Συνέντευξη "σοκ" του Γιάννη Γκιωνάκη (1994)

Mια και τη συνέντευξη τη διάβασα πριν πέσει η φωτογραφία από το imageshack,να πω ότι τη θεωρώ εντελώς κακόγουστη και μάλλον εξευτελιστική για τον Γκιωνάκη.Μόνο που δεν του φταίει κανείς,μόνος του ξεφτιλίστηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση...
 
Βγαίνετε όλοι και κατακρίνεται την συνέντευξη, συνταγματικό σας δικαίωμα αλλά εντάξει, δεν είπε κάτι ΤΟΣΟ κακό πια ο άνθρωπος, είχε της επιτυχίες του.
 
Δεν βλέπω τίποτα, που είναι;
 
statusgr είπε:
Βγαίνετε όλοι και κατακρίνεται την συνέντευξη, συνταγματικό σας δικαίωμα αλλά εντάξει, δεν είπε κάτι ΤΟΣΟ κακό πια ο άνθρωπος, είχε της επιτυχίες του.
Ποιος είπε για κακό βρε φίλε statusgr;

Kανείς δεν το είπε,απλά ο καθένας μας είπε τη γνώμη του γι' αυτό που διάβασε... :)
 
manos426f είπε:
Ποιος είπε για κακό βρε φίλε statusgr;Kανείς δεν το είπε,απλά ο καθένας μας είπε τη γνώμη του γι' αυτό που διάβασε... :)
Παραβάλλω αντίλογο, όλοι ΦΥΣΙΚΆ και έχετε δικαίωμα να εκφέρεται γνώμη και το περιοδικό πρέπει κάπως να ανεβάσει τις πωλήσεις του :)
 
statusgr είπε:
... και το περιοδικό πρέπει κάπως να ανεβάσει τις πωλήσεις του :)
Μήπως εκεί κρύβεται η όλη ουσία τελικά; ;)

Αν πάντως έγινε μια στημένη,σοκαριστική συνέντευξη επίτηδες,για να πουλήσει τεύχη το περιοδικό,ο Γκιωνάκης έκανε δύο φορές λάθος...!
 
Πουλάει τεύχη το περιοδικό, πουλάει "μούρη" ο Γκιωνάκης...

Καλά λένε ότι οι γέροι ξεμωραίνονται, γι'αυτό κάνει σαν 15χρονο που καμαρώνει για τις κατακτήσεις του. Sorry κιόλας, αλλά όταν ενηλικιώνεσαι από τα πρώτα που μαθαίνεις είναι ότι δεν λέμε ποτέ σε κάθε τυχαίο τα "κατορθώματα" μας με τα θηλυκά. :)

Και ελπίζω να ξανανέβει η αρχική εικόνα, γιατί πλέον συζητάμε τελείως στον αέρα αφού κανένας άλλος δεν μπορεί να διαβάσει την συνέντευξη.
 
Αλήθεια, τι απέγινε σήμερα ο Γκιωνάκης; Θα τον δούμε σύντομα σε κάποιο σήριαλ του "Μέγκα";
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
sparklingeagle είπε:
Αλήθεια, τι απέγινε σήμερα ο Γκιωνάκης; Θα τον δούμε σύντομα σε κάποιο σήριαλ του "Μέγκα";
ναι σε ελληνικη version του tales from the crypt...
 
joe είπε:
ναι σε ελληνικη version του tales from the crypt...

Αν ζουσε ο Γκιωνάκης πολύ πιθανον να πεζε στο καινουργιο ''Ροδα τσαντα και κοπανα''.

Παντος εκπλήσομαι που δεν γνωριζε ο φίλος sparklingeagle οτι ο Γκιωνακης είχε πεθανει. Τον Αυγουστο του 2002 πέθανε ,θυμαμε το ακουγα στις ειδησεις απο την Ανδρο οπου έκανα διακοπές τοτε!
 
ενταξει βρε παιδια μιλησε λιγο κυνικα αλλα που ειναι το κακο? Δηλαδη σε ολους τους αλλους δε λεγανε τετοια? Ολοι οι αλλοι ειναι οι αγιοι? Ισα ισα που αυτος στα λεει οπως ειναι. Θα ελεγα πως ειναι ρεαλιστης οχι οτι ειχε επαρση. Δηλαδη εαν βγει ο ρουβας και πει σε 30 χρονια πως εαν ηθελα μια την ειχα θα λεει ψεματα?
 
morfeas-dsl- είπε:
ενταξει βρε παιδια μιλησε λιγο κυνικα αλλα που ειναι το κακο? Δηλαδη σε ολους τους αλλους δε λεγανε τετοια? Ολοι οι αλλοι ειναι οι αγιοι? Ισα ισα που αυτος στα λεει οπως ειναι. Θα ελεγα πως ειναι ρεαλιστης οχι οτι ειχε επαρση. Δηλαδη εαν βγει ο ρουβας και πει σε 30 χρονια πως εαν ηθελα μια την ειχα θα λεει ψεματα?

