Giama είπε:
Αν μετρήσουμε και όσες συζύγους μελών παρευρέθησαν τότε το σπάσαμε το ρεκόρ, αλλιώς μετρώντας μόνο τα μέλη ήμασταν λίιιγο κάτω από το ρεκόρ (νομίζω 24 μέλη και με τις συζύγους πήγαινε 27, κάπως έτσι). Τα επίσημα στοιχεία, φωτογραφικό υλικό κλπ. τα έχουν ο τελετάρχης και ο manos747 (
)
Ήμασταν:
-Rygar
-arc
-Plink
-Guybrush (+ ένας φίλος του)
-Other_Reality
-pacman
-Daytime Dreamer
-Namida
-Olorin
-zorro (+ μία συνεργάτις του από δουλειά)
-simonkey
-Giama
-manos426f
-pooky
-dim
-alkis21 (μετά συζύγου)
-Playmolover (μετά συζύγου)
-Juanita
-domniki
-ΧΡΙΣΤΙΝΑ
-maxouli
-kyriazisv
-tarasque
δηλ. 23 μέλη + 4....guests !
Που σημαίνει ότι πλησιάσαμε το all-time record των 26 προσελέυσεων,που έγινε στην κοπή πίτας 2009 και ταυτόχρονα θέσαμε νέο ρεκόρ για...απλή συγκέντρωση,έναντι των 21 συμμετοχών που προϋπήρχε !
Περάσαμε πάρα πολύ καλά,photos από τη συνάντηση έχει ο φίλος Daytime Dreamer.
Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην προσέλευση του φίλου Playmolover μετά της συζύγου του,που κάνανε κάμποσα χιλιόμετρα για να έρθουν να μας δουν (παιδιά,να είστε καλά,ήταν χαρά μας που σας γνωρίσαμε ! ),όπως και στο ότι είχαμε 7 άτομα που ήρθαν για πρώτη φορά σε meeting,αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός και
πολύ ελπιδοφόρος !!
Eκτός του φίλου taraque,με τον οποίο είχαμε βρεθεί και μιλήσει οι δυο μας oύτως ή άλλως στο Ζάννειο,ήταν χαρά μου που μίλησα έστω και λίγο και με τους άλλους 6 (Other_Reality,pacman,Playmolover,Daytime Dreamer,Guybrush,Olorin) φίλους και φυσικά αναμένω να τα ξαναπούμε σε επόμενο meeting !
Ακόμη,θα ήθελα να αναφέρω το ότι πολλά παιδιά μου μιλήσανε με πραγματικά
πολύ θερμά λόγια για τις συνεντεύξεις που κάνουμε ως forum,που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση κι ενθουσιασμός γι' αυτό,πράγμα τρομερά ευχάριστο πραγματικά και μάλιστα μου αποκαλύφθηκαν από 1-2 παιδιά και κάποιες πιθανές "άκρες" τους για μελλοντικές συνεντεύξεις με κάποια ονόματα,ένα εκ των οποίων αποτελεί απλά θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου !
Θα δούμε τι μπορεί να γίνει με αυτά στο μέλλον...
Δε ξέρω τι άλλο χρειάζεται να πω πέρα από το ότι.....
Giama είπε:
...και πλέον η εφημερίδα που διαβάζουμε φανατικά είναι "Η ΠΑΤΡΙΣ"!!!
....προσυπογράφω το παραπάνω !!