Αν δεν είμαι αδιάκριτος, πόσων χρονών είσαι φίλε μου ;f2bnp είπε:...όταν μεγαλώσω λίγο ακόμα και μπορώ να κάνω μεγαλύτερες εξορμήσεις θα τα πούμε
exetlaios είπε:Αν δεν είμαι αδιάκριτος, πόσων χρονών είσαι φίλε μου ;
Μη με αγχώνεις.manos426f είπε:Ξαναρωτώ,μια και βλέπω πως θα είμαστε 20+ άτομα,δε κλείνουμε τραπέζι καλύτερα,μη βρεθούμε προ απροόπτου ;
Μη με αγχώνεις.manos426f είπε:Ξαναρωτώ,μια και βλέπω πως θα είμαστε 20+ άτομα,δε κλείνουμε τραπέζι καλύτερα,μη βρεθούμε προ απροόπτου ;
Οκ τα παραλέςPooky είπε:...........και μακάρι όλοι της ηλικίας του να ήταν σαν και αυτόν. Είδες τον τρόπο που γράφει; Ούτε λάθη, σωστή σύνταξη, αν δεν σου είχε αναφέρει ότι είναι μικρός άνετα θα τον έκανες στην ίδια ηλικία με σένα.
Έτσι πρέπει να είναι η νέα γενιά. Πάντως θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά!
Μπράβο ρε θηρίο !f2bnp είπε:Οκ τα παραλές 14 είμαι
Από μικρός στα βάσανα
Φυσιολογικότατο...f2bnp είπε:Βασικά αυτό που με τραβάει περισσότερο είναι το παλιό hardware όχι τόσο τα 80's.Για τα 90's το συζητάμε
Εάν δε λές ψεμματα, είσαι το μικρότερο σε ηλικία μέλος!f2bnp είπε:Οκ τα παραλές 14 είμαι
Από μικρός στα βάσανα
Εάν ο καιρός είναι όπως τώρα, είναι πολύ πιθανόν, αν και από το απόγευμα κρυώνει αρκετά. Πάντως τώρα εδώ στο Σχηματάρι εχει 24 βαθμούς. Ελα εσύ, και βλέπουμε.namida είπε:Μιας και ανοίγει ο καιρός, γιατί δεν καθόμαστε όξω;