Δίκιο έχεις, Μορφέα. Όντως το ξέχασα εντελώς ότι ο Γκιωνάκης έσβησε το 2002. Απλώς με μπέρδεψαν λίγο οι ημερομηνίες και τα είχα λίγο χαμένα.
 
Σοκ και δ...έος ............ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους;

Δεν ξέρουμε καταρχήν αν όντως η συζήτηση ήταν off the record ή μόνο κάποια πράγματα που ο αείμνηστος Γκιωνάκης ζήτησε να μην γραφτούν και γράφτηκαν. Αν ισχύει αυτό, κακώς γράφτηκαν. Είναι σημαντική λεπτομέρεια αυτή.

Σαφώς η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν ταίριαζε στο συγκεκριμένο περιοδικό.

Αλλά...

Και μην εκνευριστείτε γι αυτό που θα σας πω, δεν αποσκοπεί προσωπικά ούτε θέλω να συγχύσω κανέναν. Εμμένω στο ήθος ανταλλαγής απόψεων όπως είπαμε και σε άλλο θέμα τις προάλλες.

Είστε νέοι άνθρωποι. Γιατί φίλοι μου σκέφτεστε σαν γέροι;
288png.gif
giggle.gif
Είναι άλλο να είμαστε συντηρητικοί και άλλο να είμαστε πουριτανοί. Και τους Έλληνες περισσότερο πουριτανούς τους έβρισκα πάντα να σας πω την αλήθεια. Ας γίνεται κάτω απο την επιφάνεια ο χαλασμός, παραπάνω μην βγαίνει και μας χαλάει τα μάτια μας.

Σας ενοχλούν αυτά που γίνονται; Ή σας ενοχλούν το οτι γίνονται και λέγονται, και δεν πρέπει να λέγονται οπότε ας τα βάζουμε διακριτικά κάτω απο το χαλί; Όταν έδωσε αυτή την συνέντευξη, είχε κλείσει την πορεία του σαν ηθοποιός και απλά έκανε μια αν θέλετε πιο "πικάντική" ή πιο ελεύθερη συνέντευξη. Σαν να πίνεις ουζάκια με έναν φίλο και να κάνεις καλαμπούρι, ή μια πιο χύμα κουβέντα. Μας ενοχλεί το τι ειπώθηκε, ή γιατί ειπώθηκε έτσι ενώ έπρεπε να ειπωθει αλλιώς; Προσωπικά εμένα μου άρεσε η συνέντευξη, ούτε πρωθυπουργός ήταν, ούτε αρχιεπίσκοπος. Ήταν ηθοποιός και σαν ηθοποιοί αν και τους έχουμε εξιδανικευμένους, ούτε μανούλες ήταν, ούτε και οι σταθερότεροι χαρακτήρες όπως σωστά ειπώθηκε. Μην θυμίσω τώρα την γνωστή κρυφή και λογοκριμένη φωτογραφία πασίγνωστης ηθοποιού μισό αιώνα πριν με τα στήθη έξω που έγινε το σώσε και το έλα να δεις να την κρύψουν. Εκεί μιλάμε για αποκαθήλωση και ομαδικά εγκεφαλικά απο τους θαυμαστές της που είναι και κάπως πιο...ευερέθιστοι για το άτομο της.

Να μην φοβάστε έναν γέρο ηθοποιό που ξαναζούσε τα παλιά του μεγαλεία.

Τους "καθώς πρέπει" και τους "κουστουμάτους" και τους "ευγενείς" να φοβάστε. Και αυτούς να μάθετε να κρίνετε. Γιατί αυτοί είναι που μας έκαψαν. Και εκεί να είστε αμείλικτοι...

Για τα άλλα φταίνε αυτοί που μας τα πέρασαν ονειρεμένα μέσα στο μυαλό μας και στεναχωριόμαστε όταν χαλάει το παραμύθι στο οποίο μάθαμε.

Που να συζητούσαμε δηλαδή για το πως μπινελίκωναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, ή τι έκαναν μεταξύ τους στην Επανάσταση του 21 οι αγωνιστές μας με τις γυναίκες άλλων αγωνιστών και οπλαρχηγών. Το γκρέμισμα...

Παιδιά ηρεμήστε.

