Συνάντησεις RetroManiax 2006-2011 (Θεσσαλονίκη)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
ναι.. νομιζω 1.30 εναι καλα

δεν θα ξυπνησω απο τα αγρια χαραματα, σαν την προηγουμενη (6 το πρωι) για να προλαβω
 
Θα έρθω. Πώς θα σας γνωρίσω; Θα κρατάτε καλαθάκι Sport Billy; :)

EDIT: OOPS, sorry, λάθος τσιμπούσι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τσιμπούσι βλέπω ετοιμάζετε! Πολύ ωραία! Για 6/12,ε? Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταφέρω να έρθω κι εγώ.

Πιστεύω θα το ξέρω σίγουρα μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Είμαι στην οργάνωση μιας εκδήλωσης στην Ξάνθη (και πρέπει να βρίσκομαι εκεί), αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα γίνει 6 ή 13 Δεκεμβρίου. Μόλις το μάθω, θα σας ενημερώσω!
 
Άντε βρε Ελενάκι,μακάρι! Κοίτα όλα είναι υπο συζήτηση οπότε βάλε επι τάπητος πότε μπορείς και εσύ και τα ξαναλέμε! :D
 
ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ

alkis21 είπε:
Θα έρθω. Πώς θα σας γνωρίσω; Θα κρατάτε καλαθάκι Sport Billy; :)
Εγώ πάντως θα κρατάω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο (όπως ο Κωσταντάρας στην ταινία Πίσω μου σ έχω σατανά)
 
Είμαι μέσα για τη συνάντηση.Καλή ιδέα misspepper77,αν και δεν θα με χαλούσε μια συνάντηση στο μαγαζί της kambia που έχει πολύ καλή κουζίνα.Ωστόσο,το κέντρο βολεύει περισσότερο.Βλέπω αυξάνονται και τα μέλη,θα περάσουμε όμορφα! :)
 
Καλή μου Κάντυ,είπαμε με τα παιδιά στις 6 Δεκέμβρη στις 1 και μισή το μεσημέρι,κάτω απο το άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους...Χαίρομαι που βλέπω να αυξάνονται οι συμμετοχές...Το Ελενάκι μένει να μας πει και κείνο σίγουρα...Άντε βρε παιδάκια μαζωχτητέ...δεν θέλω να μας περάσουν σε συμμετοχές οι άλλοι...(χωριστήκαμε και σε στρατόπεδα τώρα και μου θέλω και συναγωνισμούς :D ,πανάθεμά με)...
 
Θελω κ'εγω!!!! Αλλα δεν θα ειμαι στη Θεσσαλονικη στις 6/12...θα κανονισουμε και αλλη συναντηση μεσα στις γιορτες, που θα ειμαι στα πατρια εδαφη???
 
Μα και βεβαια θα κανονισουμε Dom... ;)
 
Μην ξεχαστείτε αυριο!!!

Ωρα συναντησης 13:30 Ισχυει το ακαδημαϊκό τεταρτακι :p

Τοπος συναντησης: Αγαλμα Ελ. Βε. πλατεια Δικαστηρίων
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kambia είπε:
Τοπος συναντησης: Αγαλμα Ελ. Βε. πλατεια Αριστοτελους
Αυτή είναι η πλατεία Δικαστηρίων βρε :D

Μου θύμισες ακριβώς εμένα, μια φορά που μπήκα σε ταξί, με ρωτάει ο ταξιτζής "που πας;" και του απαντώ εντελώς αφηρημένος "Τσιμισκή και Εγνατία". Δεν φαντάζεστε τί φάτσα τον είδα να παίρνει... ::what:

Καλά να περάσετε, όπου κι αν βρεθείτε, αν βεβαίως καταφέρετε να βρεθείτε (κακιούλες :tease: )! Εγώ θα σας περιλάβω σε τρεις εβδομάδες που θα είμαι εκεί στην πατρίδα (μόνο για 12 μέρες)! :)
 
Δικιο εχεις sofologiotate. To διορθωσα :D
 
Η οποία πλατεία Δικαστηρίων δεν είναι στα Δικαστήρια! Να μην μπερδευτούμε κι εδώ, ε; ;)

(Ναι, είναι ένα από τα παράδοξα της Θεσσαλονίκης μας - απλώς εκεί θα χτιζόταν το Δικαστικό Μέγαρο αλλά, επειδή οι ανασκαφές αποκάλυψαν το ρωμαϊκό φόρουμ, τα δικαστήρια χτίστηκαν αλλού, κι έμεινε μόνο τ' όνομα).
 
Δηλώνω και εγώ συμμετοχή. Θα κρατώ κάτι κίτρινο στο ένα χέρι οπότε θα με δείτε από μακριά. Θα τα πούμε σε μερικές ώρες. Θα χαρώ να σας γνωρίσω.
 
Τελείωσε η συνάντηση! :cry:

Το μέρος που μας προτείνε η Κάμπια ήταν πολύ ωραίο. Τελικά τι μας έπιασε με την παραγγελιά δεν ξερώ (κοιτάξτε τις φωτογραφίες που θα ανεβούν) αλλά αποδείχτηκε καλή επιλογή το φαγητό!

Η γνωστή-άγνωστη ingognito :ccool: πέτυχε καλή φωτογράφηση ομάδας από ψηλά. Η συνάντηση συνεχίστηκε για καφέ. Δεν καθίσαμε πάρα πολύ αλλά οι κοπέλες μάλλον ευχαριστήθηκαν την σοκολάτα τους! Η συζητήσεις ήταν κατά βάση ... ρετρό. Νομίζω απλά ήταν θαυμάσια.

Χαιρετίσματα στα μακρινά Τρίκαλα και ευχαριστούμε για την παρουσία στην σύναξη μας. Πάντως έχουμε πολλά κοινά νομίζω ως ομάδα.

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. :)
 
Λοιπον ενα σας λεω... Εχω φαει του σκασμου!!!

Οι εντυπώσεις απο την συναντηση αφου χωνέψω.

ΥΓ. Και μην πει κανεις οτι εφαγα πολυ αλλιως τον εφαγα :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχασα τίποτα το σημαντικό στον καφέ? (μετά την αποχώρησή μου)
 
όχι συμπέθερε...εξαντλήσαμε όλο το ρεπερτόριό μας μέχρι να φύγεις,μετά απλώς... σε κουτσομπολέυαμε χαχαχα.. :tease: .((πολύ ζιζάνιο είμαι τελικά,ευτυχώς που είναι καλός ο άνθρωπός και ανεκτικός...)...... :D .!(Μην ξεχάσεις τους χαιρετισμούς μου στην συμπεθέρα!!!)καλά πότε μπήκατε και τα προλάβατε ;...Χμμμ καλά,να σας πω και γω ότι τα πέρασα καταπληκτικά!...(μην ακούτε την κυρία κάμπια,δεν έφαγε.... πολύ...έφαγε πάρα πολύ χαχαχα :D !......Πω πω ξύλο θα φάω στην επόμενη συνάντηση με αυτά που λέω... :precry: !...Λοιπόν ,με το καλό να ξαναβρεθούμε!!!Είστε καταπληκτική παρεούλα!(...τώρα τους *****ωσα λίγο... :D )!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με κουτσομπολεύατε? Δεν το περίμενα πότε αυτό από εσάς (χα χα). Εγώ πάντως φεύγοντας χτύπησα και ένα Χατζή (ζηλεύεται μήπως)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα