Από εκείνο το περιβόητο κοπή τη πίτα;;theoritikos είπε:(Τώρα που το ξανασκέφτομαι, από την πίτα έχω να σας δω!)
Εδω ειμαι και σε καμαρωνωJuanita είπε:Δηλώνω παρουσία με μεγάλη επιφύλαξη καθότι την ίδια μέρα τραγουδά ο άντρας της ζωής μου λίγα βήματα παραπέρα...
Βέβαια, έχω καιρό να σας δω... και θα μεσολαβούν μόλις δύο μέρες από την τελευταία φορά που θα τον έχω ακούσει...
... το αποφάσισα... ως γνήσια Ζυγός μάλλον θα είμαι...
Που είσαι Ντομ να με καμαρώσεις... #)
Συμφωνα με το τελευταιο κουιζ στο facebook ειμαι γυναικα μυστηριο (αυτα τα κουιζ εχουν πολυ γελιο ), οποτε ειναι λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις τι θελω να πω :gdance:Rygar είπε:Ετσι όπως το γράφεις εγώ καταλαβαίνω ότι θα έρθεις. Η όχι;;;
Γυναίκες....
Αυτό συμβαίνει με ολες σας! Ξέρω τι λέωdomniki είπε:Συμφωνα με το τελευταιο κουιζ στο facebook ειμαι γυναικα μυστηριο (αυτα τα κουιζ εχουν πολυ γελιο ), οποτε ειναι λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις τι θελω να πω :gdance:
Χαχαχα! Πώς με είδες βρε?? Εγώ κοίταζα από την κλειδαρότρυπα για να μη με πάρεις χαμπάρι!Rygar είπε:Σωστά. Να φαίνεται μεγάλη η λίστα. Αντε βλέπω πολύ κόσμο εκεί κατω, και κανένας δε μιλάει. Μετς θα έρθεις;;