-Α-Σ-Α-Μ-Π-Ο-Υ-Κ-Α!morpheusthegod είπε:Λορενα περαστικα για το σπασιμο στο δαχτυλο!!!!κριμα που δε θα ερθεις στη συναντηση....γιατι θα αναπτηξω περισσοτερο το θεμα των καραβιων!!!
Nαι θα προσέξουμε ιδιαιτέρως! Θα τα δείτε άλλωστε (τα καμώματά μας)stakovios είπε:Καλά να περάσετε και προσοχή σε 10 γραμματάκια: Μ-Α-Σ-Α-Μ-Π-Ο-Υ-Κ-Α!