circleag είπε:
Βέβαια το αποκορύφωμα της ομορφιάς αυτής είναι το τελείωμα της συνάντησης με μια καθιερωμένη ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ
Tι λες τώρα, ποιά μασαμπούκα?
Πάνε αυτά. Με ένα τόστ στο χέρι την βγάλαμε μόνο. Βλέπεται η κρίση!!!
Λοιπόν ξεκινώ εντυπώσεις (σοβαρά τώρα)
Κατ αρχήν να αναφέρω ότι η συνάντηση κράτησε
μόνο 7.5 ώρες και κάτι ψιλά. (Παραλίγο θα κολλούσαμε και ολοκληρο ένσημο, όχι όλοι βέβαια).
Το ραντεβού μας ήταν ως γνωστό στις 11.30 πμ και το διαλύσαμε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.
Το παρόν έδωσαν οι
Λορένα (τελικά δεν άντεξε και ήρθε παρά τον τραυματισμό της)
Morpheusthegod
ChrisTOS
Optimus
Ford231
Rygar (τελευταία πολύ συχνά μας επισκέπτεται - ελπίζω να συνεχίσει)
Κampia
D@redevil
cybermaniac
Ευπαλίνος
και η αφεντιά μου.
Ξεκινήσαμε με τον κλασσικό καφέ στην ηλιόλουστη αλλά και παγωμένη πλατεία Αριστοτέλους.
Αρχικά είμασταν οι πρώτοι 5 και εγώ και στην πορεία (και με μεγάλη καθυστέρηση, έστω και δικαιολογημένη) ήρθαν οι υπόλοιποι.
Στην συνέχεια ακολούθησε ένα σεμνό και ταπεινό (όπως πάντα γεύμα) λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.
Ακολούθως ο απογευματινός καφές (είχαν αποχωρήσει βέβαια κάποιοι λόγω υποχρεώσεων) και εμφανίστηκε ο cybermaniac ο οποίος δεν ήταν μαζί μας από την αρχή.
Ακολούθως είπαμε λίγο να τζογάρουμε και επισκευτήκαμε ένα Προποτζίδικο (βέβαια πλούσιοι δεν γίναμε, αλλά δεν χάσαμε και περιουσίες στον τζόγο).
Αφού είχε σκοτεινιάσει επισκευτήκαμε να χαζέψουμε λίγο και γνωστό κατάστημα με βιβλία και είδη τεχνολογίας (διαφήμηση του καταστήματος δεν κάνω) περνώντας κανά 20 λεπτό και από εκεί.
Τέλος κλείσαμε όσοι είχαμε απομείνει και με ένα ωραιότατο γλυκό (επίσης διαφήμηση για το που δεν κάνω).
Αφτά τα ολίγα!!!
Το ραντεβού μας ανανεώθηκε πλέον στο ''Κοπή τη πίτα'' που θα ακολουθήσει σε κανά μήνα περίπου.
Εγώ τουλάχιστον πέρασα εξαιρετικά και θα έλεγα ότι ήταν μια από τις καλύτερες συναντήσεις που έχουμε κάνει (τελευταίως).
Φωτογραφίες ξέρετε............