Συνάντησεις RetroManiax 2006-2011 (Θεσσαλονίκη)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πω πω .... περιοδικό "Μαθητής".... τι μου θυμίσατε ρε παιδιά...
 
Αν υπαρχει κανενα gathering μεσα στον Απριλιο (εκτος και αν την κανουν ολοι στα χωρια λογω Πασχα!) please let me know ημερομηνιες κλπ..
 
Και γω ψήνομαι...
 
Γερά, γερά

Έτσι μπράβο, να μαζευόμαστε! :clap: Εγώ στα τέλη του Μάρτη τεγειώνω με τσι δουγειές μου τσου Κορφούς, κι έτσι τον άλλλο μήνα θα 'μαι κι εγώ στη Σαλλλονίκη για να ενισχύσω τη βόρεια ομάδα του αγαπημένου μας φόρουμ!
 
εγώ θα είμαι ελλάδα 23 μαρτίου με 1 απριλίου...οπότε μάλλον δε σας προλαβαίνω!¨ :(
 
Ναι! Να το κανονισουμε! Θα ειμαι απο Μεγαλη Πεμπτη μεχρι Τριτη του Πασχα! Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα
 
Συνάντηση Δευτέρα 31/3 (Θεσσαλονίκη)

Ανοίγω νέο θρεντ γι' αυτό το θέμα εφόσον βλέπω ότι, μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο φόρουμ, το παλιό θρεντ για τα μέλη της Θεσσαλονίκης έχει κλειδωθεί.

Τί λέτε για μία συνάντηση την Κυριακή ή τη Δευτέρα; Εγώ μεθαύριο επαναπατρίζομαι, και θα μείνω στη Θεσσαλονίκη για πολύ. Επειδή όμως βλέπω ότι η Crimson επαν-Ελβετίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, γιατί να μην κανονίσουμε μία συνάντηση πριν φύγει; Ξέρω ότι μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι αποτελεί εμπόδιο. Λίγοι και καλοί. :cool:

Γιά πείτε κι εσείς τη γνώμη σας, φίλτατοι συμπατριώτες!
 
Και πολυ καλα εκανες και ανοιξες καινουριο thread, φιλε Sofologiotatε, μια διευκρινηση μονο, ολα τα παλαια threads των συναντησεων εχουν modαριστει και εχουν κλειδωθει ωστε να μεινουν ως αρχειακο υλικο και δεν υπηρξε καποια "προτιμηση" σε καμια πολη της χωρας μας συγκεκριμενα. Το αντιθετο μαλιστα. ;)

Και παροτι το "Λιγοι και καλοι" ειναι και δικο μου πιστευω - αν τυχον συναντηθειτε περισσοτεροι - δωσε πολλους χαιρετισμους στους φιλους μου εκει. (Candy & Arduinna ετοιμαστειτε λεμε)
 
Πω πω τουμπες κανω απο τη χαρα μου.

Μεσα...
 
Telamonas.stokos είπε:
Και πολυ καλα εκανες και ανοιξες καινουριο thread, φιλε Sofologiotatε, μια διευκρινηση μονο, ολα τα παλαια threads των συναντησεων εχουν modαριστει και εχουν κλειδωθει ωστε να μεινουν ως αρχειακο υλικο και δεν υπηρξε καποια "προτιμηση" σε καμια πολη της χωρας μας συγκεκριμενα. Το αντιθετο μαλιστα. ;)
Σωστός ο tel (για ν-οστή φορά). Άλλωστε ο νέος τρόπος γραφής των θεμάτων των threads μόνο κάτι τέτοιο δεν θα πρόδιδε. Όταν οριστικοποιήσετε λοιπόν την ημερομηνία συνάντησης , το thread θα γίνει κάτι σαν : "Συνάντηση Παρασκευή 28/3 (Θεσσαλονίκη)" και θα κλείσει όταν ολοκληρωθεί η συνάντηση και αναρτηθεί σχετικό υλικό (υποχρεωτικά :p ).

Με τον τρόπο αυτό ο ανυποψίαστος περαστικός με μια ματιά θα μπορεί να δεί τα επόμενα Events και ο μελλοντικός επισκέπτης να θα μπορεί να ξαναζήσει μια μια τις παλιές συναντήσεις.

Τα threads συναντήσεων με 14.322 απαντήσεις και χαμένες καμμια 50αριά φωτογραφίες μέσα που δεν θα τις βρεί ποτέ κανείς ήταν άλλωστε και ο λόγος που κλειδώσαμε τα παλαιά threads (αυτός και κανένας άλλος).

Happy meeting λοιπον :cool:
 
Καλά να περάσετε παιδιά!

Ο φίλτατος Telamon για άλλη μία φορά ορθός 1000%. Μακάρι να περάσετε σε αριθμό τις συναντήσεις του Νότου. Και sofo μη χάνεσαι!!!!!!!
 
Όντως σωστοί, αγαπητοί μου Τελαμών και Keeper7k. Έχετε δίκιο, έτσι είναι πιο εύκολη και άμεση η ενημέρωση. Είχα δει ότι το εφαρμόζετε στις συναντήσεις της Αθήνας αλλά σκεφτόμουν μήπως υπερφορτώνεται το φόρουμ ανοίγοντας θρεντ για κάθε νέα συνάντηση. Αφού όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ας γίνεται έτσι από εδώ και πέρα!

Λοιπόν. Καμμία πρόταση για ημέρα και ώρα; Εγώ πάντως δεν περιορίζομαι καθόλου και κάνω την αρχή προτείνοντας Κυριακή, πέντε το απόγευμα (17:00), πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά στο άγαλμα του Αριστοτέλη. Για να γνωρίσουμε τόσο το νέο μέλος Kambia όσο και το παλαιότερο (αλλά άφαντο ακόμη) Crimson.

Αναμένονται αντιπροτάσεις...

Pooky σ' ευχαριστούμε! Κι αν χάνομαι που και που είναι γιατί έχω τρελά διαβάσματα γι' αυτόν τον διαγωνισμό μουσικών του ΑΣΕΠ που μας πιλατεύει εδώ και μήνες... κι ακόμα δεν λέει να ανακοινωθεί... :frypan:
 
Κυριακη μπορω αλλα οχι πριν τις επτα (7) γιατι δουλευω και θα ερθω απο Περαια!!! Δευτερα θα μου ηταν ακομα πιο ευκολο γιατι εχω μονο τη μια δουλεια.
 
Κανονίστε μέρα που σας βολεύει και είμαι μέσα.Αν είναι εύκολο να παραστεί και ο playmobil γιατί ακόμα δεν παρέλαβε το Χριστουγεννιάτικο δωράκι του,μαζί με το ρετρόφλουρο. #)
 
Κι εγώ το ίδιο. Το ζήτημα το αφήνουμε πλέον στα νέα μέλη. Εγώ μπορώ οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Αρκεί να μην είναι αύριο Σάββατο που έχω το ταξίδι!
 
Τοτε παιρνω την πρωτοβουλια και λεω για Δευτερα απογευμα 31/3 στις 18:00 στην Καμαρα. Συμφωνειτε?
 
χμ.. τελικά Δευτέρα είναι εντάξει.. μόνο που θα έλεγα πιο αργά. Κατά τις οκτώ ή τις εννέα θα ήτανε πολύ καλύτερα!
 
Να πουμε στις οκτω τοτε?
 
Χίλιοι κάστορες!!! 8)

τώρα θυμήθηκα πως την Δευτέρα έχω μάθημα μέχρι τις οκτώ. Χρειάζομαι και μια ωρίτσα για να έρθω στην Θεσσαλονίκη. Οπότε θα μπορούσα κατά τις εννιάμιση!

Βασικά ποιοι είναι μέσα στο κόλπο;
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα