giannislarisa
Banned
- Αντιδράσεις
- 7
ε ρε κοσμοοοοοςςςςς...αντε μάγκες θα σφάξω ρέγγαααα...τρέξετε προλάβετε.χαχα
Aμα σηκώσω ποδαράκι θα με καμαρώσεις πάλι?D@redevil είπε:Tsalk, πού είσαι? Συνάντηση χωρίς πασά, δε γίνεται! Άντε σήκωσε χεράκι να σε καμαρώσω!
Βρε, και ποδαράκι!tsalk είπε:Aμα σηκώσω ποδαράκι θα με καμαρώσεις πάλι?
Βάλτε με στην κατηγορία του 50-50 εμένα. Βλέπω νέες συμμετοχές αλλά και απουσίες (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)
Ελπίζω τελικώς να τα καταφέρω να με δείτε και να σας δω!
Ούτε για τον καφέ?Άκυρο τελικά απο μεριάς μου :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />Καλά να περάσετε ρε μούτρα!
ΩραιόταταSpybil είπε:Tελικά τα κατάφερα να οργανωθώ, οπότε τα λέμε στη γνωστή γωνία!
Μην αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις ποιοί είμαστεSpybil είπε:Επειδή είμαι καινούργιος σ'αυτά, πως θα αναγνωρίσω κάποιον. Πολύ κόσμος δίνει ραντεβού σε εκείνο το σημείο, άλλωστε!Λέω να κρατάω έναν κατάλογο Plymobil;;
Νομίζω οτι όλοι αυτό θα κάνουμε , μη σου πω θα μπούμε κ μέσα !!!! Να "γλυκάνει" η αναμονή :tease:D@redevil είπε:εγώ προφανώς θα λιγουρεύομαι τα τσουρέκια!
Ποιος σε είπε ότι δεν παίρνουμε?! :shtup:caprice είπε:[...] και ΠΟΤΕ να μην παίρνετε τσουρέκι[...]
Περίμενε! Θα έρθεις τελικά? Δεν είσαι δηλωμένος μπροστά!...giannislarisa είπε:εμένα θα με καταλάβετε απο τη μερέντα στα γένια.πως τα καταφέρνω κάθε φορά που τρωω τσουρέκι απο αυτον τον κερατά να γίνομαι γουρουνάκι...ειδικά αυτό με τη λευκή σοκολάτα με γέμιση κάστανο... μου τρέχουν τα σάλια...σλούρπ νιαμμμ