Είναι άνθρωποι. Άνθρωποι. ;) :flower:

:heartcloud:
 
Shakti είπε:
Μην θυμίσω τώρα την γνωστή κρυφή και λογοκριμένη φωτογραφία πασίγνωστης ηθοποιού μισό αιώνα πριν με τα στήθη έξω που έγινε το σώσε και το έλα να δεις να την κρύψουν. Εκεί μιλάμε για αποκαθήλωση και ομαδικά εγκεφαλικά απο τους θαυμαστές της που είναι και κάπως πιο...ευερέθιστοι για το άτομο της.
Για την Αλίκη στο ΦΑΝΤΑΖΙΟ (1974) λές?
 
johnalepou είπε:
Για την Αλίκη στο ΦΑΝΤΑΖΙΟ (1974) λές?
Όχι καμία σχέση, το παράδειγμα έλαβε χώρα πολύ πολύ νωρίτερα. Και δεν έχει σημασία το πρόσωπο στη προκειμένη περίπτωση αλλιώς θα το έλεγα ευθέως. Το χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα γι αυτό που θέλω να πω. Ωραιοποιούμε τα πράγματα, θαυμάζουμε και αγαπάμε κάτι ξεχνώντας βολικά πως είναι άνθρωποι, και όταν πέφτει στην αντίληψη μας κάτι ανθρώπινα "μεμπτό" αρχίζουν τα εγκεφαλικά και οι γκρίνιες, ή προσπαθούμε κάπως να το δικαιολογήσουμε και να το υπερασπιστούμε αν αφορά αγαπημένο μας δημόσιο/ιστορικό πρόσωπο. Κατα την ταπεινή μου άποψη κακώς.

Κανένας τους δεν βγήκε απο μοναστήρι. Και είναι κάτι που προσωπικά το έχω δεχτεί και δεν με πειράζει. Η ζωή είναι γεμάτη απομυθοποιήσεις άλλωστε, οι υπερβολικες προσδοκίες που μας καλλιεργούν είναι που κάνουν την ζημιά. Δεν λέω προς Θεού πως θα έπρεπε να βγαίνουν γυμνοί στους δρόμους και να έχουν το ακαταλόγιστο, μοιραία τα δημόσια πρόσωπα γίνονται και πρότυπα οπότε ίσως και να τους κρίνουμε πιο αυστηρά, απλά πρέπει πιστεύω να διαχωρίζουμε τα πράγματα και να τα θέτουμε στην σωστή τους βάση.

Ξαναεπιστρέφω στον κακώς εννοούμενο πουριτανισμό που έχουμε σαν λαός και απέχει απο τον συντηρητισμό ή την κάθε έννοια αντίληψης σεμνότητας. Το τι συμβαίνει και τι συνέβαινε το ξέρουμε όλοι πολύ καλά, μην βάζουμε το χέρι στο στόμα και αρχίζουμε τα "πω πω πω" σαν τις γριες. Γιατί οι Έλληνες έτσι είμαστε, μην μου πείτε οτι δεν είμαστε.

Είμαστε ένα έθνος γερόντων που σκεφτόμαστε σαν γέροι και τα αμέτρητα σύνδρομα που έχουμε σαν λαός κατάλοιπο της πολύ ταραγμένης ιστορικής πορείας μας, μας έχει κάνει να έχουμε και γερασμένη ψυχή, ή έστω έτσι μας έμαθαν. Απο ένα εξιδανικευμένο και παραμορφωμένο ιστορικό πρίσμα που στερεί κάθε καλώς ή κακώς εννοούμενη ανθρώπινη αντίδραση και ελάττωμα απο την ιστορία και το παρελθόν, με αποτέλεσμα εμείς σήμερα να έχουμε γίνει κομπλεξικοί που νιώθουμε οτι στο παρελθόν όλα και όλοι ήταν καλύτεροι απο εμάς.

Κράζετε τον άνθρωπο λες και έκανε κανένα έγκλημα. Σιγά ρε παιδιά. Τα νιάτα του θυμήθηκε, γιατί να μην γελάσουμε πονηρά, παρα μόνο να αφορίσουμε ηθικά λες και ο κάθε Γκιωνάκης έριξε ξαφνικά την αισθητική μας στα τάρταρα;

Μην νευριάσετε γι αυτά που σας λέω, δεν κάνω επίθεση σε κανέναν ούτε διεκδικώ κανένα αλάθητο. Πιστεύω όμως πως καταλαβαίνετε που θέλω να το πάω και το κίνητρο που με ωθεί να τα πω. Σκεφτείτε το λίγο.
pardon.gif
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα