Η συνεντευξη είναι "καφενειακού", κουτσομπολιστικου περιοδικού- επιπέδου και απαραδεκτη για δημοσίευση απο σοβαρό έντυπο. Στις συνεντέυξεις ακούγονται πολλά of the record πράγματα, το οποία o επαγγελματίας δημοσιογράφος θα τα φιλτράρει, θα προεγκριθούν απο τον εκδότη και μετά θα δημοσιευθούν. Η όλη συνεντευξή μοιάζει να είναι σε ένα Off the record ύφος. Δεν με σοκάρει καθόλου η συνέντευξή ουτε έμαθα κάτι ουσιαστικό διαβάζοντας την. Τέτοιοι διάλογοι γίνονται συχνά απο αντροπαρέες. Ειδικά οταν έφτασε ο λόγος για μεγέθη μορίων, αυτο μου θύμισε κουβέντες εφήβων σε καφετέρεια. Επίσης δεν θεωρώ τον Γκιωνάκη κάποιο ιδιαίτερο κωμικό ταλέντο, υπήρχαν πολλοί καλύτεροι στην γενιά του. Αυτο βεβαια είναι προσωπική γνώμη μιας και συνήθως δεν μου αρέσουν οι καρικατουροχαρακτήρες που παρελάζουν από ταινία σε ταίνια. Μπράβο του πάντως που
Όσον αφορά τα διεθνής "βραβεία" και αναγνώρισή που έχουν αποκτήσει κάποιοι προαναφερθησες ηθοποιοί θα ήθελα να προσθέσω και μερικά ακόμη:
-H Greta Garbo σε μια συνεντευξή της, λίγο πριν πεθάνει, είχε αναφέρει " νομίζετε οτί είμαι η καλυτερη Anna Karenina ολων των εποχών? Προβλέπω οτί σε μια 5ετία, μια υπερτάλαντη ελληνίδα ηθοποιός ονοματι Μιμή Ντενήση θα με επισκιάσει με την απόδοση της"
- Ο Laerance Olivie αναφέρει στο βιβλίο του επίσης οτί η νούμερο ένα ερμηνεία "γυφτου" όλων των εποχών είναι του Μιχάλη Μόσιου