C
computerfreakgr
Guest
Μακαρι να μπορεσω να ερθω και εγω ,μιας και δεν ξερω κανεναν σας,θα καθωμε σε μια γωνια και δεν θα μιλαω...............
Δλδ, ο Άλμπερτ ως νικητής και τροπαιούχος είναι εκτός συναγωνισμού;;Pooky είπε:.... θα τσακωθούμε για τον Τέρρυ και τον Άντονυ (υποστηρίζω ότι δεν υποστηρίζει η γυναίκα μου) ,
Οκ, θα είμαι όλη αυτιά, και θα φέρω και υλικό για κάψιμο (από μία για τον καθένα). Με ψαλιδάκια όμως καλύτερα για λόγους προστασίας του περιβάλλοντοςPooky είπε:.... , θα σας κάνω κατήχηση περί της μη απόκτησης δανείων, θα κάψουμε πιστωτικές με αναπτήρες...
Με εκπλήσσεις ξανά με τις προτάσεις σου ομολογώ...video80 είπε:Δεν θα ταν καλλίτερα να είχαμε στην παρέα και καποιον-α ,ηθοποιο του ελληνικού video ?Αλλα άντε να βρείς άκρες!
Ναι,,, εμένα !!!manos426f είπε:Απλά η πρότασή σου μου φαντάζει αφ' ενός ψιλοουτοπική,αφ' ετέρου ψιλοξεκάρφωτη,υπό την έννοια ότι ξέρεις πολλούς "επώνυμους" που θα βγαίνανε ξαφνικά για καφέ με 15+ άγνωστα άτομα ;
Αν είσαι ευπρόσδεκτος ;gremlinakos είπε:αν και δεν ειμαι τοσο ενεργο μελος και δεν ξερω αν.. :xm:
Ναι,ε ;Playmolover είπε:Ναι,,, εμένα !!!
Βασικά, χαίρομαι που σε κάποιους "λείψανε" οι συνεντεύξεις μας.video80 είπε:Πάντος τα παιδιά σταμάτισαν τις συνεντεύξεις.Η τελεθταία ήτανε του Κακλαμάνη, πανε 2,5 μήνες απο τότε! Τους καταλαβένο είναι κομματάκι δισκολο!
Πάντως ξέρουμε σίγουρα έναν επώνυμο που βγήκε ξαφνικά για καφέ με 5 άγνωστα άτομα :manos426f είπε:...ξέρεις πολλούς "επώνυμους" που θα βγαίνανε ξαφνικά για καφέ με 15+ άγνωστα άτομα ;
manos426f είπε:...ξέρεις πολλούς "επώνυμους" που θα βγαίνανε ξαφνικά για καφέ με 15+ άγνωστα άτομα ;
Αγαπητέ φίλε :video80 είπε:exetlaie καταρχήν σε ευχαριστώ για την ανταπόκρηση. Και δεν στο κρύβο χέρομαι που θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με τις συνεντεύξεις ηθοποιόν του ελληνικού video,Επειδή έχω ιδιέτερη αδηναμία σε κάποιούς μήπος θα μπορούσες να μου πεις εάν ηπάρχει η δηνατότητα να παρεβρήσκομαι σε καποια σηνεντευξη?
Επείσης παιδιά να τους ρωτάτε και για άλλους τι απέγιναν.
Οπως έχεις καταλάβει ειμαι FUN του ελληνικόυ video και πιο πολλύ του under ground, πάρα του εμπορικού.Το να βρείς τον Ψάλτη για παράδειγμα η το Μιχαλόπουλο είναι πιο εύκολο απο το να βρείς το Σουπιάδη ,ή το Ζιάγγο , ή τη Βανέσσα Τζελβέ(η αδυναμία μου)!!!
Θα είσε στη συναντηση την παρασκευη?